12 Ağu 2012

Mila Kunis 'Two And A Half Men' Setinde

Mila Kunis sevgilisi Ashton Kutcher'ı 'Two And A Half Men' setinde ziyaret etti. Fazlasıyla mutlu görünen çift bir hayranlarıyla birlikte poz da verdi. Bu hayran tabi ki elma kurdu Stalker Sarah. Bu kız işi iyice ilerletip set set gezmeye başlamış anlaşılan. Bu fotoğraflar ile ilgili bir de tweet atmış. 
"Geçen gece Mila Kunis ve Ashton Kutcher ile birlikte 'Two And A Half Men' setindeydim.
Gören de kankalar sanıcak. Haber amacından saptı ama nabıyım sinirleniyorum ya her yerden bu kız çıkıyor. Neyse efendim bu arada 'Two And A Half Men'in 10. sezonu 27 Eylül'de başlayacak. Takipçilerine duyurulur.

7 yorum:

  1. kıza baktım miley, justin selena filan herkesle fotoğrafı var . Off :(

    YanıtlaSil
  2. Bu kız beni öldürücek ya :D

    YanıtlaSil
  3. Yalnız bu kız harbi harbi yıllardır her ünlüyle fotoğraf çektiriyor. Bence kızın hayatı bu olmuş artık çünkü resmen tüm ünlüler nerde kız orada. Babası heralde önemli biri ama yinede böyle her yerden çıkması inanılır gibi değil... -öykü

    YanıtlaSil
  4. Bu kızda her yerden çıkıyor adaletsizliğin :(((((

    YanıtlaSil
  5. Stalker Sarah ne alaka yaaa

    YanıtlaSil
  6. bu kız kesinlikle photoshop yapıyor bende bir zamanlar bu programla ilgileniyordum ve artık bazı şeyleri anlıyorum fotoğrafların çoğu photosop sadece bazıları gerçek olabilir birde farkettiyseniz fotoğraflar çoğunlukla karanlık ...

    YanıtlaSil
  7. Katılıyorum fotoğrafları kesinlikle photoshop.Kız malın teki

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)