13 Eyl 2012

Adam Levine Ve Sevgilisi Abur Cubur Alışverişinde

Adam Levine ve sevgilisi Behati Prinsloo geçen hafta West Hollywood'a gece geç bi saatte abur cubur alışverişi yaparken görüntülendi. İki sevgili Ben & Jerry dondurma ve birkaç paket cips aldı. Adam Levine'ın eski sevgilisi de şimdiki gibi modeldi. Ama eski sevgilisi Anne Vyalitsyna daha güzeldi sanki.

6 yorum:

  1. bence de Anne daha iyiydi.kim ne derse desin.bir Marooner olarak söylüyorum bunu.

    YanıtlaSil
  2. Anne daha iyiydide bu kız daha temiz yüzlü gözüküyo . MAkyajsız olduğundan olabilir :D

    YanıtlaSil
  3. bence iksininde yüzü süper güzel değil sadece vücut var.

    YanıtlaSil
  4. BU KIZ ÇOK GICIK YA RSMEN ARKADAŞININ SEVGİLİSİNİ ALDI YUHH YANİ DAHA BUNDAN BİR BUÇUK YIL ÖNCE ADAM VS DEFİLESİNDE ANNE'YE ÖPÜCÜKLER DAĞITIYORDU BEHATİ DE GÜLÜYORDU NE KADAR MUTLULAR DER GİBİ BİR DE ŞİMDİ BAK NEYSE İNŞALLAH AYRILIRSINIZ DA O BEHATİ APTALI GÖRÜR GÜNÜNÜ !!

    YanıtlaSil
  5. Behati çok hoş ve tarz bir kadın ama iş arkadaşının eski sevgilisini kapması hiç doğru değil.

    YanıtlaSil
  6. üzgünüm ama bu kız acayip gıcık bir şey.Adam onunla birlikte olduğundan beri mutsuz görünüyor.Adam'ın eski sevgilisi Anne'i unutmak için yaptığı bir ilişki.bir de kız sürekli kameraları görünce gülüyor.fotoğraflara bakıp videoları izlerseniz anlarsınız.ayrıca Anne bu kız yüzünden bu sene VSFS'a katılmadı.temiz yüzlü görünebilir ama eskiden beri Adam'ın peşindeydi.ufak bir araştırma yapıp bile bunu öğrenebilirsiniz.her türlü bu ilişki bitecek zaten.Adam ayrılık acısını atlatınca.her neyse sadece Adam'ın üzülmesini istemiyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)