26 Eyl 2012

Lady Gaga Kilosuyla İlgili Açıklama Yaptı

Lady Gaga neredeyse son bir aydır aldığı kilolar yüzünden basında sürekli eleştirye maruz kalıyor. Başarılı şarkıcıya yapılan hakaretler ve acımasız eleştiriler onu nihayet bu konuda bir açıklamaya zorladı. Aslında Gaga birşey açıklamasaydı da olurdu. En nihayetinde onun hayranları onu bedeni için değil müziği için seviyor. Ayrıca Lady Gaga iç güzelliğin önemli olduğu mesajları veren şarkılar yapıyor. Ve bence bu yazıyı da hayranları için yazdı.
Son birkaç gündür gururum ve duygularımla irkildim ve kendimi kaybedim. Vücudum ile ilgili fotoğraflarınızı gördüğünüzde çevre sizden kendinizden utanmanız gerektiğini ister. Ama siz onlara hiçbir şeyden utanmadığınızı gösterin. Cesursunuz, güçlüsünüz sadece kendinizi değil yaşadığınız şeyleri de kabullenin. Böyle doğduğunuz için gurur duyun ve çevredeki savunmasızlığınız için cesur olun. İnternette sevecen bir ortam kurmak bana verdiğiniz en güzel hediye. Benim kilo almam ve vermem çocukluğumdan beri bana işkence yapıyor. Bununla ilgili ne kadar yardım aldığımın haddi hesabı yok. Ama sizin var. Erkek arkadaşım beni kıvrımlarımla kabul ediyor. Yemek yediğimde ve sağlıklı olduğumda benim görünüşümle ilgili endişelenmiyor. Mutluyum. Hemde hiç bu kadar olmamıştım. Bunun için hiçbir psikolojik şeylere başvurmayacağım. Ben böyleyim. Ve her ilmeğimle gurur duyuyorum. Ve sizi seviyorum. Ve sizin de kendi görünüşünüzden gurur duymanızı istiyorum. Eleştiride kibarlık aramayın. Altınınızı bulmaya gidin. Kalbinize.

9 yorum:

  1. adele ile dalga geçiyodu şimdi ona kilo aldı dediler ben mutluyum böyle olduğunuz için gurur duyun diyo

    YanıtlaSil
  2. adele için ne demiştiki

    YanıtlaSil
  3. Bayan hiçbişeyi umursamayan sonunda bi şeyi kendine dert etmiş hayret

    YanıtlaSil
  4. BENCE O KADARDA KİLOLU DEĞİL,VE ÇOK HAKLI ŞİMDİ ADELE KONUSUNU BIRAKINDA ONU ANLAMAYA ÇALIŞIN!

    YanıtlaSil
  5. Adsız mal Adele ile hiç dalga geçmedi Gaga. Salak şey

    YanıtlaSil
  6. gaga haklı falan ama adelenin kilosu hakkında yorum yaptı şimdi ona dendi kilolusun diye hemen saldırıyo

    YanıtlaSil
  7. İlk başta şunu bilin cahil insanlar : Gaga Adele'in kilosuyla ilgili hiç birşey demedi ve Gaga'ya çok baskı yaptılar kilolusun diye photoshop bile yaptılar bir sürü o yüzden gaga böyle birşey yazdı.

    YanıtlaSil
  8. şu ilk resimdeki çocuk çok korkunç...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)