16 Eyl 2012

Ariana Grande Yeni Bir Şarkı Yayınlamak İstiyor

Nickelodeon'ın sevilen dizisi Victorious'un iptal edilmesinin ardından oyuncularının bundan sonraki yaşantılarında neler yapacakları oldukça merak konusu ve dizide rol alan Ariana Grande'nin şimdiden planları var gibi gözüküyor. Ariana, Youtube'a eklediği coverları sayesinde sesinin ne kadar güzel olduğunu kanıtlamış durumda ve yakın zamanda da yeni bir şarkı yayınlamayı düşünüyor. Bu konu hakkında güzel yıldız twitter'ından hayranlarıyla konuştu.
"Menajerlerim ile harika bir toplantı geçirdim. Takımımı seviyorum. Yakın bir zamanda yeni bir şarkı yayınlamayı gerçekten çok istiyorum. Bunun üzerinde çalışıyoruz."
Ariana twitter üzerinden hayranlarıyla konuşmayı çok seviyor ve takipçi sayısı 3 milyonu geçtiğinde bunu yeni şarkılarından kesitler içeren bir video yayınlayarak kutladı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)