19 Ağu 2012

Taylor Swift ve Conor Kennedy Denizde Eğlendi

Güzel şarkıcı Taylor Swift, 17 Ağustos'ta sevgilisi Conor Kennedy ile birlikte denizde eğlenirken görüntülendi. Taylor kırmızı ruju ve benekli bikinisiyle şahane görünürken Conor, yapılı vücuduyla oldukça yakışıklı görünüyordu. Denize sadece bacaklarını sokan çift, kısa süre sonra evlerine döndü. Siz bu ilişkiyi destekliyor musunuz?

21 yorum:

  1. Destekliyorum ama bence Taylor Lautner ile daha çok yakışıyorlar <3

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle Taylor Lautnerle çok yakışuyordu. ama destekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ahh bence biri Taylor'a giyinmeyi öğretmeli artık.. O bikini altı ne öyle.. Daha seksi giyinmeli bence..

    YanıtlaSil
  4. takmış bu da kırmızıya pis illuminatici.

    YanıtlaSil
  5. öhöm öhöm şimdiden bikinisine laf atacak zekilere söylemeliyim ki bu bikini bir tarz, babanne donu değil retro tarzı.OK?

    YanıtlaSil
  6. "O bikini altı ne öyle.. Daha seksi giyinmeli bence.." diyen arkadaşım herkes el kadar kumaş parçasını üzerine geçirip paparazzilere poz vermek zorunda değil. Taylor Swift'in bikinisi vintage ve kesinlikle in! :)

    YanıtlaSil
  7. kırmızı takmış diyen arkadaş; Taylor illumitaici değil, bak sana şurada britney spears tan justin timberlake e kadar bütün illuminaticileri sayarım. Ama Taylor illuminati değil!.

    YanıtlaSil
  8. taylor swiftin şarkılarını severim dinlerim ama kendimi tutamıyorum bazı arkadaşların yorumlarına bakıyorum cidden daha düzgün bikini giymeli o ne öyle yahu saklayacak göbeği olsa bir derece illa seksi bir şeyler giymek zorunda değil ama daha genç, selena gomez miley cyrus demi locato neredeyse yaşıtlar onlar el kadar mı giyiyorlar da kimse eleştirmiyor bikiniyi azıcık düzgün giyinsin retro tarzı olabilir ama taylorda hoş uymuyor hayranısınız diye yakışmayan şeyi yakışıyor gibi göstermeyi kesin artık bence

    YanıtlaSil
  9. Herkesin tarzı farklıdır kimse kimseye benzemek zorunda değil. Taylor'ın tarzı bu ve böyle giyiniyor. http://fotograf.gazetea24.com/Taylor-Swift-bikinili-goruntulendi_1331111209.jpg alın böylede giyiniyor merak etmeyin. Başkalarını kötülemek bence egonuzu tatmin etmiyor. Ben bir taylor fanıyım ve böyle kötülemeleri kaldıramıyorum. Sizin fan olduğunuz birine bu yapılınca siz de kaldıramazsınız eminim ki. Tamam beğenmemiş olabilirsiniz ama kötülemek zorunda değilsiniz. Ayrıca Taylor illuminati falan da değil. Kırmızıyı çok sevince ya da 13 uğurlu rakamı olunca illuminati olmuyor. Taylor hakkında araştırma yapsanız küçüklüğünden beri 13 rakamının onun için değerli olduğunu anlarsınız. Çok uzun yazdım sanırım ama böyle şeylere artık dayanamıyorum.

    YanıtlaSil
  10. Bence Taylor kendi tarzında giyiniyor. En azından selena gomez gibi başklarını takliy etmiyor. kendi tarzı bu, Ben zaten Taylor fanıyım ve onu çok seviyorum. şu kızla uğraşmayı kesin artık!

    YanıtlaSil
  11. evet haklısın bu kız illuminatiden.kırmızı elbiseli kadın her şey gerçek.kırmızıyı hep ön plana çıkarıyor.her ödül aldığında satanik işaretler yapıyor.araştırın değil diyen arkadaşlar da nasıl bu kadar eminler anlamadım doğrusu sanki herşeylerini magazin dergilerine anlatıyorlar.onlar her şeyi gizli yaparlar anlayın bunu artık size tatlı gözükürler bir taraftan beyin yıkarlar... herneyse bence bikinisi gayet hoş fiziğine de yakışmış çok şık.

    YanıtlaSil
  12. Bu kız illuminati değil, sadece -bay bay- diye elini salladığında2 parmağının aşağıda kalmasından dolayı illuminati diyemezsin. 2. si ne yani şimdi ben de kırmızıyı çok severim, ben de mi illuminatiyim :O sana sadece gülerim.Diğer yabancı ünlülerle ilhili illuminati arştrmaları yaptığmda, elle tutulur bir kanıt var hepsinde. Ama Taylor hakkında yok. Bu kızın tek suçu çocukluğundan beri uğurlu sayısının 13 olması, kırmızıyı çok sevmesi, ve elini yukarıya kaldırırken 2 parmağının aşağı tarafa gelmesi. Taylor Swift illuminati diyen arkadaş! Bi bana bak; Ben sana sadece gülerim, ok??

    YanıtlaSil
  13. Retro tarzından çık artık Taylor yaa. bikini yakışmış . Çıksan daha iyi olurdu aslında, neyse ben karışmayım :D

    YanıtlaSil
  14. Bikinisi çok yakışmış. Bu arada conor un vücüdu da iyi iyi .

    YanıtlaSil
  15. bazı yorumları görünce şok oldum kırmızı giyiyor ve 13 sayısı onun uğurlu sayısı ise illa ilmunatici mi olmak gerekiyor.bence taylor mutluysa iyi,ama taylor lautner'le daha çok yakışıyorlar

    YanıtlaSil
  16. Taylor benim aşkım<3

    YanıtlaSil
  17. Her yerde Selena'ya laf atmayı ne zaman keseceksiniz siz kıskanç yaratıklar ? Selena'nın tarzı tamamen kendine özgü buna kafanız basmıyorsa bir şey yapamam. Artık kesin sesinizi. Siz kendinizi satsanız bunların giydiği kıyafetleri giyemezsiniz. Şurda ekran başında eleştiri yapıyorsunuz. Yazık size.

    YanıtlaSil
  18. taylor swiftin altı illaki herkez gibi seksi olmasına gerek yok herkez seksi giyiniyor diye taylor da mı seksi giyinicek birkere taylor herkezmi hayır istediği gibi giyinir sanane he bide taylor iluminatici değil öğrende gel taylor hayranıyım herşeyi biliyoum o iluminatıci değil tamamı birdaha taylora asla pis deme seni yolarım

    YanıtlaSil
  19. bir şey söylemek istiyorum. Taylor seksi bir kadın zaten. Hiç bir tarafını açmadan en seksi kadınlar listesinde yükselmişti.

    YanıtlaSil
  20. Ah canım moda olan hersey muhtesem demek degildir..bildiğin babane donu..bende taylor'ı cok seviyorum ama güzel olmayan biseye de sırf seviyorum diye güzel demem.. ayrıca bu benim fikrim önce bi fikirlere saygılı olmayı öğren :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)