25 Eyl 2012

Ashley Tisdale Giysi Dolabını Kameralara Açtı!

Disney Channel'ın eski yıldızlarından Ashley Tisdale, giysi dolabını, daha doğrusu giysi odasını ve eşyalarını 'The Coveteur' dergisi için gözler önüne serdi. Dergi, Ashley'in bütün ayakkabı ve takılarının fotoğrafını çekerken, bunları Ashley'in kişisel eşyalarıyla (arabası, yatağı vb.) bir araya getirdi. Ayrıca genç yıldızın kendi  dolabından 2 kıyafetiyle de fotoğraf çeken dergi ekibi, gerçekten şahane fotoğraflar çekmiş. Ashley ise bu konuda şunları söylüyor; 
"Bir stilistle çalışana kadar, ayakkabıları ne kadar çok sevdiğimi bilmiyordum! Koleksiyonumun çoğu yaptığım etkinliklerden. Ayakkabıları her zaman saklamak isterim. Louboutins'ler çok eğlenceli ve her kıyafeti muhteşem gösteriyorlar!"
Pembe Nike'ları hakkında;
"Nike benim için çok iyi ve bana her zaman havalı ayakkabılar yolluyorlar ama bunlar özel yapım ve birazcık pembeyi çok seviyorum."
diyen Ashley, onsuz yaşayamayacağı 5 şeyi de şu şekilde sıralıyor;
1- Köpeği Maui.
2- SmartWater (su markası)
3- CHANEL maskarası
4- Cep telefonu
5- Arabası

2 yorum:

  1. Ashley
    Bu kızı neden bu kadar çook seviyorum bilmiyorum. ayakkabılarına bittim kendi gibi mikemmeller<3

    YanıtlaSil
  2. Oha ne açgözlü.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)