13 Ağu 2012

Zayn Malik Yeni Bir Dövme Daha Yaptırdı

Dün gece One Direction Londra Olimpiyatlarının kapanışında sahne aldı ve performanslarının provasında Zayn Malik'in kolunda 'ZAP!' yazan yeni bir dövme olduğu farkedildi. Her ne kadar fanlar tarafından bu dövme 'Zayn And Perrie' olarak yorumlansa da anlamı o değil. Bu çocuklar arasında bir espriymiş sanırım ama henüz tam olarak anlamını biz de bilmiyoruz. Kalıcı mı geçici mi onun hakkında da bir bilgi yok şu an. Aşağıda provalardaki fotoğrafı ve Zayn'in dövme yaptırdığı resmi görebilirsiniz. Ayrıca Zayn'in sürekli dövme yaptırmasını doğru buluyor musunuz?

37 yorum:

  1. Yakında Lil Wayne'den farkı kalmayacak.. -,-

    YanıtlaSil
  2. Ben doğru bulmuyorum açıkcası sağlığna yazık bebeğimiin

    YanıtlaSil
  3. Hiç doğru bulmuyorum.Kolunu karalama defterine çevirdi :(

    YanıtlaSil
  4. haberi gördügüm an of zayn dedim..kendine zarar veriyor zaten iyicede zayıfladı korkuyorum artık..
    :(

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş çok beyendim :) zayn sen harika birisin saçların çok yakışmış ama artık döğme yaptırma vucudunun her yerinde olmasını istemiyorum

    YanıtlaSil
  6. Ya zayn ne yapıyon dövme dükkanı gibisin ama cok güzel söyledin...

    YanıtlaSil
  7. Önceden yani 6 dövmesinden sonra daha yaptırmaz dedim fanlara ne kendi kolu diye dşndüm ama hakketten yeter

    YanıtlaSil
  8. Ben bu seferki dövmesinin gerçek olduğunu zannetmiyorum ya görüntüsü hiç öyle durmuyo ama belki renkli olduğundandıır

    YanıtlaSil
  9. Çok zayıfladı, iyi görünmüyor ve sık sık dövme yaptırmaya başladı. Ben sağlığı açısından endişeliyim ve korkuyorum. Bir an önce kendine gelse de bizde rahatlasak o da.

    YanıtlaSil
  10. Zayn hızına yetişilmiyo doğrusu.Bence biraz ara ver.

    YanıtlaSil
  11. Bence Zayn'in dövmeleri gerçekten çok saçma ve gereksiz bi şekilde büyükler.Bunun gerçek olmamasını diliyorum

    YanıtlaSil
  12. İlk basta istiyosa yaptirir diye dusunuodum ama artik sagligina bisey olmasindan korkuyorum. Bence biraz dovme yaptirmaya ara verse cok iyi olur

    YanıtlaSil
  13. öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu yazdıklarım sadece bnm görüşüm.ben bi directionerım ve zayn ide çok ama çook seviyorum yalnız zaynın habire dövme yaptırmasından hoslanmıyorum.zaynle ilgili duyduğum bazı bilgilere göre zayn namaz kılan ve oruç tutan bırısıymıs.namaz kılması için sizinde bildiğiniz gibi abdest alması gerekıo ve dovmelı yerden de abdest geçmıo ki sizinde bildiğiniz gibi kolunun temızlenmesıde abdestın farzlarındandır ve zaynın kolu suan batık durumda yada szın tabırınızle 'dovmecı dukkanı' gıbı bır hal almıs durumda ve bnm duyduklarım eger doğruysa zayn ın namazı o dövmelrden sonra hıc bır sekılde kabul olmamıstır.sımdı bır cok zayn malık hayranı bana kızacak ama bastada belirttiğim gibi bunlar sadece bana ait görüşler.

    YanıtlaSil
  14. Ki doğru görüşler. Abdestde dövmenin altına su giremez ve ıslanmış olmaz. Abdestde kabul olmaz. Ya dikkat etmiyodur(umarım böyle deildir:( ) ya da hep geçici ya da yalancı dövme yaptırıyodur. Umarım çizilerek yapılanlardan yaptırıodur :(

    YanıtlaSil
  15. Gerçekten Zayn için çok endişeleniyorum.Bu dövmeler zarar verecek bebeğime :( Off kıyamam yaa ...

    YanıtlaSil
  16. OH YANİ BU ZAYN DE HER TARAFINI KARALADI :D

    YanıtlaSil
  17. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Zayn iyice zayıflamaya başladı.Umarım biraz kilo alır çünkü bir hastalık bu eğer kilo vermeye devam ederse hastalığı kötü sonuçlar doğurabilir.Bu arada Perrie yi seviyorum ama Zayn İn hastlığının düzelmasi için sevgilisine yardım etmeli...FOREVER YOUNG!!!!!!!!!!FOREVER DIRECTIONER!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  18. Bazı dövmelerini anlıyorum ama çok fazla yaptın o mikrofo dövmesinden sonra azıttın sen Zayncim ama gine seni seviyorum ama kendine dikkat et bi müslüman böle yapmaz yavrum bence sen çok değiştin emin olabilirsin eskisi gibi şebek değilsin seni geri istiyorum hatta istiyoruz doğru değilmi ama .

    YanıtlaSil
  19. aynen bende hiç doğru bulmuyorum çok fazla dövme yaptırıyor artık bu zaafına dur demeli

    YanıtlaSil
  20. Dövmenin olmasi abdesti etkilemez eğer dövmenin üstünden kil cikarsa

    YanıtlaSil
  21. dövmenin olması abdesti etkiler eğer çizilerek yapıldıysa bir sorun olmaz yada geçiciyse bir süre namaz kılamaz ama zaynin dövmelerei bnce kalıcı dövmeler.bu arada kaçık şahıs teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  22. 'Zayn 'and 'Perrie değil, bu Louis ile aralarındaki bir şakaymış, televizyon izlerken kanal değiştirirken hep 'Zap, Zap' diyorlarmış!!

    YanıtlaSil
  23. Önemli deil @FtmHcrn :)) yada şu su geçiren dövmelerdende olabilir. Yani umarım. Ama dövmesi nasıl olursa olsun ona saygı duyuuorum ama sağlığınada zararlı bu kadar :(

    YanıtlaSil
  24. İnşallah gerçek değildir çünkü gerçekten iyi durmuyor ..(

    YanıtlaSil
  25. çocuğa dövme yakışıyo yaptırsın <3 :)

    YanıtlaSil
  26. Tokio Hotel hakkında hiç birşey paylaşmamışsınız :) ve siteye bir arama motoru koysanız gerçketen çok iyi olacak mesela Niall Horan yazınca o arama motoruna niall hakkında şu ana kadar paylaştınız herşey çıksın böylece site daha sadeleşecektir ve tekrar söylüyorum LÜTFEN TOKİO HOTEL :D mesela Bill Kaulitzin yeni saç modeli çok büyük bir gündem ?

    YanıtlaSil
  27. dövme islamda hoş olayan şey olarak kabul edildiğini biliyorum fakat bu kadar çok yaptırmasını doğru bulmuyorum sonuçta müslümanım oruç tutuyorum ve namaz kılıyorum diyor azcıkta bunun müslümanlıkta doğru olmadığını araştırsaymış.

    YanıtlaSil
  28. Zayn harbiden artık iyice kafayı yedin sağlığını tehlikeye sokuyosun diğer directionerlerin ( bazılarının) dediği gibi kendini zarar veriyosun zaten son zamanlarda iyice zayıfladın bide şu sevgilisi olucak boya fıçısı süslü hanımefendi birazda Zayn'le ilgilensen diyorum hani çakma sarışın

    YanıtlaSil
  29. ben zayni cok seviyorum ona dovmeler cok yakisiyor zayn cok yakisikli

    YanıtlaSil
  30. Bence namaz kılmıyor

    YanıtlaSil
  31. Ben fanı değilim ama şunu söylemek istiyorum bunun bir zararı yok ama kötü görünüyor.Dövme hiç hoş ve estetik olmamış.Büyük dövmeler yaptırıyor öncekiler tamam ama son dövmeleri gerçekten kötü.Dövme çok sevmeme rağmen beğenmedim.Kendine yazık etmemeli.Zayn bu dövme olmadan daha iyiydi.

    YanıtlaSil
  32. AÇIKÇASI DOĞRU DEĞİL AMA BEN ONU HER HALİYLE SEVİYORUM

    YanıtlaSil
  33. Zayn sağlığına zarar verecek daha dövme yaptırmasın ve umarım dövmeleri geçicidir.Dövmeleri büyük ve kötü gözüküyor artık yapmasın zaten zayıfladı :(

    YanıtlaSil
  34. zayn senin vücudun karalama defterimi insan kendine biraz dikkat eder:D

    YanıtlaSil
  35. döğmeler yakışıyor güzel ama herkesin dedigi gibi sana zarar.. amma ben seni çokk sevyom.. hiç perrie bakmıyo zaten sana fanların düşünüyo seni..

    YanıtlaSil
  36. seni sevyomm zaynn.ama acık ara ver döğmelere ama demii..bebemm..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)