11 Eyl 2012

İnternetin En Tehlikeli 10 Ünlüsü

McAfee sitesi internetteki arama motorunda en tehlikeli olan ünlülerin bir listesini çıkardı. Bu ünlüleri eğer Google gibi arama çubuklarına yazıyorsanız gireceğiniz 8 siteden birisi bilgisayarınıza virüs bırakacaktır. Listenin ilk başında 'Harry Potter' serisiyle tanınan genç oyuncu Emma Watson var. Ayrıca Selena Gomez, Megan Fox ve Shakira gibi isimler de listede yer alıyor. Dikkatli olun!
1. Emma Watson.
2. Jessica Biel
3. Eva Mendes
4. Selena Gomez
5. Halle Berry
6. Megan Fox
7. Shakira
8. Cameron Diaz
9. Salma Hayek
10. Sofia Vergara

9 yorum:

  1. Geçen yıl Jessica Biel listenin başındaydı :D

    YanıtlaSil
  2. ONLARI KÖTÜLEMEK İÇİN McAfee sitesi YAYINLAMIŞTIR

    YanıtlaSil
  3. Hayır bunlar gerçek.

    YanıtlaSil
  4. sel!!fan ben de Selenator'ım ama dediğinin konuyla alakası yok. McAfee benim bilgisayarımda da var ve gerçekten iyi bir virüs programı. Bu ünlüler gerçekten Google'da çok aratılan ünlülerden oldukları için sürekli sahte sitelerle bilgisayarlara virüs bırakmaya çalışıyorlar. Sadece dikkatli olmalıyız ve kesinlikle herkesin bilgisayarında virüs programı olması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  5. hayır geçen sene listenin başında heidi klum vardı.
    ayrıca haber doğru bir sürü kaynakta var.:D

    YanıtlaSil
  6. bunların ünlülerle alakası yok ki onlar adına açılmış siteler olamaz mı? boşuna yok olmaz selena falan demeyin bence :S saçmalıyosunuz çünkü. tamamen gerçek bir konu.

    YanıtlaSil
  7. Ne tür bir virüs bu? Umarım kısa zamanda iyileşirler ya sel'im <3 :((

    YanıtlaSil
  8. Hastalık virüs değil ya iyi misin, bilgisayar virüsü diyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)