13 Eyl 2012

Austin Mahone'un 'Say Something' Video Klibi Yayınlandı

Youtube'un popüler sanatçılarından Austin Mahone iki hafta gibi kısa bir süre önce Universal Records ile anlaşma imzalamıştı ve şimdi ise bir video klibi bile var. 'Say Something' şarkısını kliplendiren genç şarkıcı klipte sizi okulun ilk gününe götürüyor ve daha sonra basketbol kortunda biraz Bieber-vari olan dans hareketlerini sergiliyor.

20 yorum:

  1. tam bir bieber özentisi danslarından stiline harektlerine kadar.. yetenekli bi sanatçı kendi ta rzını yaratmasını isterdim

    YanıtlaSil
  2. düşüncelerde neden olumsuz bir düşünce yok?

    YanıtlaSil
  3. Bence çok başarı evet Bieber havası var , Ama ben neredeyse erkek sanaçtılarda da MJ dansı görüyorum ona benzemeye çalışıyorlar neden bunu düşünüpte konuşmuyorsunuz ? Aaa pardon onlar çok tatlılar ve yakışıklılar değil mi ?

    YanıtlaSil
  4. şarkı fena değil ama klibi çok sıradan geldi resmen disney'in bi çocuk filmini izlemişim gibi hissettim klibi izlerken.

    YanıtlaSil
  5. Ben hicbir zaman erkek sarkiciyi sevmedim.bence sarkilarda erkek sesi cok itici

    YanıtlaSil
  6. Cody , Austin ve Justin üçü bir olup bir düet yapsalar off varya acaip süper olur !!

    YanıtlaSil
  7. Şimdi bu Austine özenti özenti diye dolananları antileri bigün " Seni seviyorum Austin, çok tatlı yaa , aşkım " diye dolaşacaklarını çok iyi biliyorum .

    YanıtlaSil
  8. Bu çocuğun kendi tarzını yaratmasını isterdim başarılı bir şarkıcı...

    YanıtlaSil
  9. Bieber-vari doğrudur ama yinede farklı bir havasıda yok değil yanii :)

    YanıtlaSil
  10. Abi bildiğimiz Justin özentisi :D Azeri arkadaşım bile bunu söylüyor :D Justin fanı'da deyil ! Ne bilim şarkı güzel ama bildiğimiz Justin özentisi :D Ve asla " Seni seviyorum Austin, çok tatlı yaa , aşkım " diye dolaşmıycam emin ol :)

    YanıtlaSil
  11. Abi sizde yeni şarkıcılara destek olacağınıza köstek oluyorsunuz ya.Ya herhalde bir benzerlik olucak sonuçta Beyoncede Tina turner kıyafetlerine benzer şeyler giymişti. Ve doğrudur Ki evet erkek sanaçtılarının ÇOĞU MJ 'nın dansı kullanmıştır . Ve sadece müzik dünyasında Justin yok .

    YanıtlaSil
  12. Rita Ora'da RiRi tarzı takılıyo ona niye laf atmıyorsunuz ?

    YanıtlaSil
  13. Rita Ora'yada çok laf atan var . Magazin sayfalarına bakmıyormusun .

    YanıtlaSil
  14. Olm çocuk Justin hastası neyin kavgasını yapıyorsunuz ...

    YanıtlaSil
  15. Bende Austin seni seviyorum diye asla dolaşmamm neyin kafasındasın kızım...!!!

    YanıtlaSil
  16. niye özenti diyonuz ya sesi güzel kendi yolunu çizebilir bence güzel :)

    YanıtlaSil
  17. iyi bence şarkı çok hareketli ama tarz filan justin kabul az bi özentilik var:) yani çocuğa antici diilim ama belki onu da sevebilirim:)

    YanıtlaSil
  18. Cody , Austin , 1D bunlar hepsi justin bieber özentisi gençler alışın artık.Justin başlattı bu uzun saç dans küçükken cıkmak vs

    YanıtlaSil
  19. Bence Austin çok tatlı ayrıca siz ona özenti deyince elinize birşey geçiyor mu?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)