23 Ağu 2012

Robert Pattinson: "Rihanna'nın "We Found Love" Klibini Beğeniyorum"

Rihanna, 22 Ağustos Çarşamba günü Los Angeles'ta Styled To Rock projesi için toplantıya giderken görüntülendi. 24 yaşındaki şarkıcının değişik ayakkabıları dikkat çekti. Ayrıca Rihanna, We Found Love klibiyle Robert'ın ilgisini çekmiş gibi görünüyor. MTV ile röportaj yapan Rob, klip hakkında şunları söyledi:
Rihanna'nın We Found Love klibini seviyorum. Klibi kim yönettiyse harika. İçinde güzel renkler var. Hoş gözüküyor.

4 yorum:

  1. ROBAHANNA!

    Gerçekten çok güzel olurdu,ikisi de genç ve başarılı.İkisi de hayatlarının aşklarından darbe yediler.

    RİHANNA-CHRİS BROWN

    Rihanna Chris Brown'dan dayak yedi ve hala ona bağımlı.Oprah'a verdiği röportaja bakılırsa Chirs'i istiyor ve onu inanılmaz özlemiş.

    ROBERT P.-KRİSTEN S.

    Robsten harikaydı,gerçek bir çiftti.Jelena'nın reklam olduğuna inandığım dönemler onlar benim için örnek alınması gereken bir çifti.

    ROBAHANNA?

    Yani Rihanna ve Robert güzel olmaz mıydı? Rihanna vahşi ve çok seksi,o bir bir diva ve aslında hiç görünmediği kadar duygusal.Rİhanna çok güzel ve kariyerinin zirvesinde.

    Ve Robert,''Alacakaranlık Efsanesi'' onu gerçek bir vampire dönüştürdü. :) O bizim yakışıklı ve çekici vampirimiz! Robert'ın şu sıralar gerçek bir aşka ihtiyacı olduğu konusunda hemfikiriz sanırım.Aynı şey Riri'miz için de geçerli,yani o uzun süreli ilişkiler yaşayamıyor çünkü içten içe Chris'i geri istiyor.Robert Chris'i unutturacak türden bir adam,haksız mıyım? :)

    ROBAHANNA!

    Hemen bir kenara atmayın lütfen! Zıt kutup birbirini çeker.Robert müzik yapmak istiyor ve Rİhanna ona yardım edebilir,Rİhanna oyunculukta ilerlemek istiyor ve Robert ona yardımcı olur.

    BENCE AKLA ZARAR VE MÜTHİŞ BİR ÇİFT OLURLARDI!

    Kim bilir,günün birinde birlikte olurlar ve benim haksız olmadığımı anlarsınız.

    YanıtlaSil
  2. Robahanna çok saçma sadece güldüm okurken.Ben yan yana düşünemiyorum.Bence Robert ile Kristen tamamen ruh eşiydi birbirlerinin,belki barışmayacaklar ama bu gerçek..Eğer Robert'ı bir başkasıyla göreceksek o da Kristen gibi biri olur.Oldukça uyumlu ;)

    YanıtlaSil
  3. Rıhanna saracak biri bulamamış mı?

    YanıtlaSil
  4. hıc yakısmazlar..robertla krıstencok yakısıolar bu gercek..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)