8 Eyl 2012

Jessie J - Yılın İnsanları Ödülleri 2012

'Nobody's Perfect' şarkıcısı Jessie J 4 Eylül Salı günü Londra'da The Royal Opera Evinde düzenlenen 'Yılın İnsanları' ödül törenine katıldı. Başarılı şarkıcı uzun bir siyah pardesü giymişti. Yırtmacı da çok dikkat çekiciydi. Ve Jessie J'nin saçlarının rengini açtırdığını da ilk kez farkettim. Nasıl buldunuz ?

5 yorum:

  1. burayı neredeyse baştan beri takip eden biri olarak söylemeliyim ki eskisi kadar iyi değilsiniz.sakın tepki göstermeyin.eleştirilere açık olmanız gerekiyor.çok geç haberler yapıyorsunuz örneğin bu jessie j haberi.eskiden böyle değildiniz.okullar açılmadan böylesiniz; okullar açılınca sanırım iyice salacaksınız bu blogu!!

    YanıtlaSil
  2. size bir tavsiye nobodys perfect şarkıcısı kelimesi hiç hoş durmuyo bence bilmem ne şarkıcısı demek falan çok itici oluyor tamam farklılık olsun diye yapıyorsunuz ama bence yapmayın daha iyi

    YanıtlaSil
  3. Yukarıda nobodys perfect güzel durmuyor diyen kim ya ne saçmalamış öyle :D

    Ayrıca Mileyinde vardı öyle bir şarkısı hatta tek sevdiğim şarkısı.

    YanıtlaSil
  4. jessie j en sevdiğim şarkıcılardan biri.her ne kadar siyah saçlarını daha çok sevsemde ona her şey yakışıyor.haber için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. hayatımda gördüğüm en çirkin VE salak kadın JESSİE J

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)