6 Ağu 2012

Miley Cyrus '' Uzun Bir Süre Nişanlı Kalmak İstiyoruz''

Yeni albümün çalışmalarına başlayan Miley Cyrus 'Marie Clarie' dergisinin Eylül ayın sayısının kapağında yer alıyor. 19 yaşındaki genç oyuncu/şarkıcı dergiyle yaptığı fotoğraf çekimlerinde gerçekten kusursuz görünüyor! Ve işte dergiyle yaptığı röportaj;
Liam Hemsworth ile nişanlanması hakkında;
Hayat istediğiniz birisiyle istediğiniz gibi yaşamınız için çok kısa. Düğünümün olması ya da birbirimize vereceğimiz kağıt üzerindeki bir söz umrumda bile değil. Ve uzun bir süre nişanlı kalmak istiyoruz.
Nişan yüzüğü hakkında;
Hiç tavsiye felan vermemiştim. Sadece nişanlanma hakkında konuşuyorduk ve o anda birşey gördüm ve güzel olduğunu düşündüm. Genellikle altın takarım. Ayrıca yüzüğün bir hikayesi olmasını da sevdim. Ve aldığım için mutluyum çünkü taktığım her yüzükten çok farklı.
Köpeği Ziggy üzerine;
Ziggy inatçı bir kaltak. Beni hiç dinlemiyor. Liam'a aşık. Ancak Liam gittiğinde bana yüz veriyor. Kastlen pırlantalarımı kemiriyor. Ve her sabah kakasını yapıyor !

 

9 yorum:

  1. ah miley :)köpek kısmına bayıldım..I LOVE MİLEY

    YanıtlaSil
  2. Fotograflar cok guzel

    YanıtlaSil
  3. fotoğraflar gerçekten güzel bence de nişanlı kalmalarıyi olmuş daha 19 yaşında ne bu acele ki ikisinin de kariyerlerini tam anlamıyla oturtması lazım

    YanıtlaSil
  4. ohaa çok fotojenik yerim tipini oyşşş

    YanıtlaSil
  5. miley 19 yşında değil 20 yaşındaaaaaaa

    YanıtlaSil
  6. ohaa güzelliğee bak

    YanıtlaSil
  7. Of taş! Bi miley var fanı olmadığım onuda yakında olcam arkadaş. Güzellik yhaa

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)