4 Eyl 2012

Justin Bieber - Carly Rae Jepsen Düetinin Bir Bölümü Yayınlandı

Carly Rae Jepsen ve Justin Bieber'ın yaptığı düetin bir parçası yayınlandı! 26 yaşındaki şarkıcının ve 18 yaşındaki yıldızın şarkısının adı "Beautiful". Şarkı pek benim tarzım değil sanki hareketli bir şarkıda düet yapsalardı daha iyi olurdu ama beğenenler olacaktır. Şarkının sözlerinin bazıları şöyle:
Benim için ne kadar güzel olduğunu bilmiyorsun. Mükemmel olmaya çalışmıyorum. Kimse mükemmel değildir . Ama sen benim için öylesin.

10 yorum:

  1. Bence çok güzel ve dinlendirici. Justin'in nobodys perfect deyişini yerim. :)

    YanıtlaSil
  2. ben hiç beğenmedim ya.

    YanıtlaSil
  3. justin ölürüm sanaaa

    YanıtlaSil
  4. Ben begendim ya justinin sesisne olurummmmmm:) bide bu sesi baskalariyla karsilaatiiyolar bes kisi biraraya gelip anca sarki soleyenler gibi degil neyse justin kavga etmemizi istemiyo :)

    YanıtlaSil
  5. çoooooook güzell

    YanıtlaSil
  6. ben directioner ve belieber ım justin için açtım haberi yine 1d ile alakalı yorum atmışsınız ya pes! ayrıca justin in sesi harika kimse bişey diyemez ama directioner ların lafları belieber lara justin e değil!!!

    YanıtlaSil
  7. bu kızla aralarında bi şey olucak gibi geliyo bana ufff

    YanıtlaSil
  8. açıkcası bu kız selenadan bin kat daha justinin birisiyle çıkması en son istediğm şeyy ama illa biriyle çıkıcaksa bununla çıksın

    YanıtlaSil
  9. ya ben bunu yerim yaa sesine ölürümm bitanemmm!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)