14 Ağu 2012

Tiffany Thornton'ın Bebeği Dünyaya Geldi

Öncelikle Tiffany Thornton ve Chris Carney çiftini tebrik ediyoruz! Disney Channel'ın ''Sonny'nin Şansı'' yada "Sonny'nin Yıldızı" isimli dizisinden tandığımız sarışın güzel Tiffany Thornton ilk çocuğunu bugün 14 Ağustos'da dünyaya getirdi. 26 yaşındaki oyuncu dünyaya bir erkek çocuğu getirdi ve isminide KJ koydu. Tifanny'nin hamileliği Şubat ayında ortaya çıkmıştı. Aslında birçok hayran onun yaşından küçük durmasıyla evlendiğine ve hamile kaldığına inanamamıştı. Amao evli artık bir çocuğu da var! Yeniden tebrikler! 

4 yorum:

  1. Sonny nin yıldızı değil miydi o ?

    YanıtlaSil
  2. tebrikler ben onun bu yaşta olduğunu,evli olduğunu bilmiyordum onu çok seviyorum.bu arada onlar bilmiyor ama çocukları Kadir Gecesi'nde doğdu... :)))))))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  3. türkçeye çevirirken bizimkiler adından dolayı değiştiriyorlar orjinali karınca çiftliği olan bir dizinin yetenek çiftliği gibi çevrilmesi.....konuya dönecek olursak tiffany thornton yu tebrik ediyorum
    yaşından dolayı disneyde başrol pek alamazdı genelde 10-18 yaşındakileri baş role koydukları için yaşını duyunca bende şaşırmıştım ama yaşına göre annesi olması gayet normal

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)