15 Ağu 2012

Pamuk Prenses ve Avcı Filminin Devamında Kristen Stewart Olmayacak

Bir siteye göre Pamuk Prenses ve Avcı filminin devam filminin senaryosunda Avcı'ya yani Chris Hemsworth'a yoğunlaşılması bekleniyor. Yönetmen Rupert Sanders'ın dönüp dönmeyeceği belli değil. Bazı kaynaklar dönecek diyor, bazıları dönmeyecek diyor. Universal Stüdyoları'nın ilk fikri Pamuk Prenses ve Avcı filminin 2. sini çekmekmiş. Pamuk Prenses ile birlikte. 3. olarak da sadece Avcı için çekeceklermiş. Ama sanırım direk Avcı filmini çekecekler. Universal Stüdyoları şuanda senarist arayışı içinde.

6 yorum:

  1. Tamam Kristen ''nefret'' diyorum ama bu kadar da bırakmak olmaz devam etmesi gerek yada etmesin banane asdfghjk

    YanıtlaSil
  2. bu olay onun kariyerini fena halde etkiledi

    YanıtlaSil
  3. devam etmesı gerekırdı sonucta film guzel

    YanıtlaSil
  4. sızene kardesım krısten Stewart dan onu yargılamak sıze kalmadı ! bır ınsan bır ınsanı yargılamadan once kendıne bakmalı!!!

    YanıtlaSil
  5. Saçmalık ! Tamamen saçmalık . Adı Pamuk Prenses ve Avcı olan bir film Pamuk prensessiz olmaz . Değiştirilmesi gereken kişi yonetmen Rupert Sanders . Bir filmdeki başrol oyuncusu değiştirilemez !

    YanıtlaSil
  6. yaw uf yalan haber açıklama yapıldı yok öyle bişey diye:D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)