6 Eyl 2012

Kristen Stewart Toronto Film Festivali'ne Gidiyor

Kristen Stewart, 5 Eylül Çarşamba günü Los Angeles Havaalanı'nda görüntülendi. 23 yaşındaki oyuncu "On The Road" filminin tanıtımı için 2012 Toronto Film Festivali'ne gidiyor. Ayrıca Şafak Vakti: Bölüm 2'nin yeni fragmanı bu akşam MTV Video Müzik Ödülleri'nde yayınlanacak.

15 yorum:

  1. Selena gomez yazılmış. Yanlış yazdınız sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Bu kızdaki yüzsüzlüğe inanamıyorum.sırf fanlar yeniden sevsin imajım düzelsin diye halen Robert'tan medet umuyor.basın danışmanları demiyor mu Kristen sen adamı aldatırkende yüzüğü parmağına takıyordun, şapkasını takıyordun şimdi de aynı davranıyorsun gülmesinler sonra bizde? diye.
    Kızın yüzsüzlüğüne kızmakla birlikte gülüp acıyorum ona.Ben olsam utancımdan adamla ilgili herhangi birşey yapamazdım ama Kristen evli adamla sokak artasında koklaştıp hemde halen yüzsüzlükte sınır tanımadığına göre ar damarı yok

    YanıtlaSil
  3. Rob'ın tshirtünü giymiş cidden yüzsüzmüş.

    YanıtlaSil
  4. Robsten tekrar birlesecek bence. Görürsünüz, hepsi reklam icindi bana sorarsaniz. Bir gun birlesirlerse tekrar 'ahanda su kiz demisti' dersiniz :D

    YanıtlaSil
  5. Nerden biliyosunuz ya? Nasıl böyle terbiyesiz yorumlar yapıyosunuz. Saçma sapan şeyler yazıyosunuz. Onları tanıyo musunuz? Özel hayatlarından size ne? Gerçekte neler yaşadıklarını kim bilebilir? Dergilerin vs. yazdıklarına inanıyosunuz. Belki böyle birşey yoksa? Kim olursa olsun düzgün konuşun. Kim oluyosunuz da hakaret ediyosunuz ki? Eğer gerçekten aldatma olayı varsa bu ikisini ilgilendirir. Size yorum yapmak düşmez. Evet Robert hayranları olabilirsiz ve Kristen'dan nefret ediyo da olabilirsiniz ama bu size hayatlarına karışma yetkisi vermiyor.

    YanıtlaSil
  6. halen daha gerçekten aldatma olayı varsa diyorlar.hangi dünyada yaşıyorsunuz siz

    YanıtlaSil
  7. ya abi bide o gözlğkler ne öyle :P

    YanıtlaSil
  8. bence gözlükleri çok şirin:D hala daha aldatma olayı varsa denilio çünkü bunlar yaşanırken yanlarında değildik ve çok büyük bir reklam varmış gibime gelio işin içinde:D aman bea doğru veya değil ikiside mutlu olsunda:D önceleri barışsınlar diodum tabi ayrıldılarsa ama şimdi robuda krisi de mutlu görünce kendi yollarını çizsinler diorum:Dson olarak kristen ı çok seviorum bu olaylardan sonra kristen a atni olan veya soğuyanlar varsa siz dönek ve parazitden başka bişey değilsiniz:D:Dforever kristen forever robert<3

    YanıtlaSil
  9. Ya yeter anlayın artık ya. ONLAR AYRILDI. KRİSTEN GERÇEKTEN ALDATTI ONU. Biraz takip etseydiniz rob'u kris'i anlardınız.
    ROBERT KATILDIĞI BİR PROGRAMDA SÖYLEDİ (Tam aldattı demedi ama sunucu boşver o sürtüğü at kenara kendine yeni hayat kur dedi)

    YanıtlaSil
  10. ya kardeşim bi kere az biraz sen takip et.sunucu orda sürtük falan demedii!!hiç mi ingilizcen yok videoyuda mı izlemedin.sadece onu kaldırımın kenarına tekmele dedi,robda dondurma yerken güldü bütün millet gülünce.o kim ki canlı yayında kristen stewart'a hakaret etsin ya!ayrıldılarsada bize nee!!ikiside çizsin yolunu mutlu olsun bize başka bişey demek düşmez.ayrıca ayrıldılarsa kristen da ne işi var robun eşyalarının!!şimdi demeyin aladatırken bile vardı onun eşyaları üstünde die.hadi diyelim vardı o zaman şimdi ne işi var robun eşyalarının kristen da.rob ona al sakla mı dedi.töbe yarabbim!

    YanıtlaSil
  11. işte rob sakla dememiş kristen kendisi saklıyor. her bi halta kafanız çalışıyor ama PR ekibinin kızın imajını düzeltmeye çalıştığını anlamıyormusunuz. Rob alıp başını londra'ya gitti kristen eşyalarla kaldı evde adam jimmy kimmel mi fallon mu onun programında evsiz olduğunu söyledi demek ki evden o zaman lazım olanları aldı çıktı. adamlar para basıyor gider yeni kıyafet eşya alır.arkasında bıraktıkları mı düşünecek.

    YanıtlaSil
  12. tabiki arkasında bıraktıklarını düşünmüor ama rob bu evde 1 yıldır kalıodu ama 1 yıl boyuncada evsiz olduğunu söylüodu.kristen saklıo olabilir ama giymezdi en azından.hele o yüzüğün anlamının herkes tarafından bilindiğini bile bile hiç takmaz o yüzüğü.hiç kusura bakmayın kız aldattı diyede bütün karakteri değişmedi.cosmopolis ynetmeni bile insanlar herşeyi bildiklerini sanıorlar ama hiç birşey bildikleri gibi değil derken mesaj veriodu.bu yüzden çenemizi kapatıp neler olacak görelim.alrıldılarsada ayrılsınlar ikiside mutlu olsun kendi yollarını çizsin.rob oturup kristen için yas tutacak değil ya!

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar sunucu bırak o sürtüğü dedi gerçekten ama yorumlarla çok tepki oldu silindi o yazı hatta bir ara alacakaranlık fotoğraf çekiminde robun krise yaklaşmadığı ayrı durduğu kavga ettikleri yazıyordu yine tepki verdiniz o da silindi

    YanıtlaSil
  14. ya söylediği cümle youtubede yazıodu ve o kelimelerin hiç biri sürtük veya ona benzer bir kelime değildi.tepki falan aldığı için kaldırılmadı.yanlış çevrildiği için kaldırıldı.

    YanıtlaSil
  15. Iyyyyyyyyyyyyyyyy krissssss iğrenç

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)