2 Eyl 2012

Harry Styles MTV VMA'yı Kazanmak İstiyor

One Direction üyesi Harry Styles geçtiğimiz gün BBC Radio One stüdyolarından çıkarken görüntülendi. Kameralar karşısında yere bakmayı tercih 18 yaşındaki şarkıcı ondan önceki gün de yakın arkadaşı Nick Grimshaw ile birlikte Nick'in DJ'lik de yaptığı Paradise Club'taydı. Harry tüm bunların yanında Twitter'ından aday oldukları MTV VMA ödüllerinden birini mutlaka kazanmak istediğini söyledi.
"Kazanmak inanılmaz olur o yüzden oy atmaya devam! '2012 MTV #VMA Paylaşılmaya Değer En İyi Video!' için  #voteonedirection."
Siz de twitterınızdan #voteonedirection yazarak One Direction'ı destekleyebilirsiniz.

16 yorum:

  1. hiç işim yoktu daha iyileri varken bu 5 zibidiye oy atacaktım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette ki daha iyileri de olabilir ve zevkler ve renklerde tartışılmaz ama madem öyle daha iyi İngiliz şarkıcılar varken neden One Direction Londra Olimpiyatlarında sahne aldı? Onlar kendi alanlarında en iyi olmak için çabalıyorlar bunun da farkında olmak gerekir

      Sil
    2. Arkadasimiz ingiliz sarkicilari kastetmedi dunya capinda dedi ve olimpiyatlrda herkes kendi ulkesini tanitmK icin yapiyo eger oraya dunyaca unluleri cikartma gibi luksleri olsaydi inan 1d oraya cikmazdi su 5 kisiyi varya bulutlara cikardiniz bnde directionerim ama abartmayin artik ilgi alaka hep onlarda bu dunyanin rihannah justin beyonce shakira the wanted i falan var

      Sil
  2. Kazanacaksınız ben buna gönülden inanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. onlar kazanacağına eminim..

    YanıtlaSil
  4. Seni yerim çocuk! :D
    Hadi hayırlısı kazanırsınız kazanırsınız. :D

    YanıtlaSil
  5. Sevgili ergen yavrucuklarımız sayesinde tabi ki de onlar kazanır :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin şu "ergen zihniyetinin " neleri kapsadığını hala anlamış değilim ve anlamak da çok zor Justin Bieber dinleyenler ergen Directionerlar ergen farkında mısınız onlar pek çok şarkıcıyı arkada bıraktılar biz ergenlerde onlarla gurur duyuyoruz

      Sil
    2. Kimi arkada biraktilar ? Asil rakipleri onlarin onunde 3-5 kisiyi gectiler diye acikcasi pekte onde olmuyolar?

      Sil
  6. TEAM ONE DIRECTION =D

    YanıtlaSil
  7. tabi ki siz kazanıcaksınız

    YanıtlaSil
  8. 19 yaşındayım ve one directionda justin bieberda dinliyorum (son kasetini tabi) ve bu beni ergen yapmıyo o yüzden boş klişe laflardan vazgeçin azrtık vmayıda onlar kazanıcak bu da size fazlasıyla koyacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda pek koymycak cunku onumuzde daha cook odul var hem rkorlar kitabindayiz hani su drectionerlerin yapmaya calistklarida beceremedikleri???

      Sil
  9. kazanmalarını isterim ama justin'in aday olduğu katerogilerde değil!

    YanıtlaSil
  10. Gizem bakan adli arkadasa katiliyorum hem soyle bi durum var 4 yillik bi dev ! bazi saygisiz directionerler tarafndan hirpalaniyo spam attilar sayelerinde justin bieberin oylari gitti ozamandan beri justini destekliyorum sizin hayran oldugunz unluler (one direction) justine saygi duyarken( harry disinda hepsi justinden buyuk) yani tecrubesi muzigi herseyine saygi duyarlerken fanlari cikip ortaligi karistiriyo bu nasi bi zihniyet! Allah beyin versin boyle yapanlara suan justinin onde goturdugu hatta almak uzere oldugu bi odulu spam yuzunden gitti! Bunlari yapan directionerler size sesleniyorum siz gercek directioner degilsiniz ve bunu gorup belieberler destek olan directionerlerde var iste onlar gercek directioner!

    YanıtlaSil
  11. Amerikan Belieber lar sayesinde rekorlar kitabındasın.onların başarılarının arkasına sığınma!senin yaptığın şeyler onlar kadar fazla mı?bizim yapmak istediğimiz,''Türk directioner''lar adına rekorlar kitabında olmaktı!!!!! (ayrıca yorumuma laf atmayın cevabını alırsınız!!!) artık bir Belieber değilde, normal bir hayran olmak istiyorum sizin gibi terbiyesizlerle anılmamak için. ve bu söylediğime tüm Belieber lar alınmasın...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)