12 Eyl 2012

Kristen Stewart, Robert Pattinson'ı Geri Kazanmayı Planlıyor

Skandaldan sonra Robert Pattinson, Kristen Stewart ile olan ilişkisini bitirmişti ama Kristen'a yakın olan bir kaynak Kristen'ın Rob'u geri kazanmak istediğini söyledi. Kristen Stewart aşkını geri kazanmak için herşeyi yapıyor. Ayrıca ona sürekli mesajlar atıyor ve arıyor. İşte kaynağın anlattıkları;
Kristen, Robert'a onu ne kadar özlediği hakkında mesajlar atıyor ve onu arıyor.  Şuan ilişkileri iyi gitmediğ için çok agresif ve olanlardan ötürü utanç duyuyor.
Sizce Kristen Stewart'ın Robert'ı geri kazanma çalışmaları işe yarayacak mı ? Ya da Robsten'ın geri dönmesini tekrar ister misiniz ?

30 yorum:

  1. Bok kazanır kusura bakmayın da...Hem aldatıyor sonra geri kazanmaya çalışıyor.Saçmalık!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. Ben başından beri Robsten hayranıyım ve geri dönmeleri en büyük isteğim gerçekten.

    Şimdi anticiler bir ton laf yapacak yok öyle yaptın yok böyle yaptı sürtük karı bekle kazanırsın sen Robert'i... herkesin düşüncesine saygılıyım ama biz böyle kendimize yırtınca onların ilişkisinde hiçbir değişiklik olmuyor sadece biz birbirimizi kırıyoruz sonuçta Kristen ve Robert kendi kararlarıyla bir araya gelecekler ve ya hiçbir zaman bir daha Robsten olmayacak yani biz böyle söylenince onlara bir yararı olmuyor umarım ne demek istediğim açıktır.
    Amacım anticiler yorum yapmasın değil herkes fikrini belirtmekte serbest sadece Kristen'e hakaret etmeyin.

    YanıtlaSil
  3. Her şey kristenın filminin reklamı içindi bence aslında hala robertla görüşüyorlar çünkü robertın da haberi vardı böyle bir şeyin olacağından .

    YanıtlaSil
  4. offf ya artık ne diyeceğimi bilmiyorum,Robsten'i çok çok çok ... seviyordum/seviyorum ama Robert'ın duyguları da çok önemli benim için o çok üzüldü bu her halinden belli.Biz buradan konuşuyoruz ama sonuçta onlarla birlikte değiliz,her şeyin doğrusunu kendileri bulacak...

    YanıtlaSil
  5. Yha yalvarırım birleşin devam edin lütfen yha lütfen sizi çok seviyorum hemde çok <3

    YanıtlaSil
  6. olm benim sevgilim yapsa ölürümde barışmam. Bi kere yaptıysa yine yapar. Kendim yapmıyıcağım şeyi baskasından istemem. Hala birleşsin diyolar. Abi çok bencilsiniz neden Robert'i değilde kendinizi düsünüyosunuzda barışsınlar diyosunuz ?

    YanıtlaSil
  7. tekrar birleşirlerse rob hata yapmış olur bu arada hala reklam içindir yok shoptur bik bik diyen arkadaşlar gercekten çok komiksiniz aldatmış bildiğin ya bunun affı mı olur.

    YanıtlaSil
  8. Açıkçası herkes doğru kullandığı sürece ikinci bir şansı hakettiğini düşünüyorum. Zaten herkes hatalarından ders alır. Kristen bir hata yaptı ve dersini aldı. Robsten tekrar olmalı, diyorum.

    YanıtlaSil
  9. kaçan balık büyük olurmuş kristen ciğim kusura bakma senin gibi balık suratlıdan beklemezdim işte ama dünya hali ne yapacaksın ayrıca ikisi tencere kapak birbirlerini tamamlıyorlardı bu arada twilight çılar bella edward olayına kendinizi kaptırdığınız için o kadar istiyorsunuz barışsalar bile eski güven yerine gelir mi ikisinin de hayranı değilim fakat birazda kendinizi adamın yerine koyun kristene konduramıyorsunuz diye robert in de sineye çekmesini beklemeyin rahat olun hayat devam ediyor herkese dert oldu

    YanıtlaSil
  10. Hayır değerini bilseydi gerizekalı.
    ajhagsd :D

    YanıtlaSil
  11. Off mal mısın sen o sana dönmez bir daha.

    YanıtlaSil
  12. Umarım Robert Kristen'ı affederek bir hata yapmaz.

    YanıtlaSil
  13. kız aldatıyo sonra geri dönmeye çalışıyo o zaman niye aldatıyo? sole bakalım ayşe cevabını bilirsen sana robert pattınson hediye

    YanıtlaSil
  14. kristen'ın yönetmenle olan resimlerine reklam deniliyorya cidden çok şaşırıyorum. neyin reklamını yapıyorlar kusura bakmayın ama kızı aklamak adına batıyorsunuz. adam evli çocuklu. hayranlar iyi yaptın kristen hadi bizde gidip sizin filminizi mi izleyelim diyecekler. tam tersi filmin izleme oranı birden düştü. kaldıki reklam için böyle pozlar vermek aldatmaktan daha beter. yani kristen reklam için her bi haltı yapar konumuna geliyor ve robert'ın da haberi var diyerek. adam geniş kız arkadaşı reklam için evli adamla yol ortasında sevişme kıvamına geliyor oda ses çıkartmıyor diyoruz.
    olay basit kristen aldattı. bu hata da değil. bilerek ve isteyerek yapılan birşey hata olmaz. hata dediğimiz şey aldanmak olur. resimlerde gayet sakin ve mutlu bir kristen görüyoruz. yol oratsı yermiyor arabada devam ediyorlar. bir anlık diyenler varç. biranlık olsa yoldaki resimler olurdu sadece devamı gelmezdi.
    demek ki kız yönetmenden etkilenmiş. bu kadar yani. ve kimse kendisine yapılmasını istemediği şeyi karşısındakine yapmasın. kristen aldatılmak istenmediğini diyordu ama kendisi aldattı. yani bir düşünüyorumda robert aldatmış olsa imajıma ters deyip silerdi adamı. ama rob yumaşak başlı diyerek barışmaya yelteniyor. barışsa ne olacak nasılsa affediyor diyerek bir süre sonra başkasından etkilenip ona gider. sonra aradığını bulamazsa kürkçü dükkanı niyetine tekrar robert der.
    aldatma benim gözümde affedilemeyecek bir durum. kaldıkı bunların aradında sadece aldatma olmadı. kristen robert'ı aptal yerine koyup ayakta uyuttu. önce yönetmenle aldattı peşine robertla gezdi.sonra resimler dergilerde yayınlandı pişmanım dedi. hemde ben yalan söyleyemiyorum berbat bir yalancıyım diyen kız ayakta uyutuyor hepimizi. o resimler yayınlanmasa robert'ında bizlerinde olaydan haberi olmayacaktı. hem aldatıyor hem kandırıyor. bunlar benim için affedilemez bir durum olduğundan barışmalarını istemem.
    ben istemiyorum diye de olacak şey değil ama çevremde görüyorum bir ilişkiye yalan ve aldatma girip güven kaybolduğunda o ilişki devam etse bile yürümüyor. eskisi gibi olmadığından taraflar içimizde kalmadın denedik ama olmadı deyip ayrılıyorlar. belki robert'da sonradan neden bir şans vermedim dememek adına tekrar deniyebilir ama ben yürüyeceğine inanmıyorum.
    sürekli bir tedirginlik olacak. inanmama durumları başlayacak. o yüzden boşuna kürek çekmek yerine ayrı ayrı hayatlarını yaşamaya başlasınlar. kristenda bundan sonraki sevgilisine ne yalan söylesin ne de aldatsın.

    YanıtlaSil
  15. Ben bir anlık Kristen'in hatası olduğunu düşünüyorum herkes hata yapabilir belki Kristen'in bi sorunu vardı bunu Rob'a anlattığında ilgilenmedi veya herhangi bişey o da kendini anlayan başka birine sığındı lÜTFEN TEK TARAFLI DÜŞÜNMEYİN . Evet aldatmak kötü birşey ama Kristen Rob'u bu kadar severken zevk için başka bi adamla olmaz diye düşünüyorum . HERKES SON BİR ŞANSI HAK EDER BENCE , BARIŞMALARINDAN YANAYIM . ROBSTEN'i DESTEKLİYORUUM :)

    YanıtlaSil
  16. 1 kere aldatan yine aldatır kimse 2.ci birşans haketmez Kristen tam br sürtük Roberte evlenmeye yakın o adamlar öpüştüü sarıldı seviştiler üzgünüm ama sürtükkk buna alıın

    YanıtlaSil
  17. bence artık olmaz ya robert'a yazık gül gibi adam habire kristen'nin peeşinde mi koşar? hem robert bi şans daha verirse bu sefer karizmayı çizdirir ve kristen'den intikam alır ne biliyim psikopata bağlar bence ayrı daha iyi.

    YanıtlaSil
  18. Evet ya Kristen tamamen Rob yüzünden aldattı. Herkes en ufak sorunda aldatsın nede olsa insanız hata yaparız. Sevgilimiz bizi dinlemesin veya problemlerimiz olsun hemen soluğu başka birinde alalım:P

    YanıtlaSil
  19. ilk başta robsten i destekliyordum ama,kristen ve yönetmenin gün geçtikçe daha fazla fotosu ortaya çıkıyor kristen bir anlık hata demişti,ama bu artık 1 aylık hata oldu...kristen şansı hak etmiyor bir kez yapan yine yapar...robsten artık yok

    YanıtlaSil
  20. bi derdim vardı sevgilime anlattım ilgilenmedi bende gittim evli çocuklu adamın biriyle yiyiştim derdim birden çözüldü.sonra benim eleman bunu tüm dünyayla beraber öğrendi ama ne yapayım özür dilerim yalwarırım o da affeder sonra yine ilgilenmedi bu defa başka biriyle çözerim derdimi.hayatı kes.tek taraflı düşünmeyince böyle bişi çıkıo ortaya.herkes 2.bi şansı hakedermiş yok canım.
    boynuzlanmanın 2. şansı mı olur allah aşkına.adamın yüzüne beni bir daha aldat diyemiosan barış zaten aynı şey.baştan shop olmadı tutmadı reklam oda tutmadı bir anlık bişeydi af diliyorum.bunun bir anlık olması sadece adamla 2 dakka bişi yaşarsın farkına varırsın bir anlıktı derim de adaş sana sokak yetmemiş arabadada götürmüşsünüz nasıl bi AN anlayamadım.bu adam seni tatmin edemio anlaşılan ki onun bunun kocasına sırnaşıon o zaman neden yalvarıosun barışalım die.bu çok kötü yalancı halinle saf ayaklarınla zaten tüm dünyanın gözünde aptala yatırdın adamı neyin affı.çok pişmansan yaptığın şeyden o an gider sölerdin adamda elalemle öğrenmezdi.ben böyle bi hata yaptım anlıktı de konuş.takılıp adamın peşine gez toz adam saf aşık sen zaten yalan hayyattta atmassın olur biter.ya bi kadın bi kadından en başından beri mi tiksinir ben tiksinmiştim şükürler olsun haklı çıktım.bi onunla bi onunla kadını da anlamak lazım ruhuna işlemiş sürtüklük.
    sonra Rob affetsin hadi canım.afetsin diyenlerin başına gelirse ne yaparlar merak içindeyim.tabi herkes 2. bi şansı hakettiğinden verirler ama meraklanmayın 3. bi şansı vermenize az kalmış olur.bu adam yine sakin adamla aynı yaştayım ama sanırım o adam bi otuz çeker bu olgunlukla.çünkü ben tokatlardım.yaparsam sevgilimde beni tokatlasın.
    aldatmak kötü bişey ama kristen rob u bu kadar severken zevk için başka bi adamla olmas' madem o zaman sokak ortasında seks yapması lazım çünkü o kıvama gelmişler.sevgi hani nerde.sevgi bu kadar basit diil.haaa tabi yapmadılar yaa o aldatmada sayılmaz şimdi,çok sevio çünkü.hadi ordan adamın açık açık ağzına s.....ahhh yeter barışırsa aptallığına yanmasın derim.çünkü hatunun yapmak istediği o.

    YanıtlaSil
  21. Robert bence harika biri, en azından bize gösterdiği kadarıyla. Kızlar hakkında söyledikler gerçekten çok hoş. Ama hiçbir zaman Kristen'ı sevemedim. Oyuncu olarak beğenmiyorum, davranışlarını beğenmiyorum. Rob'un Katy ile görüştüğü doğruysa gerçekten çok mutlu olurum. İkisine de düzgün ve aşkın değerini bilen insanlar gerek.

    YanıtlaSil
  22. Kesinlikle öyle bir şey olamaz. Önce beni aldatsın sonra da hala sevdiğini söylesin yok ya. Eğer seviyorsa neden aldattı? Robert en doğru olanı yaptı ve tüm dünya fanları onun arkasında olduğumuzu söyledik. Ve arkasındayız. Robert daha iyilerine layık aşkının değerini bilecek birine ve ben zaten Kristen'dan nefret ediyordum. Ve ayrılmalarını istiyordum. Ayrıldıklarını öğrendiğimde çok mutlu oldum. Ve çok şükür Robert ondan kurtuldu. Zaten Robert'ın ailesi bu ilişkiyi onaylamıyorlardı da.

    YanıtlaSil
  23. DEMİNKİ SAYFADAKİ KIZIN SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM
    "ya sizi gerçekten anlamıyorum.biz onları sevmiyosunuz falan demiyoruz. kristen ı veye robert ı sevebilirsiniz bu benim umurumda değil benim anlamadığım şey hala 2.bir şans verebilmeniz, tek taraflı düşünüyorsunuz.siz robisten'ı seviyorsunuz diye barışmalarını istememelisiniz.sırf siz tatmin olacaksınız diye robertın onunla barışmasını beklememelisiniz.Bu arada şu reklam falan olaylarına gerçekten inanmıyorum.eğer yalan bir haber olsaydı kristen neden bu kadar uğraşıyor ve robert ondan ayrıldı.eğer ayrılması yalan haber olsaydı reese winterspoon ve katy perry neden bu konu hakkında konuşuyor ve bu arada benden önceki yazan arkadaşa söylüyorum ben robertın çok büyük bir hayranıyım ve hollanda da fransada ve amrika da yaşayan akrabalarım var.onlardan her son haberi alıyorum.reese winterspoon bu konunun doğru olduğunu bile söyledi hem fransada hemde amerikada yayınlanan bir dergiye röportaj vermiş.hadi buna da yalan değin.ve eğer robert kristen ı affederse gerçekten çok gurursuzluk yapmış olur. ve robert ın kız kardeşi ingilterede bulunana bir dergi röportajında eğer robert kristenı affederse robertı kendi ellerimle öldürürüm dedi.robertın ailesi kristeni sevmediğini her zaman dile getirmişti hepinizinde bildiği gibi.robertın üzerinde şimdi birde aile bask ısı var.ya kristeni anlamıyorum ve zaten onu hiç te sevmiyorum bence robertı bu zamana kadar hep kullandı ki bildiğiniz gibi kristen roberttan önceki sevgilisini de robertla aldatmıştı.kristenı anlamıyorum ya kızım eğer ingiliz bi adamla çıkıyosan insan azcık hareketlerine dikkat eder demi ya.ve üstelik robertın özellikle annesi geleneklerine çok bağlı bir kadın.size söylüyorum robistenin tekrar birleşmesini isteyenler gerçektende sevgiliniz siz aldatsa ve robertın durumunda olsanız bunu tüm dünya bilse hala onunla çıkarmıydınız lütfen dürüst ve tarafsız olun.tamam kristen pişman olabilir buna hiçbirşey demiyorum pişman da olmalı zaten de bunu yaparken hiç düşünmüşmü karşı tarafı?gerçektende robertın bunu öğrenemeyeceğini mi sanmıştı?eğer bir hata yaptıysa sonuçlarına katlanmak zorunda.ve ayrıca buradan belirtmek isterim robertın ailesinin tepkisine karşın kristenin annesi kızının yaptıklarının umrunda bile olmadığını söyledi.zaten annesi erkek gibi bi kadın her tarafında dövmeler ve kısacık saçı var.erkek gibi davranıyomuş.böyle bi anneninde kızının bu kadar umursamaz olması çok normal bence."

    YanıtlaSil
  24. BİRAZ GEÇ HABER YAPIYORSUNUZ.

    http://magazin.tr.msn.com/magazinhaberleri.aspx?cp-documentid=251336838#scptm2

    YanıtlaSil
  25. Arkadaşlar boşuna ayrıldılar diye sevinmeyin ellerinde tapu gibi sözleşme var. Aralarındaki sorunu çözmeye çalışıyor gibi gözükecekler sonra film vizyona girince tamamen ayrılacaklar. Fanlar son filmi izlemeyiz diyorlar, yapımcılar tedirgin hatta şimdiden barıştılar, barışıyorlar, düşünüyorlar tarzında haberler yaptırttırıyorlar. Bu işler reklam ile dönüyor.

    YanıtlaSil
  26. evetttt affetti biileee http://magazin.tr.msn.com/magazinhaberleri.aspx?cp-documentid=251336838#scptm2

    YanıtlaSil
  27. Allahım şimdide başlamışlar affetti diye. peki bugün gelen bir haber var kristen summit ile toplantı yapmış, ona ne diyeceksiniz. filmin tanıtımlarıda başladı. ne yapacaklar sözleşmeleri yırtacaklar mı? ortak çalışmaya başladılar bile. el birliği ile robert'ı ikna edip iki ay dayan sonra git derler. barışmış gibi görünün film kurtulsun derler. bu sektörde neler dönüyor az çok magazin takip eden bunları kolaylıkla tahmin eder.

    YanıtlaSil
  28. Ya admin bir şey sorucam bu aralar barıştılar diye haberler geçiyo "ROBERT KRİSTEN'I AFFETTİ" bu haberler doğru mu lütfen doğru olduğunu söyle :(

    YanıtlaSil
  29. 22 Eylül 2012 21:35 TE YAZAN ARKADAŞA KESİNLİKLE KATILIYORUM ÇOK DOĞRU SÖLÜYOSUN BU İŞLER BÖLE DÖNÜYOR

    YanıtlaSil
  30. he he doğru o yüzden adam gece gittiği etkinliklere tek katılıyor. halen barışırlar umudu var insanlarda ama merak etmeyin ekim ayında bir iki defa yanyana görürsünüz nede olsa şafak vaktinin tanıtımlarını yapacaklar sizleri mutlu etmek adına barışmış gözükürler zaten son filmde vizyona girince onlarda eskisi gibi gündemde olmayacaklarının farkındalar. ayrılırlar kimse aldırmaz olur biter. az kaldı ekim ayına bir iki ay mutlu olursunuz ama Robert'a o resimleri gördükten sonra bile barışsın, affetsin diyorsunuzya hem midenizin ne kadar geni,ş olduğununu hemde aslında Robert'a saygılı olmadığınızı göstermiş oldunuz. yok biz fanız dersiniz şimdi eee o zamanda ayrı ayrı seveceksiniz. Robert'ın böyle bir olayı yani boynuzlanması affetmesini beklemeyeceksiniz. biraz adamı seviyorsanız ve saygı gösteriyorsanız istemezsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)