14 Ağu 2012

Miley Cyrus'ın Saç Değişimleri

Miley Cyrus saçını kısacık ve sapsarı yaptığında herkesi şok etmişti! Ben sevdim ama. Yüzü güzel olduğu için hoş durmuş. Ayrıca daha olgun ve çılgın gözüküyor. Size Miley'nin bu zamana kadar ki saçlarını topladım. Bir iki tanesi yok çünkü fotoğraflarda sorun çıktı ve tekrar bulmaya üşendim doğrusu. Ama fazla kaybımız yok.

14 yorum:

  1. yeni saçları benim hoşuma gitmedi kesmeden önce daha güzeldi ama olsun miley her zaman güzel .o gözlerin bende olmasını isterdim

    YanıtlaSil
  2. en güzeli cant tamed diye bir şarkısı vardı ordaki saçıydı bence. Ama bu da güzel :)

    YanıtlaSil
  3. yeni saçı berbat ama örülü olan saçı hoş

    YanıtlaSil
  4. Bence en guzel kca daki saç modeli.

    YanıtlaSil
  5. mavi gözleri ve güzel bir yüzü olduğu için taşıyor ve kaldırıyor yüzü ama benim favorim 5. 10. ve 12. saçlar ayrıca cant be tamed çekimleri için yaptırdığı da olabilir en yakışmayanı ise bu nick jonas davasında siyaha boyadığı saçlarıydı aslında kaşları daha düzgün alınsa ve yüzü daha şişik durmasa oda hoş durabilirmiş

    YanıtlaSil
  6. Bişey dicemde koyu Smiler'ım ama haksızlık yapmadınızmı biraz?? Miley'nin değilde Katy'nin yada Lady'nin saçları daha uygun olurdu eminimki.Umarım Katy'yede yaparsınız.

    YanıtlaSil
  7. ben beğenmedim. Açıkcası herkes beğenmek zorunda değil. bunu soyledğim için çoğu kişi hakaret ediyorum diye algılayacak. ama sadece beğenmedim. miley güzel bir kız. yüzü güzel ama saç şekli hiç hoş değil.. bağış yapmasıda hoş güzel.. zaten o iyilik meleği fakat tekrar diyorum ki saç sitili güzel olamamış.

    YanıtlaSil
  8. Bence 4 onun rengi kesinlikle...

    YanıtlaSil
  9. uzun dalgalı koyu saç daha güzel duruyomuştu

    YanıtlaSil
  10. bence pek güzel değil. Ama Smiler'ın onun her halini sevmesi lazım , sevmese bile saygı göstermesi .

    YanıtlaSil
  11. bence 3. tam ona göre çok güzel ama şimdi yaptırdığı saç da çok güzel olmuş beğendim :)

    YanıtlaSil
  12. şuan ki saçı çok hoş ama ben en çok 7.fotograftaki saçını beğeniyorm.

    YanıtlaSil
  13. ben bu kızı sevmiyorum ama hani saçını kısacık kestirmeden önce omzunda ve sarı yaptırmıştı ya o çok yakışıyor. bide hanna montananın ilk bölümlerindeki kahverengili-kaküllü olan güzel gösteriyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)