22 Ağu 2012

One Direction ve Taylor Swift VMA'da Performans Gösterecek

One Direction ve Taylor  Swift 6 Eylül de düzenlenecek olan Mtv Video Müzik Ödüllerinde performans gösterecek. Swift 'Red' albümümün ilk single'ı 'We Are Never Ever Getting Back Together' şarkısının ilk canlı performansını MTV Video Müzik ödüllerinde yapacak. Diğer yandan ise 2. albümlerine hazırlanan One Direction da törende canlı performans gösterecek. Green Day, Pink, Alicia Keys'de törende performans gösterecekler arasında.

9 yorum:

  1. TAYLORAŞKIM<3 Umarım çok güzel bi performans sergiler ama benim merak ettiğim ACMdeki gibi sadece şarkı mı söyleyecek yoksa değişik bi performans mı sergiler :D

    YanıtlaSil
  2. SÜPER OLACAK TAYLOR'UM KESİN ÇOK GÜZEL BİR PERFORMANS SERGİLEYECEKİ ÇOK MUTLU OLDUM!!!:D

    YanıtlaSil
  3. green day de var

    YanıtlaSil
  4. one direction nun da böyle videosu varsa yayinlaya bilirmisiniz

    YanıtlaSil
  5. One Diraction ve Taylor Swift. Eminim çok güzel olacak. Taylor ı çook seviyorummm

    YanıtlaSil
  6. Mtv müzik ödüllerinde umarım Taylor çok güzel ödüller alırsın. One direction da çok iyi bir grup umarım onlar da ödülleri almayı başarırlar.

    YanıtlaSil
  7. büyük ihtimalle mtv de olur ama mtv bizde yok ve internet üzerinde de yayın yok nasıl izliycez? :(

    YanıtlaSil
  8. büyük ihtimalle izleyemiycez. yani canlı yayında:/ ama sonradan izleyebiliriz. yotube a büyük ihtimalle 1 gün sonra atarlar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)