12 Ağu 2012

Öneri: 3 Idiots Filmini Kesinlikle İzlemelisiniz

3 Idiots filmini neredeyse uzun bir süredir duyuyordum. Sinemalar.com gibi başarılı sinema sitelerinde sürekli tavsiye ediliyordu. Bu filmi dün izlediğimde daha önce izlemediğime gerçekten çok pişman oldum. Sizi başladığı ilk andan itibaren sürükleyen bir Komedi, Dram, Müzikal filmi. İnternette filmin altyazılısını bulabilirsiniz. Konusu ise;
Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.


6 yorum:

  1. Kesinlikle. Filmi daha önceden izlemiştim ve bende hayran kalmıştım. Başroldeki adamın oyunculuğu mükemmel. Adamın 47 yaşında olduğuna inanmak imkansız geliyor.

    YanıtlaSil
  2. bazı yerleri komik bazı yerleri üzücü hayatımda ilk defa hem ağlayıp hem güldüm :D

    YanıtlaSil
  3. Aamir Khan'nın Fanaa'yı izlemelisiniz müthiş bir film göz yaşlarım sel oldu. Bir de Ghanjini'yi unutmayalım mükemmel bir film. Ayrıca Aamir Khan'nın Türkiye de oldukça büyük bir hayran kitlesi var .

    YanıtlaSil
  4. bu filmi kuzenimle izledim ve harika bir filmdi.Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. benimde izlediğim en iyi bollywood filmi :)

    YanıtlaSil
  6. Tokio Hotel hakkında hiç birşey paylaşmamışsınız :) ve siteye bir arama motoru koysanız gerçketen çok iyi olacak mesela Niall Horan yazınca o arama motoruna niall hakkında şu ana kadar paylaştınız herşey çıksın böylece site daha sadeleşecektir ve tekrar söylüyorum LÜTFEN TOKİO HOTEL :D mesela Bill Kaulitzin yeni saç modeli çok büyük bir gündem ?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)