8 Eyl 2012

Kesha Yeni Şarkısını Eylül Ayının Sonunda Yayınlayacak

'Tik Tok' şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Kesha yeni şarkısını Eylül ayının sonlarında yayınlayacağını MTV Video Müzik Ödülleri için hazırlanırken Twitterından takipçileriyle paylaştı. Kesha'nın yeni şarkısının adı 'Die Young'. Şu sıralar 'Young' ile ilgili bir çok şarkı duyuyoruz. Fun. 'We Are Young', One Direction 'Live While We're Young' ve şimdi de Kesha. Bu tabi ki özentilik değil. Çünkü eminim aralarınızda 'Kesha özenti değil' gibi yorum yapacak olanlar vardı. Kesha, MTV News'e yeni şarkısı hakkında şunları söyledi;
İlk şarkımın adı 'Die Young' ve bu ayın sonunda çıkacak. Bazı insanlar şarkı söyleyebileceğimden emin değildi. Ama bu kayıtta dedim ki ''Kurnazlıkları biraz bırakalım ve biraz yas tutalım. ''
Sizce Kesha'nın yeni şarkısı slow bir şarkı olabilir mi ? Aslında şarkıyı çok merak etmeye başladım. Eğer Slow ise Kesha'dan bu tür şarkı duymak garibinize gider mi  ?

1 yorum:

  1. Kesha party kızımı ama slow şarkılarda eminimki Adele kadar başarılı...Kesha'nın The harold song,Blind ve Dancing with tears in my eyes dinlediyseniz.Slow şarkılarda kesha aşırı şekilde yetenekli.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)