8 Eyl 2012

Emma Watson ''Derin Düşünen Erkekler Beni Etkiliyor''

Yeni filmi "The Perks of Being a Wallflower" vizyona girmesi için gün sayan Emma Watson, Büyük Britanya'nın 'Glamour' dergisinin Ekim ayı sayısının kapağında yer alıyor. 22 yaşındaki 'Harry Potter' oyuncusu Zac Posen elbisesinin içinde ışıldıyordu. Emma dergiyle uzun bir röportajda yaptı işte;
Moda da en sevdikleri hakkında;
En sevdiğim şey kesinlikle Emire Ödül töreninde giydiğim beyaz bir Alexander McQueen elbisesi ve evimin dışında giydiğim eski bir Ossie Clark elbisesidir. 
Vücudu için rahat hissetmesi hakkında;
Bedenimin benden daha yaşlı olduğunu kabul ettim. Kendimi bir manken gibi istemiştim ama kıvrımlarım ve kalçalarım var. En sonunda kendinizi olduğunuz gibi kabul etmelisiniz. Bedenim 34 ile 38 arasında değişiyor. Büyürken bedeninizde kendisini çözmeye çalışıyor ve yerleşmesi zaman alıyor. Kendime hep şunu söylerim, ben oyuncak bebek gibi olmayan kusurlu bir insanım ve güzel bir bedenim olmasa da bu herşeyden çok daha önemli. 
Kilo sorunları hakkında;
Kızlar kiloları için sürekli kendilerini küçümsediğinde onlar için üzülüyorum. İnanılmaz bir şekilde beklentilerimiz var, aslında biz insanız ve bedenimizin bir fonksiyonu var. Bu baskının erkeklerden geldiğini söylüyoruz ama aslında bu birbirimizden geliyor. Bence kadınlar bu günlerde çok fazla baskı hissediyor ve bu baskıda sizi diğerinize karşı düşman yapıyor. Birbirimizin güvenini yaralıyoruz. Kendimi kilom için asla küçümsememeye çalışıyorum.
İllişkileri hakkında;
Keşke birisi bana 15 yaşımdayken şunu söyleseydi ''Hak ettiğini düşündüğün aşkı kabullen''. Böylece ilişkilerime yaklaşım tarzı farklı olabilirdi. Şu kontrol özelliğini seviyorum - Kimseyi yaşantımıza sokmak zorunda değiliz. Kadınların erkekler üzerinde onları korumak ve ilgilenmek gibi eğilimleri vardır.  Ben genelde içgözlemi olan insanlarla çıkmaya eğilimliyimdir. Derin düşünenleri seviyorum. 

1 yorum:

  1. Yerim seni. Ne de guzel konusmussun oyle minnos minnos

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)