17 Eyl 2012

American Idol Jürilerinin İlk Resmi Buluşması Gerçekleşti

American Idol jürilerinin ilk resmi buluşmaları gerçekleşti. Ryan Seacrest bu buluşmanın fotoğrafını twitter adresinde paylaştı. Fotoğrafta Mariah Carey, Keith Urban, Nicki Minaj ve programa geri dönen Randy Jackson vardı. Mariah Carey, Keith Urban'in jüri olmasını anladım. Yani 2'side müziğe yıllarını verdi ve sesleri çok iyi. Ama Nicki Minaj neden jüri onu pek anlayamadım.

3 yorum:

  1. Nicki Minaj'ında Müzik geçmişi var,her ne kadar ikisi kadar olmasa da.Bence müzik zevki de güzel.

    YanıtlaSil
  2. helal size nicki'yi sevmiyor değilim ama onun yerine başkasını tercih eder miydim evet.randy zaten mariah ile kanki aman olsun nicki'de tuzu biberi oldu yarışmanın.Şimdi işin yoksa yarışmayı çok seviyormuşum gibi sırf mariah'cığım için izleyeceğim.Mariah'cığım şöyle her bölüm en azından bir iki şarkı patlat keyifler yerine gelsin kulakların pası silinsin be gülüm.yoksa çekilmez vallahi hem nasıl yorum yapcan meraklardayım gebercem gülmekten.herkese eminim ''iyiydin gayet iyiydin çok güzeldi ''dahhhling''leri patlatırsın artıkın.merakla takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Nicki bence hakediyor. O rap kraliçesi. Nicki'm için izleyeceğim. Bence akıllı tercih yapmışlar Nickinin hayran kitlesi ordaki jürilerden daha fazla ve çok gündeme gelmediği için American İdol nicki minaj hayranlarını üzerine çekecek ve reyting yapacak. Nicki'm sana bayılıyorum ya renkli saçlarını yerim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)