24 Eyl 2012

Green Day'in Solisti Billie Joe Rehabilitasyona Girdi

Green Day grubunun solisti Billie Joe Armstrong, iHeartRadio Festivali'ndeki çıldırışından sonra rehabilitasyona kaldırıldı. İlk önce olayı anlatayım. Green Day'in festivalde 45 dakika konser vermesi gerekiyordu. Ama konser 25 dakikaya düşürüldü. Çünkü Usher olması gerekenden uzun süre sahnede kaldı ve Rihanna için daha fazla zaman ayrılması gerekiyordu. Green Day grubunun solisti Billie Joe Armstrong şarkısının ortasında ekranda son 1 dakikasının kaldığını gördü. Küfürler etmeye başladı.
Bana 1 dakika mı veriyorsunuz? Ben 1988 yılından beri bu lanet olası piyasadayım. Dalga geçiyor olmalısınız. Ben lanet olası Justin Bieber falan değilim! Bu bir şaka olmalı! 1 dakikam kalmış, hayır artık hiç birşeyim kalmadı. 1 dakikanın ne anlama geldiğini göstereyim!
Her cümlesinde küfür vardı ve bu konuşmadan sonra gitarını sahnede kırıp gitti. Ayrıca kimse Billie Joe'yu yuhalamadı, herkes alkışladı. Youtube yorumlarında da herkes Billie Joe'nun tarafında zaten. Bu olaydan sonra Billie Joe rehabilitasyona gönderildi. Green Day grubu özür yazısı yazdı. Bence özüre gerek yok. Billie Joe gayet haklı!

51 yorum:

  1. b.joe ve greenday e yapılan çok büyük saygısızlık hemde çok bende hak veriyorum fakat justin ona bulaşmadıgı halde ve onun şarkılarını bilmsine rağmen sırf genç kitleye hitap ediyor diye yaptıgı yanlış kızgınlıkla söylemiş olabilir fakat kızması gerekn usher hattA ONA DA DEĞİL komiteye kızmalı (justin i severim çok b.joe nun ayrı yeri var her ikisinin posterine sahibim hiç bir yazdıgıma antim yok )

    YanıtlaSil
  2. Billie çok haklı adam 1970 den beri piyasada o yeni yetme bieber için adamın hakkını yemişler adalet nerde lan? bieber ın yaptığı şeye müzik bile denmez!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir seyide g*tunuzden anlamayin gerci ipek kocun ve dilan gibi bazi garip insanlarnda icnde bulundugu hayran kitlesinden ben pek bisey beklemiyirum. Neyse bikere orda justine o kizginligiyla solems ayrica sen ona muzik demiyosan sevdigin insanlarda yapamiyo cunku tarzlari cok benzyi

      Sil
  3. Helal olsun zaten hep Rihanna justin usher 1D selena var azınlığın her hakkından kırpılmaya çalışılıyor bu yüzden yazdığım ünlülerden NEFRET EDİYORUM

    YanıtlaSil
  4. Adamın laflarını çarpıtmayın justin kötü demiyor sadece ben de onun kadar önemliyim diyor justin'İn bir suçu yok hemen lafı çevirip yanlış şeylere yorumlamayın ilk önce bir dinleyin okuyun -.-

    YanıtlaSil
  5. Hah! Sonunda Green Day ile ilgili haber görmek müthiş oldu, inanın. :) evet ben ask.fmde bir kaç ay önce sizi Green Day paylaşın diye rahatsız eden hayran! Gercekten çok mutluyum. Konuyla ilgili yorumlamaya gelirsem eğer, bu harika adamın haksız olduğunu düşünen ağır belieberdir arkadasım, apaçık ortada. O adamlar yıllardır o piyasada ve uğradıklari haksızlık o kadar büyük ki. Yaptıgı müziğe verdigi emekse asla tartışılmaz! Facebook'ta bir sayfada bu konuyla ilgili yapılan yorumlarda, Billie Joe'nun Justin'i kıskançlığı yazılmış. Kahkahalarla güldüm :D 40 yasına gelmiş adam daha 20 yasına bile olmayan dün ki cocuğu kıskanacak öyle mı? :D böyle güldüren muzik cahilleri olduğu sürece muzik piyasası ilerlemez ben söyleyeyim. Ben herkese saygınlığım ama saygısızlık yapılan ASIL SANATÇILARI bütün gücüyle korurum. Her neyse biraz daha devam edersem küfür edeceğimi düşünüyorum. Yorumumun sonuna geldim. Bunlar benim düşüncem saygılı olmanızı istiyorum. İyi günler!

    YanıtlaSil
  6. Billie Joe sonuna kadar haklı.. Rihanna ve Usher için GreenDay gibi bi gurubun sahnesini azaltmak nasıl bi saçmalık. yaptıkları resmen terbiyesizlik

    YanıtlaSil
  7. İşte bu adam karakterli bir adam.Şu zamanlarda böyle karakterli sanatçılar görmek beni mutlu ediyor.Youtube'da Billie'nin yeni albümlerini satmak için böyle bir hareket yaptığını söylüyorlar.Hahaha kahkahalarla gülüyorum sadece.O grup 1988 den beri sahnede zaten belli bir hayran kitlesi var o yüzden Green Day,Muse gibi gruplar böyle medyatik hareketler yapcak gruplar değil.Justin Bieber daha anne rahminde değilken bile o grup dünyaca ünlü bir gruptur.Punkın efsanesidir ve gelmiş geçmiş en iyi punk rock grubu ilan edilmiştir.Vikipediden bakabilirsiniz.Zaten Billie küfürlü konuşan bir adamdır sinirlendirincede basmış küfürü.Fazla küfür ediyor ama adamın yapısı böyle değiştiremiyeceğimize göre?Ayrıca çok da kaliteli bir müzik sanatçısıdır.Bir sürü enstürman çalıyor ve grubuyla beraber 89 tane özdül kazanmıştır.Yani ortada daha dünün bebesini çekememe gibi durum yok.Kim kimi çekemiyor anlamış değilim.Justin'in müziği Billie'ye göre müzik bile değil.Bunu daha önce belirtmişti.

    YanıtlaSil
  8. Billie nin zaten bazı sorunları vardı.Gençken bir ara uyuşturucuya başlamıştı ve çok içiyordu.Ama çocuğu olduktan sonra yaptığı bir röportajda oğlumun beni böyle görmesini istemiyorum o yüzden bıraktım demişti.Billie bunları aştı çünkü o karakterli bir adam sözünü tutan biri.Belki çok küfür ediyor olabilir ve bazı hareketleri garip karşılanabilir ama ahlaki değerleri var insanlara saygı duyan bir yaşam stili var.Adamın milyonları var ama sade bir hayat süren biri.Acayip bir söz yazarı sesini çok çok iyi kullanan biri acayip bir sahne performansları var asla playback yapmayan biri adam harika bir sanatçı ve gerçekten sadece 1 dakika mı sadece 1 bence rehabilitasyona gitmesinin tek amacı olmalı sinirlenince biraz daha az küfür etmesi söylenmeli.Çünkü tek kusuru o.Green Day punkın efsanesidir.Green Day punk diplerdeyken onu alıp tekrar zirveye taşıyan gruptur.

    YanıtlaSil
  9. Bence özre falan gerek yoktu adam haklı

    YanıtlaSil
  10. Billie joe bence çok haklı kesinlikle
    o rihanna ve usher gibi sahte müzik yapmıyor !

    YanıtlaSil
  11. O ADAM GİBİ ADAMDIR ! HELAL BE CANIMSIN

    YanıtlaSil
  12. Bu videoyu izledikten sonra Green Day'i neden sevdiğimi bir daha anladım. Yapılan öyle bir haksızlık ki orada ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. Çok büyük bir aşağılamadır bu. Adamlar canlı kendi müziğini yapıyor, doğallar, sözleri çok anlamlı. Rihanna ve ya Usher antisi değilim ama Green Day'in daha gerçekçi olduğu barizdir. Çünkü onların hep bir mesajı oldu. Şarkılarında hep anlam vardı. Gerektiğinde kendilerine 'American Idıot' bile dediler çünkü onlar kendini beğenmiş değil. Kimsenin Billie Joe'yu suçlamaya hakkı yoktur!

    YanıtlaSil
  13. bence de çook haklı! Justin satıyor diye popüler olabilir ama hala anlamlı ve kaliteli müzik yapan green day gibi gruplar var! Sonuna dek haklı!

    YanıtlaSil
  14. Koskoca Green Day'in yerini sırf hayran kitlesi çok olduğu için aptal bir sanatçıya bırakmamalılar. 25 dakikada ne yapılır ki? Rehabilitasyonluk bir durum da göremiyorum ayrıca.

    YanıtlaSil
  15. Konuşmasında sonuna kadar haklıydı,Green Day'in özür yazısı yazmasına hiç gerek yoktu.Başka biri için bir sanatçının süresi kısıtlanamaz,bu hakarettir.Onlar yokken hatta biz bile yokken Green Day vardı.Arkandayız Billie!

    YanıtlaSil
  16. Kimsenin Justin'e hakaret etme yetkisi yok,evet Justin küçük olabilir.Bunun Justin'le ilgisi yok olay Usher ve Riri ile ilgili.Sürekli Justin'e küçük diye laf atılmasına sinir oluyorum.O çok yetenekli biri.Bu da demek değil ki Green Day iyi değil.Bill hakkını araken suçsuzlara saldırmamalı.Justin alaka bile değil.Ama gerisinde haklı.

    YanıtlaSil
  17. Adam da sorun var lan. Çıldırdı. Herkesin önünde kendini rezil etti valla.

    YanıtlaSil
  18. o yeni yetme bieber diyosun resminde harry styles var orospu cocuguuuu
    biebera ettiğin laflar boy boy harrynin gıcına girsin bidahada cıkmasın !!

    YanıtlaSil
  19. adam haklı beyler dağılın

    YanıtlaSil
  20. joe siktirsin diyen orosbu çocuğu biri daha dünkü bebe justin biri 1970 den beri piyasada olan ve kaliteli müzik yapabilen punk rock efsanesi Green Day... senin amına koyarım düzgün konuş... Green Day <3

    YanıtlaSil
  21. ciddi misiniz?şimdi sevdiğiniz yıllar sonra da ben ne garip bir insanmışım diyeceğiniz kişileri seviyorsunuz.Green Day milyonlarca insanı etkilemiş bir grup.geldikleri yeri ve daha fazlasını hak eden bir grup.saçma sapan sözlerle bilgisayar müziği yapan bir grup değil.hayranlığı bir kenara bırakıp düşünün.Green Day,Rihanna,Usher hayranı değilim fakat üçünü de dinlerim.GD'in daha iyi olduğunu üçünü de dinleyip anlayabilirsiniz.Bieber konusuna girmiyorum bile.

    YanıtlaSil
  22. joe siktirsin diyen mal.. bi siktir git.

    Billie joe candir green day ise bambaşka bir dünya. fucking justin ve fuckin' Usher ı kim sallar biliyor musunuz? Götüm sallar belki.
    Billie Joe haklı iheart ise katiksız bir SHIT.

    YanıtlaSil
  23. salak rihanna mal usher green day in kim olduğunu bilmiyolar 1980 den gelme salaklarr green day ı love you

    YanıtlaSil
  24. Joe siktirsin öyle mi hahaha çok komiksiniz zevkinize hayran kaldım favori şarkınız Justin Bieber'dan Baby mi hani şu Green Day Afrika'da insanların köle gibi kullanıldığından bahseden şarkılar yazarken ufaklığın kız tarafından reddedilip sonra onu elde etmesiyle alakalı yazılan şarkı mı gerçekten harikasınız ya 1988 den beri sahnede olan kitleleri harekete geçiren adam evet evet billie. siktirsin canım tabi sonra müzik piyasası ergenlerin hepsinin erkek arkadaşı ya da soyağacına geçirdiği velede kalsın tabi canım ne mahzuru var Allah aşkına şu kalitesiz müzik zevkinizi belli eden yorumlar yapmayın ya insaf

    YanıtlaSil
  25. Hayır!!
    Onu rehabilitasyona yollayamazlar ya yapmayın lütfen.:( Şu an gerçekten ağlıyorum ama yaa.
    Justin i seviyorum ama zaten Justine kötü bişi demiyo adam yani öyle büyük bi hakaret yok.
    Billie Joe ben hep senin yanındayım,her yerde.Kim ne derse desin Joe haklı.

    YanıtlaSil
  26. Bir kere Billie Joe ve GreenDay bu piyasada kaç yıldır var.JustinBieber ya da OneDirection gibi yeni kişileri sevebilirsiniz ama GD'ye en azından SAYGI DUYMALISINIZ!Onlar bu piyasada yıllardır var.Eğer dediğiniz gibi kötü olsalardı,şu anda bu piyasada olmazlardı,isimlerini de kimse bilmezdi.Ama bakın,ne kadar festivallere çıkıyorlar,birsürü de fanları var.Eleştirmek SİZE DÜŞMEZ! Ayrıca Billie haklı,kendini de küçük düşürmedi.Gitar kırmak Rocker'ların klasik hareketidir.Sinirlendiklerinde,kızdıklarında veya canları istediklerinde normal bir konserlerinde bile gitar kırma hareketi vardır.Bir Jb'nin geçmişine bakın lütfen.Kaç senelik? Sonra da Gd'nin geçmişine.Farkı göremeyecek kadar kör olamazsınız,ya da görmek istemeyecek kadar aptal.

    YanıtlaSil
  27. Ne? Rehabilitasyon mu?! Ya şaka bu ya! Rehabilitasyona gitmesi gereken son kişi! Usher fanıyım, sahnede daha fazla kalmış olabilir. O harika bir adam bu yüzden ona kızmıyorum. Peki ya Rihanna? Lanet olasıca bir s*rtük için koskocaman Green Day'e sadece 25 dakika mı? Üzgünüm ama bunların akılları nerede? Sonsuza kadar Billie'min tarafındayım. <3

    YanıtlaSil
  28. Billie çok haklı adam 1970 den beri piyasada o yeni yetme bieber için adamın hakkını yemişler adalet nerde lan? bieber ın yaptığı şeye müzik bile denmez Bu yazıyı yazan arkadaşın resminde One Direction var öncelikle bunu belirtmek isterim ve yazıma devam ediyorum.Burada JUSTIN için hakkı yenmemiş Rihanna yüzünden yenmiş.Yazıyı başka yerinle değil gözlerinle oku.Green Day'e yapılan haksızlıktan bahsetmek bile istemiyorum.

    YanıtlaSil
  29. naparsa yapsın Justine sataşmasın. tamam haklı da abarttıı fucking fucking bu ne yaa :OOO

    YanıtlaSil
  30. tek kelimeliycem : HELAL

    YanıtlaSil
  31. o zaten küfürle konuşan bir adam o yüzden o kadar küfür etmiş olması rezil olduğu anlamına gelmez ayrıca mal gibi 1970 demeyin Billie Joe zaten 72'li adam gibi fan olun atıp tutmayın grubu kurduklarında ise lise yıllarındaydı yani 80'li yıllardan beri sahnedeler 70'li yıllardan beri değil.90'lı yıllarda punkı zirveye taşımış ve bir dahada tahtından inmemiş olan bir grubun solisti için aptal aptal şeyler söyleyemezsiniz çoğunuzun babası yaşında ergen ergen müzikler dinleyipte kendinizi rezil etmeyin sonradan ben ne kadar malmışım dersiniz benden söylemesi

    YanıtlaSil
  32. Billie Joe sonuna kadar haklı, zaten sadece albüm çıkınca sahne alıyolar, justin, rihanna vb ünlüler hep sahnede biraz da efsanelere yer verilmeli. Green Day 80'lerden beri kaliteli müzik yapıyo, ergen şişirmesi ünlüler green day'in sahne hakkını çalamaz.Ayrıca rehabilitasyona girmesinin sebebi bu değil, uyuşturucu kullanmasıydı.

    YanıtlaSil
  33. hayır billie artık uyuşturucu kullanmıyor. geçmişinde problemleri vardı ama atlattı. O şimdi karısını ve 2 çocuğunu çok seven ve işini hakkıyla yapan birisi. Bir tarafta haksızlıklara karşı olan, bazı şeylere isyan eden müthiş bir grup olan green day var; diğer tarafta ise yüzünü görmekten bunaldığımız(ki where have you been şarkısında tek cümle olmasından bahsetmiyorum bile) Rihanna ve baston tutma yaşına gelmesine rağmen hala ergen müziği yapan usher var. Siz hangi tarafı seçerdiniz? Sonuna kadar punk rock, sonuna kadar GREEN DAY!!!!

    YanıtlaSil
  34. hayır billie artık uyuşturucu kullanmıyor. geçmişinde problemleri vardı ama atlattı. O şimdi karısını ve 2 çocuğunu çok seven ve işini hakkıyla yapan birisi. Bir tarafta haksızlıklara karşı olan, bazı şeylere isyan eden müthiş bir grup olan green day var; diğer tarafta ise yüzünü görmekten bunaldığımız(ki where have you been şarkısında tek cümle olmasından bahsetmiyorum bile) Rihanna ve baston tutma yaşına gelmesine rağmen hala ergen müziği yapan usher var. Siz hangi tarafı seçerdiniz? Sonuna kadar punk rock, sonuna kadar GREEN DAY!!!!.....HARİKA VE DURUMU ÖZETLEYEN BİR YORUM OLMUŞ.Yazan haklı eskiden uyuşturucu sorunu varddı ŞİMDİ YOK ilk oğlu Jakob dan beri kullanmıyor bilip bilmeden konuşup durmayın

    YanıtlaSil
  35. Evet adam haklı ama küfür etmesi onu haksız duruma düşürmüş. kesinlikle rehabilitasyona gitmesi gerekiyomuş cidden. o kim ki justin'e küfür ediyo? justin'in sesi onunkine bin basar bikere. sadece gitar kırmayla olmuyo bu işler. justin'in 85den fazla ödülü var. dans ederek şarkı söyleyebiliyo ama o gerizekalı sadece gitar kırıp siktir olup gitmeyi biliyo.

    YanıtlaSil
  36. Justin hayranıyım ama orada Justin değilim demesi biraz saçma gibi. Usher 'a neden kalması gerekenden fazla zaman verilmiş ? Önce bunu açıklasınlar.

    YanıtlaSil
  37. Ya siz neden Justin'e laf atıp duruyosunuz kii?? yağmur avcı profilindeki Harry varya o da 18 yaşında hani justin müzik yapmıyo demişsin ya????????? Bu insanlık ne istiyor Justin2den anlamıyorum!!! Justin 4 yıldır,evet neredeyse 5-6 yıldır var.Green Day'e de Billie Joe'ye de bişey demiyorum adamlar King,ama Justin'le alaka etmesi gerçekten SAÇMA ve siz ister inanın,ister inanmayın JUSTIN DÜNYANIN EN GENÇ VE EN BAŞARILI ŞARKICILARINDAN. Bunu inkar ediyor olabilirsiniz ama gerçek gerçektir,Justine laf atarak Billie'yi koruduğunuzu sanmayın!!! Billie Joe haklıı sonuna kadar haklı ama Justin kısmı hariç.. Kesin sesinizi Justin'e laf atarak COOL olamazsınız!!!

    YanıtlaSil
  38. Justin bieber'ın ne suçu var şimdi Allah Allah. Justin bieber yeni yetmeeymiş onun yaptıklarını kolay mı sanıyosunuzz çocuk o kadar ödül aldı o kadar çok çalışıyor

    YanıtlaSil
  39. Justin'in suçu ne lan şimdi yağmur avcı kes sesini mal. Justin in yaptığına müzik denmezmiş müzik denmediği için rekorlar kırıyor zaten.

    YanıtlaSil
  40. Justin'in sesi ona bin mi basar bin mi pardon ne dedin cahil şey aç bak lan dinlemesini de bilmiyon aptal Justin'in sesi bin basarmış bin.Billie hayatta görüp görebileceğiniz en karakterli sanatçılardan biridir.Green Day efsanedir.Billie'nin I am not a fucking Justin Bieber demesi Justin'in kulakları sağır eden sesi ve aptal ergenlerin hormonlarıyla müzik piyasasını ele geçirdiğini gördüğündendir.Allah'ın cahili bir şey bilmiyorsan sus bari öğrenmeye bak Justin'in sesi bin basarmış veledin sesi mi var da bin basıyormuş Billie yatarak şarkı söylüyo hem de yüzüstü evet Justin gibi bir ayağını diğerinin önüne koyup 2 figürden başkasını yapamadığı bu yüzden kendince bir dans uydurmuş olduğu şekilde dans etmiyor.Allah'a şükürler olsun öyle dans etcekse Billie 'de hiç etmesin daha iyi.Ayrıca Green Dayi'in canlı sahne performansı görüp görebileceğiniz görmeden ölmek istemeyeceğiniz ilk 10 sahne performansı içiindedir.Adam kurulan stantta adım atılmadık,koşulmadık yer bırakmıyor sen hala dans etmiyor diyorsun.King for a day diye bir şarkısı var Green Day'in onun canlı 2005 ingiltere performansını bir izle Allah için bir izle adam hayvan gibi koştuktan sonra SAKSAFON çalıyor.eh nolmuş Justin kendi kendine gitar çalmayı öğrenmiş ay çok büyük iş gerçekten sorma Slash2 dir zaten kendisi öttürür gitarı da bebe bebe ritimler atıyo ben onu çalmaya bile tenezzül etmem sizin gibi ergen mahlukatlar oldukça Justin Bieber daha çok 85 ödüller alır.Hem ne ezermiş gibi söylüyon belki Green Day 200 Ödül aldı o zaman nolcak mor olcan git meraktan kudur bak şimdi tövbe yarabbim git işine müzikten anlamayan kıt beyinli HE HE BİZ ANLADIK JUSTİN'İN SESİ 1000 BASAR 1000 SORMA ZEKA ÖZÜRLÜ AY BİR DE DANS DA EDİYORMUŞ AMA O ZAMAN PARDON BEN EN SON BILLIE'YI YÜZ ÜSTÜ YATARAK ŞARKI SÖYLERKEN GÖRMÜŞTÜM SORMA DANS EDEREK SÖYLEMEK YATARAK SÖYLEMEKTEN 1000 KAT DAHA ZORDUR(!) YA AFEDERSİN YANLIŞ DEMİŞ OLDUM GİT İŞİNE BEBE YA MÜZİK NEDİR ONU BİLMİYON GELMİŞ BURDA JUSTİN DEYİP DURUYON

    YanıtlaSil
  41. http://www.youtube.com/watch?v=r5aQFRc4okE bu video : o kim ki justin'e küfür ediyo? justin'in sesi onunkine bin basar bikere. sadece gitar kırmayla olmuyo bu işler. justin'in 85den fazla ödülü var. dans ederek şarkı söyleyebiliyo ama o gerizekalı sadece gitar kırıp siktir olup gitmeyi biliyo.

    diyen BEYİN ÖZÜRLÜ MALA evet sormasın BJ'nin yaptığı tek şey gitar kırmaktır tabi sorma sorma aç bak da konuş gerizekalı aç bak da konuş son bir şey söylüyorum bu da benden Justin'e Billie'me onun yüzünden küfür geldiği için SİKTİR GİT JUSTİN O İĞRENÇ SESİNİ SAÇMA DANS FİGÜRLERİNİ EN FAZLA 6 YILLIK OLACAK MÜZİK KARİYERİNİ ERGENLERİN SÖYLEYİP KULAKLARIMIZIN İÇİNE ETTİĞİ ŞARKILARINI VE 85(!) TANE ÖDÜLÜNÜ ALIP SİKTİR GİT.1.50 BOYUNLA GELİP DE SENİN YÜZÜNDEN YILLARIN PUNKÇISINA LAF SÖYLETTİRMEM BEN.

    YanıtlaSil
  42. Aptal ergenler(bir anlamda bu siz oluyorsunuz) dünya nüfüsunun çoğunluğunu oluşturduğu için rekorlar kırıyor.Anlayabildiniz mi yoksa yorumu tekrar okuma gereksiniminiz var mı?Eğer varsa lütfen tekrar okuyunuz.

    YanıtlaSil
  43. justin bieberın da usherında ... yanii adam haklı abi kusura bakmayın yani yeni teme insnalar için green day gibi profesyonel bir gruba verilen sadece 25 dakika mı ? hadi canım bikere ne justin ne usher ne de başka bir pop sanatçısı onun ne onun çaldığı gitarı ne de onun söylediği şarkıyı söyleyebilir adam king !! ben olsam bende küfrederdimm hemde sonuna kadar !!!

    YanıtlaSil
  44. siz o justini savunan aptal ergenler PUNK nedir biliyormusunuz ki o adam punk ın kralı ve siz sürü piskolojisine yenik düşmüş popiler kültürün tutsağı olan aptal belieberlar tek bir tane kendinize ait düşüncesi ve tarzı olmayan saçma sapan hayran grupları şunu bilin ki justin ne billie nin yaptığı müziğin yanından geçebilir ne de onun sahip olduğu tarzın !!!! NE USHER NE RİHANNA NE JUSTİN NE DE POPİLER KÜLTÜRDEN HERHANGİ BİRİ GREEN DAY'İN BAŞLATTIĞI AKIMDAN HABERDAR PUNK I VE PUNK KÜLTÜRÜNÜ B KADAR YAYILMASINI SAĞLAYAN İSE GREEN DAY !!!!

    YanıtlaSil
  45. o zaten küfürle konuşan bir adam o yüzden o kadar küfür etmiş olması rezil olduğu anlamına gelmez ayrıca mal gibi 1970 demeyin Billie Joe zaten 72'li adam gibi fan olun atıp tutmayın grubu kurduklarında ise lise yıllarındaydı yani 80'li yıllardan beri sahnedeler 70'li yıllardan beri değil.90'lı yıllarda punkı zirveye taşımış ve bir dahada tahtından inmemiş olan bir grubun solisti için aptal aptal şeyler söyleyemezsiniz çoğunuzun babası yaşında ergen ergen müzikler dinleyipte kendinizi rezil etmeyin sonradan ben ne kadar malmışım dersiniz benden söylemesi... sevgicim yorumuna bayııldım adam gibisin ... ben burada bir punk olarak kendi görüşümü savunarak (başkasınınkini değil) tabiikii billie haklı !!adam efsane ve saçma sapan müzik yaptım diyen güya ünlü olan insanlara ayıracak ZAMANI YOK q!!!

    YanıtlaSil
  46. yağmur mikyas :@1 Ocak 2013 16:48

    çok iyi yapmış o gerizekalı justin değil <3 özğre gerek yok

    YanıtlaSil
  47. Billie sonuna kadar haklı özre de hiç gerek yokmuş o konserde çıkan bütün sanatçılara bin basar en çok zaman green day'e ayrılmalıydı bence

    YanıtlaSil
  48. billie joe sonuna kadar haklı özre de hiç gerek yokmuş o konserde çıkan bütün sanatçılara bin basar en çok zaman ona ayrılmalıymış bence

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)