22 Ağu 2012

Tom Daley: Cheryl Cole ve Megan Fox'un Vücudunu Beğeniyorum

Tom Daley, Heat dergisinin son sayısı için kamera karşısına geçti. 18 yaşındaki Bronz madalyalı olimpiyat sporcusu, dergi ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Dünyadaki en ünlü "baklava"lara sahipsin. Eğer birgün kaybedersen, bununla başa çıkabilir misin?
Dalış yapmayı bıraktığımda, fitness manyağına dönüşeceğim. Eğer sporcuysanız ve sporu bırakırsanız, hemen kilo alıyorsunuz. Bu yüzden çok zor. Spora hep devam etmem gerek. 
Kilo almaktan korktuğunu duyduk.
Evet. Formumu kaybetmek istemiyorum. Formda kalmak istiyorum. 
Ama antrenörün yılın başına kilolu olduğunu söyledi. Bununla nasıl başa çıktın?
Biraz kiloluydum! Kilomun çoğunu verdim. Vücudumda az yağın olmasına dikkat ettim. Ne kadar az yağım olursa o kadar yükseğe zıplayabilirim çünkü. Yarışma gününde 75 kiloydum, şuan 67 kiloyum. Şeker ve dondurma yemeyi kestim. Yine de dikkatli olmam gerek. Mesela bugün kahvaltıda gevrek yerine omlet yedim ve bu benim için kötü birşey! 
Sence hangi ünlülerin vücudu kusursuz?
Ooo, bir düşüneyim. Çikolatalı muffin yerken bundan bahsetmek çok hoş. Bayanlardan, Cheryl Cole, The Saturdays grubundan Molly ve Megan Fox'un vücudunu beğeniyorum. 
Hangi spor dalında daha seksi sporcular var?
Tom: Dalış, gayet iyi. Çünkü hep programlarda oluyorlar ve hep hazırlar. Jimnastikçiler de gayet iyi.

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)