29 Ağu 2012

'Spring Breakers' Filminden Bir Klip Yayınlandı

Başrollerini Selena Gomez, Ashley Benson,Vanessa Hudgens ve James Franco'nun üstlendiği 'Spring Breakers' filminden ufak bir klip yayınlandı. Doğruyu söylemek gerekirse klipten hiçbir şey anlamadım çünkü sesler biraz cızıltılı geliyor, umarım daha kaliteli bir versiyonu çıkar. Filmin konusunu bir kez daha hatırlatalım;

Brit,Candy,Cotty ve Faith küçüklükten beri en iyi arkadaşlardı. Beraber sıkıcı bir kolejde okuyorlardı ve bir macera yaşamak için uğraşıyorlardı. Bunu gerçekleştirmek için tek yapmaları gereken 'Spring Break' (Amerikan Üniversitelerinin baharda yaptığı tatil) için para biriktirmekti. Parayı biriktirmeye başladıkları sırada kendilerine harika bir tatil yaptıracağını söyleyen rapçi 'Alien' ile tanışırlar ve birden kendilerini soygunların, uyuşturucuların ve kirli işlerin içinde bulurlar.
Ashley Benson'nın 'Spring Breakers' hakkında röportaj verdi. Okumak için tıklayın.

2 yorum:

  1. ben bi belieberım normalde selena gomez justıne klibinde opusmesine ızın vermıyo neden kendisi boyle fılmde rol alıyo gerçekten merak konusuu??????

    I LOVE YOU JUSTIN BIEBER / ANTİ JELENA

    YanıtlaSil
  2. Film keşke Türkiyede de gösterime girse süper bişeye benziyo ma 13 yaş ve üstü filan olurdu herhalde

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)