7 Eyl 2012

Kristen Stewart - 'On The Road' Filminin Galasında

'Alacakaranlık Efsanesi' serisinin yıldızı Kristen Stewart 6 Eylül Perşembe günü Kanada/Toronto'da düzenlenen Toronto Film Festivaline yeni filmi 'On the Road' ın galasını yapmak için katıldı. Kristen aldatma skandalından sonra ilk kez 'On the Road' filminin galasına katıldı. Zuhair Murad elbisesi giyen 22 yaşındaki oyuncu filmin oyuncularından Kirsten Dunst ve Garrett Hedlund ile birlikte kırmızı halıda poz verdi. Umarız bu filmde 'SWATH' gibi büyük bir gişe elde eder.

9 yorum:

  1. elbisesine bayıldım canım benim ya çok özlemiştim onu<3

    YanıtlaSil
  2. Galada görülen o ki kız hayatında sanki bir skandala imza atmamış havasındaydı.Normal geliyordur ona bu durum o yüzden sırada kafaya takacağı ismi Garrett Hedlund http://www.imagebam.com/image/ec6a8e209544839 http://www.imagebam.com/image/51d174209544854 Kirsten Dunst dikkat etsin. Sonuçta annesi rolündeki kadına kazık atmış biri arkadaş neder.

    YanıtlaSil
  3. öff üstte yorum yapan arkadaş belli antisin ben fan değilim ama belli senin yazdıklarından.kristen dünyanın en iğrenç hatasını yaptıysada bu rob ve kristen ı ilgilendirir.kime nasıl baktığı ne alaka ya zırvalamayın allah aşkına.ne ünlüler ne skandallarla gündeme geldi.kızın üstüne gitmeye yer arıodunuz bravo buldunuz.ama hakkında bi bok bilmeden atıp tutmayı yok ona böle baktı demeyi kesin!!

    YanıtlaSil
  4. evet evet fan değilsin belli. sadece avukatlık yapıyorsun.

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar bence kimse kimsenin avukatlığını yapmıor.ama bencede bilmediğimiz bi konu hakkındada bu kadar konuşmak saçma.ya gıybete girio iftira sayılıo.ondan nefret edenler onun yüzünden günaha giriosunuz.bize ne naparlarsa yapsınlar.magazinde çıkan her habere inanmadığım için bişey demiorum.aldatmış aldatmamış bizene!dünyaya ne!

    YanıtlaSil
  6. ben kimsenin fanı değilim arkadaş!sadece kime ne dediğinize dikkat edin diorum bakışlarına bile laf ediosunuz yazıktır günahtır.avukat falanda değilim kristen stewart yerinde bi başkası olsaydıda aynı şeyleri söylerdim.zaten kristen stewart en iğrenç hatayı yapmış ve ilişkileri doğal olarak bitmiş.benim demek istediğim bu ne antileri ne FANları ilgilendirir!

    YanıtlaSil
  7. Kristen hayatini yasiyor ve en dogrusunu yapiyor. Herkeste sussun ve hayatini yasasin laf etmek icin yer ariyorsunuz guldurmeyin beni neler yapan unluler var tobe tobe ya

    YanıtlaSil
  8. Diğer ünlüler neler yapıyor kristen'da evli çocuklu adamla sokakta arabada kırıştırıyor diye ses çıkarmayıp üstüne diğer ünlüler daha beter şeyler yapıyor yazık meleğimize diye savunalım

    YanıtlaSil
  9. üstteki yorumu yapan arkadaş gelip alnından öpmek istiorum:D:D ben kristen fanıyım ve onun özel hayatıylada ilgileniorum ama bu bana söz hakkı düştüğünü göstermez.kristen 'hayranlarından'özür dileyecek bişey yapmadı.robdan özürdilemesi gereken bişey yaptı.hayranlarına hakaret falan etseydi özürdilesin derdik ama burdaki olay kimseyi hiç mi hiç ırgalamaz. forever kristen forever krisbian<3 :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)