8 Eyl 2012

Blake Lively ''Büyük Bir Spice Girls Hayranıyım''

'Gossip Girl' dizisinin başrol oyuncularından Blake Lively 5 Eylül Çarşamba günü New York'ta bir yere aceleyle giderken görüntülendi. 25 yaşındaki oyuncu 'Gossip Girl' ün final sezonu için çekimleri bitirmeye hazırlanırken geçen günlerde yaptığı bir röportajda büyük bir Spice Girls hayranı olduğunu itiraf etti. 
Küçükken muhtemelen saplantılarımı Spice Girls dinleyerek tedavi ediyordum. Buffalo ayakkabılarım vardı ve özelleştirilmiş Spice Girls kolyemde vardı. Geçen günlerde Londra'daydım ve bir arkadaşımla birlikte restuarant'a girmiştim. Orda Victoria Beckham'ın olduğunu söylemişlerdi. Bende peki dedim yani onun canını sıkmak istemiyordum. Sonra hala gitmediğini öğrendim ve ona merhaba dedim. Birlikte konuşmaya başladık. Bu benim hayatımdaki en büyük hayaldi. Şimdi itiraf edebilirim.

2 yorum:

  1. ben de spice girls'ü çok seviyorum!!!!hatta şimdi wannabe yi dinliyorum bence dinleyin çok güzel hoşunuza gidebilir!!!! :D :))))))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  2. vay be acaba bi gün bende one directiondan bir üyeyle karşılaşabilirmiyim :/

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)