8 Eyl 2012

2012 MTV Video Müzik Ödülleri Son 5 Yılın En Düşük Reytinglerini Aldı

6 Eylül Perşembe günü Los Angeles'ta düzenlenen MTV Video Müzik Ödüllerinin izleyici sayısı geçen yıla göre %50 düştü. Geçen yıl tam 12.4 milyon reytingiyle en büyük reytingi alan Video Müzik Ödülleri bu yıl 6.1 milyon reyting aldı. Bu kadar çok düşük reyting olması hiç beklenmiyordu. Çünkü Miley Cyrus, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna gibi başarılı sanatçılar katılmıştı bir de geçen yıldan beri fırtına gibi esen One Direction grubu vardı tabi. Törende aranan olan isimler ise; Justin Bieber, Lady Gaga, Adele, Jonas Brothers, Britney Spears, Beyonce, Kanye West, Kim Kardashian, Jay-Z ve Selena Gomez di. Sizce ödül töreninin reytingleri gelmeyen ünlüler yüzünden düşmüş olabilir mi ? Belirtmek isterim ki ben de MTV Video Müzik ödüllerini izlemedim çünkü Justin yoktu.
2007 - 5.7 Milyon
2008 - 8.4 Milyon
2009 - 8.97 Milyon
2010 - 11.4 Milyon
2011 - 12.4 Milyon
2012 - 6.1 Milyon

23 yorum:

  1. 2009'dan bakarsak bence Little Monster'ların çok etkisi var çünkü Lady Gaga olmadığı için Canavarların %95'i izlemedi.

    YanıtlaSil
  2. evet aynen bu sene organizasyon çok kötüydü ve sıkıcıydı.one direction bile kurtaramamış yani

    YanıtlaSil
  3. 'Çünkü Miley Cyrus, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna gibi başarılı sanatçılar katılmıştı' gerçekten inanamıyorum yani törenin en iyi performansını sergilemesine rağmen o cümleye Taylor Swifti eklememeniz çok garip

    YanıtlaSil
  4. Britney Army izlemedi,Gaganın Little Monster'ı izlemedi normal çok normal

    YanıtlaSil
  5. valla bende justın yok diye izlemedim

    YanıtlaSil
  6. kimse yoktu ki. eksik buldum ben. one direction, miley, rihanna, katy. izleme sebepleri olarak bunlar vardı.

    YanıtlaSil
  7. Lady Gaga varken grafikler inanılmaz artmıştı, Gaga gitmeyince hem tepki çoktu hem de izleyici yoktu xD
    Artık herkes anlasın Gaga el attığı herşeyi yüceltiyor :)

    YanıtlaSil
  8. Ben Justin ve Britney olmadığı için izlemedim ve bu sene gerçekten çok sıkıcıydı bana göre

    YanıtlaSil
  9. eeee tabi HOVA (Jay-z) yok !...

    YanıtlaSil
  10. açıkçası ben gece gece uyumadım saatlerce bekledim çünkü Green Day gibi dünyaca ünlü bir punk efsanesi sahne aldı ama Gaga'nın olmaması kötü oldu hem Billie Joe(Green Day'in solisti) ile Gaga nın dostluklarına dair kareler de yakalayabilirdik ve açıkçası organizasyonu iyi bulmadım

    YanıtlaSil
  11. jessie j yoktu?!

    YanıtlaSil
  12. Acaba doğru düzgün sanatçılar olmadığı için olabilir mi?Bir elin parmaklarını geçemeyecek kadardı başarılı reyting sanatçıları.Nerde kaldı efsanevi Beyonce,Lady gaga,Eminem,Britney Spears,Adele v.s performansları...Rihanna Katy Perry ve Pink olmasına rağmen ergen sanatçılarla doluydu gece.

    YanıtlaSil
  13. Ecikcasi bende Justin yok diye izlemedim. Cok sIkIciydi. O basarili sanatcilar olmayanlarin yerini dolduramadi malesef.

    YanıtlaSil
  14. Justin, Adele, Lady, Britney olmadan ödül töreni mi olur yaa. Onlar performans sergileseydi 2011'i bile geçerdi. Ben sırf Breaking Dawn Part-2 için izlerdim.

    YanıtlaSil
  15. Avril'da yoktu

    YanıtlaSil
  16. Bence törenin kayda değer tek sanatçısı Taylor Swift'ti.Ve BENCE Rihanna ve Katy Perry hoş olmayan haraketlerde bulundular.Katy'nin kendinden 10 yaş küçük olan Harry Styles ve Niall Horan'i öpmesi Rihanna'nın kendisini dövdüğü için ayrıldığı eski sevgilisini öpmesi BENCE diyorum hiç hoş değildi.Lady Gaga,Justin Bieber,Beyonce ve Britney gibi hayranları oldukça fazla olan isimler yok sadece 1D'a güvenerek iyi reyting beklememeleri gerekirdi.Bir Britney Army olarak söylemiyorum ama geçen tören -Britney olduğu için değil- çok daha güzeldi.

    YanıtlaSil
  17. bende justin bieber yoktu diye izlemedim çok sıkıcıydı

    YanıtlaSil
  18. 1d nin sarki söylerken sağa sola kosusturmasi için izlemezdim zaten ririnin taylor ve pinkin performansini burdan izledim iyikide izlememişim vma yi hiç pişman degilim beyonce britney jessie j lady gaga ve justin olmadan tadı çıkmazdı 1d ödülüde hak etmedi :)

    YanıtlaSil
  19. jonas brothers yoktu hiç çekilmez kevin joe ve nick i görcektimde heycanlancaktım

    YanıtlaSil
  20. Justinsiz odul torenimi olur bende Justin yok diye izlemedim

    YanıtlaSil
  21. ben de sırf demi lovato ve one direction sahne alacağı için izledim, ama uykumdan vazgeçtiğime pişman oldum. katy'nin harry ve niall'ı öpmesi ve demi lovato'nun törenden önce açık havada hiç efektsiz çok basit bi performans sergilemesi beni hayal kırıklığına uğrattı, çok "dandik"ti desem yeridir. tek tesellim one direction'u canlı olarak izlemek.

    YanıtlaSil
  22. ya burada haberleri yapılıyor one direction işte rekorlar kitabına giriyor çok başarılı 5 yakışıklı çekici erkek vs. vs. geçiceksin bunları orada eskilerin köklenmiş sanatçıları veya sesleriyle ya da koreografiyle izleyiciye keyif verecek bir şey yoktu britney spears,justin timbarleke,beyonce,jayz,lady gaga,adele kimileri eskiden adele sesiyle lady gaga değişik kostümleri sıkı koregorafileriyle geceye renk katıyordu daha çok genç şarkıcılara yönenilmiş af edersiniz bir one driection bu saydıklarımın yerini tutamaz ayrıca bir justin fanı olmamama rağmen eksikliği hissediliyordu artık onunda farklı bir havası var sesi güzelleşti koreografi 5 kişinin biri bi yan koşması seyircinin ilgisini çekmez kimse kusura bakmasın

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)