22 Eyl 2012

Britney Spears Saçlarının Uçlarını Boyattı!

Başarılı şarkıcı Britney Spears, Ryan Seacrest ile birlikte, 21 Eylül'de Las Vegas'ta düzenlenen iHeartRadio Müzik Festiveli'ne sunuculuk yaptı. Siyah, mini bir elbise giyen Britney'in sarı saçlarının uçlarını boyatmıl olması da gözlerden kaçmadı! Saçlarının uçlarını mavi ve pembeye boyatmış olan Britney, gecede gülücükler saçıyordu. Sizce bu öneri Britney'e, jüri arkadaşı Demi Lovato'dan gelmiş olabilir mi? 

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Hayir ozenti fln degil britney surekli farkli sac modelleri deniyo bu yuzden kapa ceneni gerizekali

      Sil
  2. Britney 2001den beri saçlarının uçlarını bir kısmını boyar ADMİN

    YanıtlaSil
  3. kime özenti diyosun ya bakta konuş

    http://ryanseacrest.com/wp-content/uploads/2011/06/britney-spears-i-wanna-go-310-200-06-07-11.jpg

    http://buzzworthy.mtv.com/wp-content/uploads/2008/09/britney2003interview.jpg

    YanıtlaSil
  4. GENÇLER BEN KİMSEYE ÖZENTİ DEMEDİM. VE SİZ DE DEMEYİN ÇÜNKÜ O CÜMLEYİ BRITNEY'İN ÖZENTİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK YAZMADIM, Kİ DEĞİL :D AKLIMA BU SAÇLARINI GÖRÜNCE DEMI GELDİ VE DEMI VE BRITNEY ÇOK YAKIN OLDUĞUNDAN BELKİ DEMI ÖNERMİŞTİR DEDİM. DEMI'YE DE O SAÇLARINI BİRİSİ ÖNERMİŞTİ ZATEN.

    YanıtlaSil
  5. Britney saçlarını yıllardır boyatıyo hatta pembe peruk takıp sokağa çıktığında ona deli diyenler şimdi renkli saç modelleriyle cool olduklarını düşünüyolar. Ayrıca Demi'ye saçlarının uçlarını pembeye boyatmasını söyleyende Britney'di!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)