2 Ağu 2012

Megan & Liz'den Yeni Şarkı: 'Bad For Me'

Megan & Liz kardeşleri tanımıyor olabilirsiniz. Bunu göz önünde bulundurarak ben ufak bir tanıtım yapacaktım fakat daha önce tanıtılmışlar. Kısaca değinmek gerekirse onlar ikizler ve Youtube'da bir fenomen haline gelmiş durumdalar. Önceleri sadece yaptıkları coverları yükleyen kardeşler şimdi kendi şarkılarını yazıyorlar. Bayağı bir orjinal şarkıları var. Şahsen ben uzun zamandır takip ediyorum kendilerini ve gerçekten çok başarılılar. Mesela ben onları Liz kahverengi saçlı ve Megan'ın saçları daha kısacıkken tanıdım. Sonuç olarak kendilerine ait yeni bir şarkı daha yayınladılar: 'Bad For Me'. Kendi yazdıkları şarkılar gerçekten çok başarılı oluyorlar. Dinleyin hatta bu kardeşleri bir an önce takibe alın derim. İleride isimlerini çok duyacağız gibime geliyor.

11 yorum:

  1. İkisi de harika ve birbirlerinden şekerler ♥ Eğer gerçekten çok çok ünlü olmayı hak eden birileri var sa, bu onlar olmalı ♥

    YanıtlaSil
  2. Megan & Liz kardeşleri tanıyorum ve yaptıkları coverları daha önceden dinlemiştim gerçekten yetenekliler ayrıca Megan Nicole dinlemenizi de tavsiye ediyorum o da youtube'da bir fenomen haline geldi ve kesinlikle dinlemelisiniz :)

    YanıtlaSil
  3. Bende geçen seneden beri düzenli dinliyorum Megan ve Liz'i. Güzellik bloglarınıda takip etmenizi tavsiye ederim müzikte olduğu kadar modadan da anlıyorlar.

    YanıtlaSil
  4. sadece bana mı böyle geldi bilmiyorum ama şarkının başları bana başka bir şarkıyı anımsattı ama adını hatırlayamıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Evet youtube coverlarında MEGAN NİCOLE'den başka birini tanımam bunlarıda biliyorum ama megan benim bir tanem <3 evde okadar çok dinliyorum ki artık kardeşlerim ondan bıktı :) ve ayrıca çok güzel bir kız

    YanıtlaSil
  6. Megan Nicole hakkında da paylasım yaparsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  7. Evet Lütfen MEGAN NİCOLE ! <3

    YanıtlaSil
  8. Lindsey Stirling ve Megan Nicole lütfen!

    YanıtlaSil
  9. Ohaaa harikaaa <3 çok saol admin. Takibe aldım sayılır sesleri süper kendileride öylee

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)