9 Eyl 2012

Kristen Stewart: "Robert Ve Ben İyi Olacağız."

Güzel oyuncu Kristen Stewart, 9 Eylül günü Kanada'dan ayrılmak için Pearson International Havaalanı'nda görüntülendi. Oldukça rahat giyinimiyle dikkat çeken Kristen, kulağından kulaklıklarını bir an bile çıkarmadı. Ayrıca genç oyuncunun yeni filmi 'On The Road'ın galasında bir muhabir, aldatma skandalından beri herkesin aklını kurcalayan soruyu Kristen'a sordu; "Alacakaranlık - Şafak Vakti Bölüm 2 galasında Robert ve Kristen birbirlerine karşı nasıl davranacak?" Kristen ise muhabire şu cevabı verdi; "İyi olacağız. Tamamen iyi olacağız." Bu sözlerden ikilinin tekrar bir araya geleceği sonucunu çıkartabilir miyiz sizce, ne dersiniz?

25 yorum:

  1. Robert affederse hata yapar bence

    YanıtlaSil
  2. Sen Robu haketmiosun karaktersiz kendini bisi sanan yaratık

    YanıtlaSil
  3. Umarım yeniden birlikte olurlar,ben bu anlamı çıkartabiliyorum.Zaten birbirlerini çok seviyorlar ama çok kötü bir şey yaşadılar.Tek isteğim yeniden bir araya gelmeleri.Onların ayrılmasını istemiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bnm için hala umut var RobSten devam edicek bnce umarım lütfen <3

    YanıtlaSil
  5. =)=) İNŞALLAH:)

    YanıtlaSil
  6. Şu hakaret eden ve Krisden nefret edenler allah aşkına ondan nefret etmek için bir sebebiniz var mı ya çoğunuz ondan nefret ediyorsunuz çünkü önyargılısınız o rahat,kimseyi takmadan yaşıyor diye ondan nefret ediyorsunuz.Bu kız size ne yaptı annenizi babanızı falan mı öldürdü ona hakaret edebilme hakkını nerden buluyorsunuz acaba ? Hiçbiriniz ondan neden nefret ettiğinizi bilmiyorsunuz nefret ediyorsunuz çünkü çoğu kişi böyle yapıyor sizde böyle yapıyorsunuz.Onu sevip sevmemenize karışamam ama lütfen artık şu iğrenç kelimeleri onun üstünde kullanmaktan vazgeçin o da insan onunda duyguları var Rob'u aldattı diye birden iğrenç yaratık,pislik oldu zaten bunları yazanlarınız Kris'i vurmaya bir nokta arıyordunuz ve buldunuz.Ama artık önyargılarınızı kırın ve kendi dünyanıza dönün.

    YanıtlaSil
  7. kötü bir zamandan geçiyorlar ama birbirlerini seviyorlar umarım barışırlar

    YanıtlaSil
  8. şöyle bir düşünün erkek arkadaşınız sizi aldatsa ne yaparsınız_ gururunuzu hiçe sayıp barışırmısınız onunla? arkadaşlar bu artık büyük bir olay. aldattı kız sevgilisini. barışırsa robert bitti artık, ne kariyeri ne hayranları. kristen zaten bitmiş, bir de kendini bitirmesin.

    YanıtlaSil
  9. robert bu kaltagi postalama vakti ona elveda sürtükü deme vakti !

    YanıtlaSil
  10. off o rahat o böyle yaşıyor o şöyle yaşıyor o böyle sız onun arkadaşı annesi falan mısınız onu yakından tanıyamazsınız hiçbirşeyi ne yaşadıklarını bilebilirsiniz ne bişeyi öyle internetten görüdklerinizle falan onların kişiliklerini falan bilemezsiniz.bunu nhayran olmakla hiçbir ilgisi yok o kadarr !!

    YanıtlaSil
  11. bende onları bir arada görmek isterdim ama olmamalı bence rob krisi affederse hata yapar diye düşünüyorum 6 ay rupertle beraber olmuş yani onu aldatan biriyle barışması... bilmiyorum yanlış bence

    YanıtlaSil
  12. bence kris düşünmek istediğini düşünüyor rob onu affetmez kadın olsa bi umut ama erkek bu tarz konularda gururunu hiçe sayamaz.

    YanıtlaSil
  13. yukarıdaki arkadaş "o rahat,kimseyi takmadan yaşıyor" demişya çok doğru eğer taksaydı çocuklu adamla yol ortasında o şekilde davranmazdı. Kimse kusura bakmasın eğer kız Robert'ı gerçekten sevse o adamla yol ortasında sevişmeye hazırlık yapmazdı. Kız imajını düzeltmeye çalışıyor PR ekibi nasıl hareket etmesi gerektiğini söylüyor. Gerçi bu onun düşüncesi olsa bile farketmez.
    Kristen Yolda filmi tanıtımlarında oynadığı karakterin kocası başka kadınlarla da birlikte oluyor o yüzden kristen ben erkek arkaşım tarafından aldatılmak istemem demişti. Bakıyorum ama o aldatıyor.
    Kristen röportajlarında sürekli güçlü kadın imajı çiziyor ve bunu sevdiğini söylüyor eğer Robert aldatmış olsa güçlü kadınlar affetmez deyip dönüp ardına bakmazdı.Kendisi yapınca nefret edenleri yumuşatayım bakın ben uğraşıyorum kendimi affettirmeye demeye getiriyor.
    Şafak Vakti yaklaştıkça bu tür açıklamalar çıkar. Fanlar tepkili kız tanıtımlara katıldıkça olay çıkacak diye endişeliler. Film kötü etkilendi. Bir şekilde toplamaları lazım. Anticilerin yorumlarına baktığımda aldatma olayı ilk çıktığı günden beri dedikleri şey vardı. Film tanıtımları başladıkça bunlar sorunlarını halletmeye çalışıyor gibi gözükecekler ellerinde anlaşma var mecburlar diyorlardı. Dedikleri doğru çıkıyor.
    Son olarak barışsınlar diyen kişiler var. O kadar geniş insanmısınız gerçekten? O resimlerdeki sizin sevgiliniz olsa ne hissederdiniz? Kimse Robert'ın ne hissettiğini, ne kadar kırıldığını, küçük düştüğünü aldırmıyor anca barışsınlar biz yakıştırıyoruz onları diyorlar. Yazık ya. Kendi kaldıramayacağım şeyi Robert'tan isteyemem.
    Kristen bundan sonraki hayatında kariyerinde başarılı olsun Robert'tan uzak dursun. Başka yollarla imajını düzeltsin mesela yeni ve güzel filmlerde oynayarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu durum daha iyi özetlenemezdi heralde sonuna kadar katılıyorum

      Sil
  14. Bence Robert'ın kendisine birazcık saygısı varsa Kristen'ı affetmez.

    YanıtlaSil
  15. Kristen giyimine önem vermeyen biri ama lütfen birisi o şapkasını yıkasın. Görünce sinirleniyorum. Biraz titizlik hastalığı var bende ama insan bu kadar da pasaklı olamaz yaa

    YanıtlaSil
  16. Yalnız o değil de Kristen hala Rob'un şapkasını takıyor :D

    YanıtlaSil
  17. En baştan beri hepimiz barışacaklarını biliyorduk zaten . Barışırlarsada kararları onlardan başka kimse veremeyeceği için eleştirmeyi bırakın artık :) .

    YanıtlaSil
  18. Barışmaları büyük bir hata olur.Üstelik Kristen hala yüzsüz bir şekilde Robert'ın ona verdiği yüzüğü takıyor. Yorumlardanda 09:44'de yorum yazan arkadaşa harfi harfine katılıyorum.

    YanıtlaSil
  19. ya şu 6 aydır birliktelermiş saçmalığı kimden çıktı bilmiorum ama komik yani:Dnerden bilinio 6 ay olduğu:D belki 5 ay :D:D töbe töbe:D ya biz magazin haberlerinde okuduklarımıza hep inandığımızdan saçmalıoruz:D ayrıca kristen biz iyi olacağız biz tamamenİYİYİZ.şimdiki zaman dikkatinizi çekerim.ama bunu aramızdaki dostluk kırılmadı olarakda algılayabiliriz yani.yabancı basın kaynaklarında öyle yazıor.röportaj kırmızı halıda yapılmış yalan olma ihtimali düşük..şu çevirileri de ALLAH AŞKINA düzgün yapın lütfen.son olarak imaj kurtarmaya falan çalıştığınıda sanmıorum bu şeyleri sokak ortasında yapacak kadar rahat olan biri sonradan çıkan şeyleride bunlar gibi takmaz bi tarafına:D çünkü o Kristen.hiç kimse neler olduğunu bilmio bu yüzden sesimizi kesmeliyiz.eğer benimde başıma aldatılma gibi bi olay gelseydi gerçekten çok sevseydim ikinci bi şans verirdim.ve de barışmalarını istiorum.acaba küstümülerde barışcaklar o da ayrı bi konu :D:D çok reklamımsı şeyler bu aldatma haberleri:D

    YanıtlaSil
  20. son olarak imaj kurtarmaya falan çalıştığınıda sanmıorum bu şeyleri sokak ortasında yapacak kadar rahat olan biri sonradan çıkan şeyleride bunlar gibi takmaz bi tarafına:D demişsinizya cidden kafanız iyi mi sizin? Bir oyuncunun veya şarkıcının fanı olmazsa o kişi hiç bişeydir. Oyuncular yaptıklarıyla tepki alınca dizilerinden bile atılıyor. Bu türkiye'de de yabancı ülkelerde de böyle. Kristen'den cali'den ayrıldı.o kadar hazırlık yaptı ama tepkiden çekindi.Toronto'da sadece kendi fanları geldi ama şafak vakti galasına robert fanlarıda gelecek. durumu düzeltmeleri gerekiyor kristenda buna göre oynuyor.
    kristenın şimdide yapılan röportajın birinde parmağındaki yüzükle oynadığı gifleri dolanıyor. 2 yıldır o yüzüğü takıyor ama oynadığı hali yoktu şimdi fanlar konuşuo duruyor. yok özlüyor yok pişman yok hüzünlü yok düşünceli bakıyor diye. çok pişmasa aldatırken çıkarsaydı o yüzüğü ama işte diyorumya imaj meselesi. pişman gibi davranıyor. belki bundan memnun değil ama öyle davranmak zorunda. en azından şafak vakti vizyondan çıkana kadar bu şekilde davranmalı. sözleşmeleri var. adam son film için bunlara 12 milyon dolar verecek sonra kafanıza göre davranın diyecek. çok gülerim

    YanıtlaSil
  21. eğer amaçları filmi kurtarmak olsaydı direk çıkar açıklama yaparlardı.sonuçta sırf imaj kurtarma derdinde olup bunları yaptığına göre açıklama yapması imaj kurtarmanın en mantıklı yolu olurdu.yada ne bileyim çok açık sinyaller gönderebilirdi konuyla ilgili.imaj derdinde olsaydı çıkar yapmadım veya konuyla ilgili bir sürü şey söylerdi.aldatıp ayrıldıktan sonra bile kıyafetlerini giymezdi.imaj kurtarmak benim anlattığım gibi olur şapkasını yüzüğünü takarak değil!ayrıca ayrıldılarsada çokda tın ben ikisininde mutlu olmasına bakarım.sonuçta herkes farklı düşüncelere sahip.ayrıca aldatma heberleri reklam diorum çünkü fotolarda resmen bakıolar fotoğrafcıya hareketler acayip yapmacık.fan kaybı olabilir ama dünyanın ilgisi şimdi 2 katı daha fazla BD galalarında olacak.ki eğer dediğim gibi reklamsa robda buna göz yumduğuna göre en az kristen kadar suçlu olur.gerçeksede aldatması barışacaklar gibime gelio.şimdi barışırlar gerçektende, sonra ayrılırla herkes öter bak imaj kurtarma çalışmasıydı die.eğer barışıp ayrılırlarsa tek bişey derim ben rob hazmedemedi.bu yani.aldatması 'GERÇEK FANLARI' nın kim olduğunu ortaya çıkarmış oldu!Kafam falanda iyi değil çok şükür.insanları düşüncelerinden dolayı yargılayamazsınız ben nasıl size kafanız iyi mi demiosam sizde diyemezsiniz!

    YanıtlaSil
  22. galaya ne kadar rob fanı gelirse gelsin orda robu üzmemek için bu konu hakkında kristen a bişey yapmazlar bence.kristen pişman veya değil.imajkurtarma çabası gibide gelmior öyle olsa böyle yapmazdı diye düşünüorum.tabi bunlar benim düşüncelerim.ve diğer herkesin düşüncelerine saygım sonsuz.ve kristen ı gerçekten çok özlemiştim.havaalanında bile grünce seviniorum.yaptığı hatadan dolayı ondan vazgeçecek değilim.ben kristenın yaptığı hatayı savunmuorum bu arada hala daha onu sevdiğimi anlatmaya çalışıorum.lütfen yanlış anlaşılmasın.ben aldatılsam çok ama çok aşıksam ondan başkasıyla yapamayacağımı biliosam 2. bi şans veririm.başka hiç bir şekilde vermem.robda affeder die düşünüorum çünkü çok sevdiği belli yani.affetmese bile kristenı ve yaptığını uzun bir süre unutamaz.

    YanıtlaSil
  23. Altı ay saçmalık değil biraz ingilizce ya da fransızca dergi okusaydınız bilirdiniz havaalanında bir dergide altı ay birlikteydiler demisssss

    YanıtlaSil
  24. ya sizi gerçekten anlamıyorum.biz onları sevmiyosunuz falan demiyoruz. kristen ı veye robert ı sevebilirsiniz bu benim umurumda değil benim anlamadığım şey hala 2.bir şans verebilmeniz, tek taraflı düşünüyorsunuz.siz robisten'ı seviyorsunuz diye barışmalarını istememelisiniz.sırf siz tatmin olacaksınız diye robertın onunla barışmasını beklememelisiniz.Bu arada şu reklam falan olaylarına gerçekten inanmıyorum.eğer yalan bir haber olsaydı kristen neden bu kadar uğraşıyor ve robert ondan ayrıldı.eğer ayrılması yalan haber olsaydı reese winterspoon ve katy perry neden bu konu hakkında konuşuyor ve bu arada benden önceki yazan arkadaşa söylüyorum ben robertın çok büyük bir hayranıyım ve hollanda da fransada ve amrika da yaşayan akrabalarım var.onlardan her son haberi alıyorum.reese winterspoon bu konunun doğru olduğunu bile söyledi hem fransada hemde amerikada yayınlanan bir dergiye röportaj vermiş.hadi buna da yalan değin.ve eğer robert kristen ı affederse gerçekten çok gurursuzluk yapmış olur. ve robert ın kız kardeşi ingilterede bulunana bir dergi röportajında eğer robert kristenı affederse robertı kendi ellerimle öldürürüm dedi.robertın ailesi kristeni sevmediğini her zaman dile getirmişti hepinizinde bildiği gibi.robertın üzerinde şimdi birde aile bask ısı var.ya kristeni anlamıyorum ve zaten onu hiç te sevmiyorum bence robertı bu zamana kadar hep kullandı ki bildiğiniz gibi kristen roberttan önceki sevgilisini de robertla aldatmıştı.kristenı anlamıyorum ya kızım eğer ingiliz bi adamla çıkıyosan insan azcık hareketlerine dikkat eder demi ya.ve üstelik robertın özellikle annesi geleneklerine çok bağlı bir kadın.size söylüyorum robistenin tekrar birleşmesini isteyenler gerçektende sevgiliniz siz aldatsa ve robertın durumunda olsanız bunu tüm dünya bilse hala onunla çıkarmıydınız lütfen dürüst ve tarafsız olun.tamam kristen pişman olabilir buna hiçbirşey demiyorum pişman da olmalı zaten de bunu yaparken hiç düşünmüşmü karşı tarafı?gerçektende robertın bunu öğrenemeyeceğini mi sanmıştı?eğer bir hata yaptıysa sonuçlarına katlanmak zorunda.ve ayrıca buradan belirtmek isterim robertın ailesinin tepkisine karşın kristenin annesi kızının yaptıklarının umrunda bile olmadığını söyledi.zaten annesi erkek gibi bi kadın her tarafında dövmeler ve kısacık saçı var.erkek gibi davranıyomuş.böyle bi anneninde kızının bu kadar umursamaz olması çok normal bence.ve 10 EYLÜL 9.44 TE YAZAN ARKADAŞA KESİNLİKLE KATILIYORUM.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)