16 Ağu 2012

Rihanna: "Kimse Chris Brown'un Nasıl Olduğunu Sormadı"

Rihanna'nın Oprah ile yaptığı röportajdan bir bölüm daha yayınlandı. İlk yayınlanan bölümde Rihanna, en yakın arkadaşını kaybettiğini söylerek duygulanmıştı. Bu kere o bölümün daha geniş bir videosu yayınlandı. Rihanna şöyle diyor:
En yakın arkadaşımı kaybettim. Bildiğim herşey tersine döndü. Herşey karanlığa dönüştü. Bunu kontrol edemedim. Bununla uğraşmak zorundaydım ve anlamam kolay değildi. Kameraların önünde, tüm dünyanın gözleri önünde anlamak kolay değildi. Aklımdaki şeylere dikkat edebilmem bile çok zor çünkü aklım sirke dönüştü. Kendime sahip çıktım. O zamanlar sanki tek nefret ettiğim O'ydu. Bu hatayı yapmasının sebebi yardıma ihtiyacı olması. Ona kim yardım edecek? Kimse ona nasıl olduğunu, neye ihtiyacı olduğunu sormadı bile. Herkes ona sebebini bilmeden canavar diyecek. Onun hakkında daha fazla endişeliydim.
Gördüğünüz gibi Rihanna, Chris Brown'u kesinlikle affetmiş, çünkü Chris'in yaptığı şeyin sebebini biliyor. Röportajın tamamı 19 Ağustos'ta yayınlanacak.

5 yorum:

  1. eridim resmen ririm gözyaşlarına dayanamam içtenliğine ölürüm.o benim idolüm ve bu video tekrar bunu bana kanıtladı <3

    YanıtlaSil
  2. izlerken gözlerim doldu kıyamam yaa ağlamaa.Ben chrisin bidaha onu üzmiceğine inanıyorum inşallah yine birlikte olurlar çok yakışıyolar.Yada Rihannayı ne mutlu ediyosa onu yapsın

    YanıtlaSil
  3. ihsallah riri mutlu olur

    YanıtlaSil
  4. sayfanız harika ama o pencere devamlı çıkıyo her sayfa değiştirdiğimfr o pencere çıkıyor düzeltemezmisiniz

    YanıtlaSil
  5. gerçekten çok yakışıyorlar.inşallah riri çok mutlu olur.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)