10 Ağu 2012

Taylor Swift, Sevgilisini Ailesi ile Tanıştırdı

Taylor Swift ve Conor Kennedy'nin ilişkisi yavaş yavaş daha ciddi bir hal alamaya başlıyor. Twitter'da bir hayran topluluğu tarafından paylaşılan bu fotoğrafta Taylor, sevgilisi Conor'u annesi Andrea ve babası Scott Swift ile tanıştırıyor ve fotoğraf 6 Ağustos tarihine ait. Söylentilere göre Taylor o gün tüm gününü sevgilisi ve ailesiyle geçirmiş. İkili 31 Temmuz'da beraber görüntülenmişti.

7 yorum:

  1. Evliliğe gider gibi. Ya of bunlar olmaması gereken bir çift. Bi Taylor'a bak, Bi Connor'a of inanmıyorum ya. inş evlenmezlerrrr.

    YanıtlaSil
  2. Olmazzzz. Ciddilşmesin ya. ufff.s bi düşün Taylor o çocuk sana göre mi? hı.ben artık birşey demiyorum ha. yettti.

    YanıtlaSil
  3. Bence var ya, en çok Taylor Lautner la yakışıyorlardı. Çok mutluluardı. zaten Taylor s. T.L. a şarkı bile yazmştı. o ilşkinin devam etmesi gerkiyordu. yani bence. çünkü Taylor Lautner selena gomezle çıkarken, Taylor Lautner ın babası, selenayı istememişti. ama sonra Taylor Swiftle çıkarken, ailer hiç karşı gelmedi. bence öyle olmalıydı .

    YanıtlaSil
  4. aslında yakışıyorlar ya abartmayın.s

    YanıtlaSil
  5. Yakışıyorlar- yakışmıyorlar onu bilmem de Taylor mutlu olsun yeter :)

    YanıtlaSil
  6. İş ciddileşiyor. bak seen .

    YanıtlaSil
  7. aslına bkarsan taylor mutluysa sorun değil ama,,pek yakıştıkları söylenemez keşke taylor lautner'le tekrara beraber olsalar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)