14 Ağu 2012

Robert Pattinson, Aldatma Olayı Hakkında Görüntülü Olarak Konuştu!

Kristen Stewart'ın, Robert Pattinson'ı aldattığı haberlerini duymayan kalmamıştır artık. Bu konu hakkında birçok şey söylendi; bazıları olayı kabullenirken bazıları fotoğrafların shop olduğunu iddia etmeye devam etti. Ve sonunda, Robert Pattinson, konuk olduğu "The Daily Show" programında bu konudan bahsederek olayın doğru olduğunu kanıtlamış oldu.  Ayrıca söylentilere göre Robert kuliste sunucuya, aldatma konusunu çok açmamasını, kendisini kullanılmış hisettiğini söylemiş. Robert şunları söyledi;
"Şimdi biraz salak gibi görüneceğim ama, hayattaki tek problemim ucuz olmam. Kendi haberim için gazeteci tutmamam. Ve diğer aktörler her röportajlarında yazı alıyorlar. Ben de artık gazeteci tutacağım!"
Daha sonra ise Jon (sunucu) şunları söyledi;
"En son kötü bir ayrılık yaşadığımda, Ben & Jerry (dondurma markası) beni sakinleştirmişti. Bu yüzden, sen ve ben bu konuda bir takım olabilir ve bu konuda konuşabiliriz; "Dostum, onsuzken daha iyisin. O kızı kaldırım kenarına doğru tekmele! Sorun yok." Gençken biriyle ayrıldığında dünya bitiyor gibi hissedersin. İlk defa tam tersine dünyanın böyle tepki gösterdiğini gördüm. Dilerim işinde, özel hayatında iyi olursun. Senin için en iyisini diliyorum.
Videoyu açamayanlar tıklayın.

29 yorum:

  1. Jon sana katılıyorum

    YanıtlaSil
  2. Yalanlayanlar artık anlamışlardır.Ve o kadar uzun süreden sonra Rob'ı gördüğüm çok sevindim.İyi gibi gözüküyor ama :/

    YanıtlaSil
  3. Ayrılmış bile olsada sunucunun öyle demesi yanlış

    YanıtlaSil
  4. Noldu shop diyenler? Hahaha. :D Rob'a üzülüyorum ama sizin bu yorumlarınız çok saçmaydı gerçekten :D

    YanıtlaSil
  5. ve hala robert ile kristen ın ayrılmadığını söyleyenler var... Harry Potter ekibinde ki dostluk hiçbişr ünlüde yok kabullenin bence.

    YanıtlaSil
  6. SADECE , inanamıyorum . Bunu nasıl yuapar Robstencılar varken kahretsin.

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel söylemiş :D Sürtükk

    YanıtlaSil
  8. olamaz ya... amk zaten gerçek aşk diye bişi yok ki

    YanıtlaSil
  9. Sürtük ! iyiymişş :D Kristen'e en çok yakıştırdığım sıfat.Jon haklı gençler.Rob'a yazıkk amaa

    YanıtlaSil
  10. o balık bakışlı ağzı bir karış açık kristen den hiç beklemezdim beni gafil avladı güya çok seviyordu ne oldu robert in yerinde olsam sunucunun dediği gibi kaldırım kenarına tekmele bir de çok yetenekliymiş gibi en iyi kadın oyuncu oylamasında önde gidiyor

    YanıtlaSil
  11. sürtük kris ahahaha sevdim bunu zaten alacakaranlık ekibinde dostluk arkadaşlık mı var allah aşkına ? hepsi filmde zoraki görüşüyodur yaşasııın Harry Potter -,- (sonuda çok alakalı oldu asdfgh )

    YanıtlaSil
  12. SÜRTÜK DEMİYOR HER KİM BU CÜMLEYİ YANLIŞ ÇEVİRDİYSE BU MUBAREK GÜNDE BİŞEY DEMİYORUM ONU ALLAH'A HAVALE EDİYORUM!
    Boy, you're better off, kick her to the curb!: Onu kaldırımın kenarına tekmele gitsin!

    YanıtlaSil
  13. herşey bitti sürtük mü kaldı desin demesin, olay şu kristen'ın aldattığı onaylanmış o kadar.Haberi araştırıp bize sundular.Teşekkür edin azcık.Sonuçta kristen aldattı.Olay burda son bulmalı.

    YanıtlaSil
  14. Admin, kız doğru söylüyor. Orada sürtük kelimesi geçmiyor. Biraz daha dikkatli olmalısınız bence.

    YanıtlaSil
  15. türkça altyazılı olursa sevinirim.lütfen böyle olmaz

    YanıtlaSil
  16. Kaltak mıııı? Sürtük dese ne yazar o çok mu doğru sanki! Jon musn nesin laflarına dikkat et! Program sunuyosn canlı yayında Kristen'a kaltak diyosn lannn! Sn ilk once konuşma bicimine bak! Ayrıca sn ordan Rob'a gaz verme bi çok fan hala kii bnde dehil Robsten'in ayrılmaması için dua ediyorz bee!! >:( Sen kmsin kii!

    Bi de Onsuz daha iyisn diyo olummm daha iyi olduğunu nerden biliyosnnn sn hic google'u açıp baktn mı Robsten'ın fotolarına onlar birbirleriyle mutlu >:( Ne sen ne başka birisnn boyle bişey demeye hakkı yokk!

    Vee veee veee şu ismini bilmediğim yorum yapanlar gerzekler siz kmsinizde Kristen'a sürtük filan diyosunz lan hele ki o 'o balık bakışlı ağzı bir karış açık kristen' yazan bn onunn taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....! bakk yorumm gözüksün diye küfüt etmiyorm...Ama merak etmesn bn ona sayıyormmm! Lann bn Rob'a laf soylüyomuym da siz Kristen'ıma salak salak kelimeler yakıştıryosnz! İstesem bnde söylerim Rob'a ama söylemiyormmmmmmmmmmmmmmmm! Çünkü o Robsten bunu aklınıza sokunn!

    Ayrıca bu aldatma olayı siz rob fanları sayenizde büyüdü sağolsun! Böyle bi haber atıldı ortaya sizde oltaya takıldınz. Kii başta böyle değildi herkes şaşırmıştı sadece ama orda burda konuşmakla daha çok büyüdü olay!

    Bi fan boyle olmalaı Rob Rob diyip duruyosnz onun için olurm diyosnz ama hiçbirnz rob uzulmesn lütfen ayrılmasnlar demiyooo! Buna ne diyceksnz boyle fan mı olur lan amdem seviyosnz sevdiğinz kişinn üzlmemesini istersnz siz fan filan değisnz!!!! bu haber çok uzadı artık kapatn ve unutulsn! Artık bn yoruldm yaa orda burda duymaktan...Gerçeği de duydunz öğrendinz şimdi biyerlerinize kına yakın!


    () Hiçbirinzn Kris'e kötü tabirlerde bulunma gibi bi lüksü yok! Aynı şeyi Rob yapsaydı nolurdu acaba! O zamn da Kris'e acırdınz dimi! Siz bu kadarsnz işteeee...

    Şunu daa söylemek istiyorm adminnnn! küfür (vs) yapılan yorumlar yayınlanmayacaktr diyosnz orda Kristen'a hakaret ediyolar sürtük diyolar bi de yakıştı diyolar bu nasıl anlayışş yaa!

    Sokuyum boyle anlayışın insanlığn içineeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    YanıtlaSil
  17. bakın yani şşt üsteki fazla tepki gösteriyorsun bence evet sürtük demiş haksıznmı arkadaş baksana bi robertle birde rupertle yapmadık bırakmamış ya sende amma kristenci çıktın arkadaşya *** mısın nesin ya belki onsuz daha kötü iyi değil ama senği aldatan biriylemi olmak istersin yoksa hayatına devam etmekmi canım ve aynı şeyi rob yapsaydı kristene acımazdık tamam mı ve istediğimizi söyleriz krise tamam mı özgürüz bu konuda evet krise sürtük çok yakıştı ve haber öyle canım o kısmı koymazlarsa olmaz sen hep krisin tarafından bakıyorsun bence robu da düşün ve öyle konuş canım ikisini karşılaştır canım ve öyle komnuş canım

    YanıtlaSil
  18. sürtük falan demedi bakın bunlar da düzeltmiş zaten !

    YanıtlaSil
  19. 15 Ağustos 2012 00:10 tarihli adsız..Abi Kristen'in savunulcak bi tarafımı var lan kız gitmiş basbaya aldatmış yanii.Bide gereksiz gereksiz Kristen'i korumaya geçiyosun hemen.Bırak bu işleri hayır yani komik oluyo biraz, lütfen yani.Ortada bi aldatma söz konusu bunun savunulacak bi tarafı yok.Bide uzun uzun yazmış lan kıyamam :D
    -EmmaWatsonLover

    YanıtlaSil
  20. Şşt sen Kris'i savunan destan yazan baksana sen bi. Herkes fan olur ama sen gibi fanlık gözleini boyamaz. Seni sevgilin aldatsa ne yaparsın "tmm cnm olmuş bir kere" deyip barışır mısın? Tabi ki hayır süründürürsün.
    Birde başta birşey yoktu falan demişsin. Olayın başı sonu mu var ? Cidden IQ seviyesi düşük biri olduğunu kanıtlar biçimde konuşuyorsun. Aldatmanın başı sonu mu var? Görmedin mi fotoğrafları? O çok sevdiğin Kris'e adam resmen arkadan dayamış. Kris ne kadar BİTCH olduğunu zaten evli ve çocukları olan bir adamla üstelik başkasıyla ilişkisi varken birlikte olarak kanıtladı. Ayrıca bu fotoğraflar falan bizim gördüğümüz taraf. Birde görmediğimiz taraf var. Nereden biliyorsunuz Kris'in o adamla yatmadığını? Yattı demiyorum ama olmuşta olabilir yabancıların ahlakını malum biliyorsunuz. Neyse bence hala KRis'i savunarak aptal gibi görünme. Hele ki Kris suçlamaları kabullenmişken sizin gibilerin hala Kris'i savunması falan cidden beyni olan bir insan için "anormal" olarak algılanıyor.
    Ayrıca rob'u sevenler barışmalarını ister falan demişsin. Ya sen ne gurursuz birisin ya. Adam aldatılmış ve gururunu ezip birde geri mi dönücek? Ne beklediğinin farkında mısın? Umarım Rob asla Kris'e geri dönmez. Bu arada Rob dünya genelinde ciddi anlamda yakışıklılığa sahip biri. Ama senin Kris'in varya Türkiyede bile olsa bu kadar rağbet görmez. Neden mş? Sadece makyajlı ve shoplu resimleri güzel. Kris'in Rob'dan önceki converseli kırmızı halı kıyafetlerinide biliyoruz cnm rahat ol sen. Ne bu kris kris hayranlığı be? Gir faceye falan bizim ülkemizin genç kızlarından ona taş çıkaracaklar var. "Buse utku,melis sarı" aklımda olanlar sadece. Girip bakabilirsin. Kris çok sıradan bir vücuda ve yüze sahip. Tmm güzel ama sizin abarttığınız kadar değil. Mesela Ashley Green bile Kris'e 10 çeker. Tabi sizin o Kris'e hipnoz olan beyniniz ve gözleriniz tarafsız davranamıyoruz. Ama cidden ergen olduğunu bu kadar belirtme be ttlmm.

    YanıtlaSil
  21. Evet, "bunlar" olarak düzelttik.

    YanıtlaSil
  22. Hem rob'u hem kris'i çok sewiorum ama krisin bunu yaptigi kesinlesti. Çok kötü oldum :( keske boyle bisy hic olmasaydi. Onlari cok sewiodum hala sewiorum ama kristena çok kırıldım açıkçası. Böyle biseyi yapmaması gerekirdi

    YanıtlaSil
  23. BENİM GİBİ OLAN HERKES İÇİN.....
    Kesinlikle Robert için çok üzülüyorum. Hem de çok RobSten çok iyi bir çiftdi. Ayrıca bu onun gerçek aşkı da olabilirdi.Kristen'ı da çok seviyorum fakat aklım almıyor. Birbirlerini bu kadar severken bu 2 insan anında bir şey oluyor ve ayrılıyorlar. Rupert ? O boşanmıyor.Neden? Neden RobSten ayrılıyor da Rupert boşanmıyor?Çünkü o Kris'i kışkırttı. Bence öyle. Çünkü Kris evinde harap bir şekilde kimseyle konuşmuyormuş.Çok üzgünmüş. Bazı insanlar üzgün olurlar bazıları ise gerçekten üzgün olurlar. Kris gerçekten üzgün olan. Robert'da öyle. İkisinin de birbirine ihtiyacı var. Bu durumda Kris'e bazen kızdığım oluyor. Ama onların hayatını yargılamak benim işim değil. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti. Robert genellikle çok gülmez hatta çok konuşmaz bile. Onun sesini kısık duyarım.Cümleleri yutar. Ara ara konuşurdu. Ama bakıyorum sinirleri bozulmuş.Gülmeye başlamış.Bir insan ya neşeli ise güler ya da sinirleri bozulursa. Kendini kullanılmış hissediyormuş. Ben de bunu yaşadım,emin olun çok kötü bir şey. Umarım Rob onu affeder.

    YanıtlaSil
  24. keşke aldatma olayı olmasaydı ikisini de çok seviyorum ama roba daha çok üzüldüm aldatılcak bırı degıldı.kris keşke aldatmasaydı umarım ikisi de bundan sonra çok mutlu olurlar.

    YanıtlaSil
  25. Yaa ne savunuosunuz Kristen'ı saçma sapan bahaneler bulmaya çalışıosunuz anlamıyorum.Siz aldatılsanız nasıl hissederdiniz, affedermiydiniz?Kimin umurunda birbirlerine çok yakışıolardı da birbirlerini seviolardı da.Salak arkadaşlarım benim, aldatma ah, hata ypatım diye geçip gidilecek bir şey değildir.Beyaz yalanlar gibi basit değildir.Seven adam aldatmaz, karaktersiz adam aldatır.Aldattıktan sonra üzgün olmak da işe yaramaz, paylaştığınız onca anı da.Çünkü ilişki güven üzerine kurulur ve taraflardan biri bunu yıktığında bi daha o ilişki eski haline gelemez.Evet beraberken harikalardı işte buyüzden Rob Kristen'ı asla affetmemeli.Bu harika kimyayı bozarak salaklık yapan o salak kızı nie affetsin ki?Kendi egonuzu tatmin etmek için, sırf birikte güzel görünüolar die affetsin demeyi kesin artık...

    YanıtlaSil
  26. ağır ergen misiniz?

    YanıtlaSil
  27. çok iyi olmuş ayrılmaları .

    YanıtlaSil
  28. yav burda sanki he aldatıldım demiş:D adamüstüne gitmiş robda bişeyler demiş gerçekten ne dediğine dair en ufak bi fikrim yok yani ne demek istediğine:D yada son olanlardan üzgünüm dese neyse:D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)