8 Eyl 2012

Chris Brown'un Sevgilisi, Rihanna'ya Kızgın

Çoğu kişi Rihanna ve Chris Brown'un VMA'da kucaklaşmalarına şaşırmıştı. Rihanna ve Chris birbirini yanaktan öptü ve sonra sarıldı. Chris Brown'un şuanki sevgilisi Karrueche Tran buna çok sinirlenmiş! Bir kaynak 23 yaşındaki model hakkında şöyle diyor:
Karrueche, Rihanna ve Chris'in öpüştüklerini görünce acayip sinirlendi. Chris Brown bunu yapmayı planlamıyordu son anda karar verdi ve Karrueche'nin bundan haberi olmaması onu çok sinirlendirdi. Karrueche ve Rihanna birbirinden nefret ediyor ve Chris istediğini yapıyor. Chris'in ve Rihanna'nın herkes içinde bunu yapması onu kızgınlaştırdı.
Chris Brown ve Rihanna 2009 yılında ayrılmıştı. 2012 yılının başından beri tekrar görüşüyorlar. Ayrıca Rihanna, geçtiğimiz haftalarda Oprah'ya Chris'in onun hayatının aşkı olduğunu ve onu hala sevdiğini söylemişti. Ayrıca Karrueche, MTV Video Müzik Ödülleri'nin olduğu gün akşamı instagram'a "Sevgiline iyi davran" yazan bir fotoğraf paylaştı.

8 yorum:

  1. Yaknız kız rihannaya benziyo..............
    Chris kendini avutuyo :Dd:D

    YanıtlaSil
  2. Avutuyo mu? Pardon da Rihanna, Chris'i sevdiğini söyledi :D Chris istese Karrueche'den ayrılıp Rihanna'ya dönerdi zaten. Ne avutması :D

    YanıtlaSil
  3. İyi de Rih ve Chris dudaktan öpüşmediki. Sarıldılar yanaktan öpüştüler Rihanna ödülünü aldıktan sonra yerine giderken. Resimlerde dudaktan gibi duruyo ama videoyu izlerseniz değil.

    YanıtlaSil
  4. ESNO ''dudaktan öptü'' yü değiştirmelisiniz.

    YanıtlaSil
  5. DUDAKLARINI ÖPTÜ KISMINI DEĞİŞTİRDİK. Buraya hep aynı kişi yorum yolluyor IP Adresini görebiliyoruz.
    O yüzden sürekli yorum atmayı bırak, değiştirdik. Rihanna'yı küçük düşürdüğümüz felan da yok. Haberi kafamızdan atacak zamanımızda yok. Mantıklı düşünün olgun davranın lütfen.

    YanıtlaSil
  6. ama Karrueche haklı. sonuçta onlar ayrılmış ve chris başkasıyla çıkmaya baslamış. Rihanna eğer onların ayrılmasına sebep olursa bu yaptığı büyük haksızlık olur.

    YanıtlaSil
  7. Rihanna daha öncdnde yaptgı gbi onları ayrmaya clsyo. Rihanna Chrise sürekli yeşl ışk yakyo. Ama chris rihannayı svseydi coktan svglsndn ayrlr. Rihannaya koşardı. Dmekki karruecheyi sevyo.

    YanıtlaSil
  8. Karrueche'nin yernde olsam bende kskanr kzardm. Dibne kadar haklı. Rihanna daha önce onları ayrmaya clsmstı. Ve Chrise olan aşkını itraf ettkten snra böyle yapması. Tbikde snr bozucu. Herkes böyle bi durumda kzar.. Rhanna orda Chrisi zor duruma soktu. Chris nezaketen kalktı sarldı.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)