14 Ağu 2012

Lady Gaga'nın Parfüm Reklamı Yayınlandı

Lady Gaga'nın parfümü olan "Fame"in reklamı yayınlandı. 26 yaşındaki şarkıcının reklam filmini Steven Klein çekti. Lady Gaga, Vogue dergisine reklam hakkında şunları söyledi:
Hadi en destansı reklamı yapalım diye düşündük. Televizyonda gösterip göstermeyeceklerini takmayalım. Dilediğimiz şeyi yapalım. Resmen eğlence için çalıştık. Köşede oturduk ve "Bunu yapmamıza izin verdiklerine inanmıyorum" dedik resmen.
Fame parfümü Amerika'da 22 Ağustos'da çıkacak. Türkiye'de ne zaman çıkar bilinmiyor.

5 yorum:

  1. lady gaga yine farkını ortaya koymuş ! :)

    YanıtlaSil
  2. lady gaga 26 aşında mı çok daha yaşlı duruyor :o

    YanıtlaSil
  3. bencede yasli duruyor. belki yuzune surekli makyaj yapmasaydi tam yasinda gozukurdu. ben bu kadini hic sevmedim .sevmiyrum

    YanıtlaSil
  4. Lady gaga ile ilgili haberleri littlemonsters.com dan alıyosun sanki belirtmelisn bence .p

    YanıtlaSil
  5. iğrenç resmen berbat. Biz Türkler lady gaga mıdır nedir bu kadını hala seviyorsak yazıklar olsun bize. Kadın çıplak bile çıkar sahneye o kadar iğrenç yani berbat bir insan. ---''İlluminatide müziğin kraliçesi''--- diyorlar bu kadına. biliyor muydunz. siz hala sevin sizin kanınızı içmeye devam ediyor bu kadın. Gerçekten gerçekten yazıklar olsun bize...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)