16 Eyl 2012

Emma Stone ve Andrew Garfield'ın Paparazilere Mesajı

'İnanılmaz Örümcek Adam' filmininin başrol oyuncularından Andrew Garfield ve Emma Stone 15 Eylül Cumartesi günü New York'ta öğle yemeği sonrası caddede görüntülendi. İki yardımsever çift paparazilere yüzlerini göstermedi onun yerine hazırlamış olduğu ufak pankartları gösterdiler. Peki bu pankartlar ne mesajı veriyor ? İşte anlamları;
İçeride yemek yerken dışarıda paparaziler olduğunu öğrendik. Neden bu fırsatı ihtayacı olan ve hak eden bir organizasyon için kullanmayalım ? www.wwo.org ve www. gildasclubnyc.org
İyi günler.

8 yorum:

  1. Ne kadar bilinçliler :) Takdir edilmesi gereken bir çift.

    YanıtlaSil
  2. Sabah görmüştüm bu haberi güldüm. :D

    YanıtlaSil
  3. işte bu çifti çok seviyorum

    YanıtlaSil
  4. Bu ikiliyi bu yüzden seviyorum.

    YanıtlaSil
  5. Zamanında bu ikiliy Robert ve Kristen ile kıyaslamışlar. bunda Robert ve Andrew'in arkadaş olmasının payıda vardı. o çok pohpohlanan çift bir kez olsun bu şekilde yapmak yerine kristen her fırsatta hakaret, küfür edip ormak işareti yapıyordu. biraz şu iki genci örnek alsalarda ne kadar kendilerini beğenmiş davrandıklarını görürlerdi. sanki paplar bir onların etrafında dolanıyormyş gibi davranıyorlar.
    bilinç olmak ile olmamak arasındaki farkı gösteridi bu çift. tebrik ediyorum onları.
    Andrew and Emma <3

    YanıtlaSil
  6. Andrew eşcinsel değil mi

    YanıtlaSil
  7. Her zaman örnek bir çift oldular... İyi bir iliskileri var, umarım böyle devam eder... İkisini de çok seviyorum ve birbirlerine yakıştırıyorum.

    YanıtlaSil
  8. ne kadarda tatlılar yaa:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)