29 Ağu 2012

One Direction'ın Yeni Albümlerinin İsmi 'Take Me Home' Olacak

One Direction grubunun ikinci stüdyo albümlerinin ismi açıklandı: 'Take Me Home (Beni Eve Götür)'. Grubun ilk albümleri 'Up All Night (Bütün Gece Ayakta)'tan sonra bununla bağlantılı olacağını düşündükleri için bu ismi seçtikleri düşünülüyor. Bu arada isim grup üyesi Louis Tomlinson tarafından açıklandı: Louis Twitter'ına;
"Yeni albümümüzün isminin 'take me home' olduğunu söylemekten memnuniyet duyuyorum. Onu dinlemeniz için sabırsızlanıyorum. Daha çok haber yakındaaaa! #takemehome"
yazdı. Birkaç kaynağa göre yeni albüm büyük bir ihtimalle 12 Kasım'da satışa çıkacak. Bu albümden ilk şarkıları olan 'Live While We're Young' ise 1 Ekim'de yayınlanacak. LWWY daha yayınlanmamasına rağmen şimdiden bu zamana kadarki en hızlı ön satış yapan şarkı oldu. 'Take Me Home' için sabırsızlanıyoruzzzz!!!

6 yorum:

  1. 30 eylül mü?9 kasım mı? olamaaz ben o zaman kadar nasıl bekleriim:( ama gelincee alcammm mutlakaaa:):) güzel bence albümün ismi de oooo yeeeee:D

    YanıtlaSil
  2. beni de one directiona götüür:D<3<3

    YanıtlaSil
  3. eminim güzel bi albüm olacak :)

    YanıtlaSil
  4. ama youtube de var LWWY ?? gerçek değilmi? ben çok beğendim gerçek değilse bile..

    YanıtlaSil
  5. Lwwy daha çıkmadı , o gördüğün şarkı Chil Murray ın .

    YanıtlaSil
  6. aynen yha bnde dinlediim lwwy adlı bi şarkı chil murray soyluyosa neden 1d ın demişlerki .s

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)