24 Ağu 2012

Louis Tomlinson'ın Annesi Ve Kardeşleri Antalya'da!

İlk başta ben de inanamamıştım ama bu haber doğru! One Direction grubunun sevilen üyesi Louis Tomlinson'ın kız kardeşleri ve annesi şuan Antalya'da Susesi adlı otelde tatil yapıyor! Louis'nin annesi Johannah, Twitter hesabına bu tatilden birkaç fotoğraf koydu. Koyduğu fotoğrafların birinde (2. fotoğraf) kaldıkları yerin teras katından otelin bir kısmının görüntüsü vardı. Bir hayran buranın neresi olduğunu sorunca Johannah, "Türkiye'deki Susesi tatil yeri :) x" cevabını verdi! Ayrıca attığı tweet'lerde tatillerinin çok keyifli geçtiğini de belirtti. Kim bilir, belki Louis'ye Türkiye'nin ne kadar güzel olduğunu anlatırlar? 

21 yorum:

  1. ohaa belki louis de gelirr :) <3<3<3

    YanıtlaSil
  2. çok güzel umarım louye annesi anlatır türkiyeyi :D

    YanıtlaSil
  3. yuh otelin adıda var

    YanıtlaSil
  4. oh my gosh!! Şans bize gülüyor :D

    YanıtlaSil
  5. Harry gitmişti de ne işe yaradı, gelmediler yine. Ama belki ikna eder Louis :))

    YanıtlaSil
  6. Vayy be süpermiş bu iste
    Lütfen ipek koç olayını paylaşın suan WTT 'de :)

    YanıtlaSil
  7. Kuzenim o otelde tatil yaptı . Çok güzel bir yermiş galiba . Uff keşke bende gitseydim :(

    YanıtlaSil
  8. belkide artık 1D türkiye ye gelir:) umt ediyorum lüütfeen

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bişey bu :) Belki Louis'ye de anlatırlar :)

    YanıtlaSil
  10. directionerler artık şans yüzümüze gülmeye başladı! I HOPE THEY ARE COME TO TURKEY!

    YanıtlaSil
  11. İnanamıyorum,bizde bu yaz bu otelde tatil yapmıştık . Keşke biraz daha kalsaydık.Bayrama 2 yada 3 gün kala evimize dönmüştük.Kahretsin yetişemedim belki onlarla konuşma fırsatı bulurdum :'(

    YanıtlaSil
  12. yarın antalyaya döncez suseside yakın asdfghjkl

    YanıtlaSil
  13. bu seneki turnelerinde türkiye olmasa bile liam ve niall'ın twitcam'de "hi turkey" demeleri, louis'nin anne ve kardeşlerinin türkiye'ye tatile gelmeleri, bunlar onların türkiye'yi fark ettikleri ve gittikçe daha çok karşılarına çıktığı anlamına geliyo, türkiye'nin şansı gittikçe artıyo, bir dahaki turnede olucağımıza inanıyorum ! ayrıca er ya da geç mutlaka gelirler, lmfao, enrique iglesias, pitbull, jennifer lopez.. bu dev isimler bu sene türkiye'ye gelen ve gelecek olan isimler, onlar geliyosa one direction'un da burada bu kadar hayranı varken ve kendilerini belli etmeye çalışırlarken kesinlikle bunu göz ardı edemezler, mutlaka geleceklerdir ! açıkçası ben çok umutlu ve heyecanlıyım :)

    YanıtlaSil
  14. Kaç gün kalıcak?

    YanıtlaSil
  15. lütfen One Direction artık Türkiye'ye gelsin :) <3

    YanıtlaSil
  16. bencede kesinlikle geleceklerdir Türkiye de o kadar çok hayranları var ki gelmemeleri mümkün değil hem zaten türkiye'ye gelmeyi çok istediklerini de belirtmişlerdi daha önce. Jessie J bile ünlü olmadan çnce tatile sürekli Marmaris'e,Fethiye'ye falan geliyormuş One Direction neden konser için Türkiye'ye gelmesin ki?

    YanıtlaSil
  17. kızlar ben 20 yaşındayım ve çok zenginim ve kankilerimle aynı evde istambulda kalıyom ve biz kankilerim ile çok zenginiz annem ve babam çok zengin mesela benim eskiden 1. sınıftan beri haftalığım 1000 dolar falandı o yüzden zenginim neyse şu an sabiha gökçen havaalanındayım ve şu an susesi otelinde 1 hafta kalmak için antalya uçağını bekliom dün haber aldım ve hemen yer ayırttık

    YanıtlaSil
  18. zenginliğini soran yok ved e louissi hiç kimse sewemez ben hariç bu arad da bende 19 yaşındayım

    YanıtlaSil
  19. aaa inşallah annesi LOUİS'E anlatır da LOUİS'te Türkiye'ye hatta inşallah ANKARA'ya gelir keşkeee nerde o günlerr bu duruma çok canım sıkılıyooooo off anammm off kısık bakışlım mavişim aşkım benimmm yaaa çokkk seviyorummm LOUİS'i oyşşş bakışına gurbannnn!!!!!

    YanıtlaSil
  20. ZeynepTomlinson3 Ocak 2013 22:06

    12 ekim 20:56 kaşınma yavrum kaşırım ne demek lan benden fazla kmse sevemez sıçarım agzına senin varya!!
    -LOUİS is my life...
    -Directioner 4ever...

    YanıtlaSil
  21. zaten önce yhane ünlü olmadan önce niall ile harry gelmişler türkiyeye antalyaya ve benim annemin kueninin oteline gelmişler ohaaaa adı su hotel her yerde yatak vr balkonlarda bile.!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)