29 Ağu 2012

Kristen Stewart ''Kendimi Satmak İstemiyorum''

'Alacakaranlık Efsanesi' serisinin yıldızı Kristen Stewart geçen günlerde Little White Lies ile bir röportaj yaptı. Röportaj biraz uzun sizin için önemli olan yerleri çevirdim. Kristen röportajında genelde işi hakkında konuştu. Kristen herzamankisi gibi en doğru olanı yaptı ve işi hakkında konuştu;
Şu anda nelerden bahsetmek istiyorsun ?
Kendimi satmak istemiyorum. İnsanlar çok garip. Birdenbire kendilerini çok ilgi çekici buluyorlar ve kendilerini satmaya değer olduklarını düşünüyorlar. Genel anlamda şu an konuşmak istediğim tek ilginç olayım 'On the Road' filmimin vizyona girmesi. 'On the Road' hakkında konuşmak istiyorum.
İş hayatın hakkında nelerden bahsetmek istiyorsun;
İlk olarak abartmasız bir şekilde bu işe başlamamın nedeni bunu isiyor olmamdı. Ailem bir ekip - annem bir senaryo denetleyicisi babam da bir prodüktör. Onlara her zaman saygı duydum.  Kesinlikle filmlere tapıyorum.İlk başta sadece sorumluluk almak istemiştim. Daima yetişkinlerin benimle konuşmasını isterdim. Onlara karışmak istedim. Sıkılmıştım.
İlk filmiyle oyunculuğa aşık olması hakkında;
13 yaşına girdiğimde 'Speak' isimli bir filmde oynadım. 13 yaşında tecavüz konulu bir film yapmak beni çok etkilemişti ve sonra birdenbire bu tür şeylerin insanlar için önemli olacağını düşündüm ve onlara yardım etmek istedim.

10 yorum:

  1. Kusura bakmasın ama aldatarak zaten kendini satmış oldu

    YanıtlaSil
  2. Bence uzun zaman bu aldatma konusu hakkında konuşmayacak Kristen;ama olanları onun ağzından duymayı,nasıl hissettiğini çok merak ediyorum,Rob'un çok üzgün olduğu ortada

    YanıtlaSil
  3. Allahtan satmak istemiyormuş.bu satmamış haliyse satmış halini düşünemiyorum.

    YanıtlaSil
  4. "Kendimi satmak istemiyorum " Yıpranmış olsa da hala olgun bir şekilde konuşuyor . Acaba Rob la ilgili bir açıklama yapar mı ? Ve bu röportaj ne zaman yapılmıs bi bilginiz var mı ??

    YanıtlaSil
  5. Bu eski bir röportaj. Cannes Film Festivalindeki röportaj. Yeni değil

    YanıtlaSil
  6. Evet bu eski bir röpotaj.Bunu daha önce de yapmıştınız Nina Dobrev'in haberinde;biraz daha dikkatli olmanız lazım bence...Hayır heyecanlanıp ne demiş diye merak edip sonra hayal kırıklığına uğruyoruz:)o bakımdan yani:)

    YanıtlaSil
  7. harıkasın krısten senı cook sevıyorumm

    YanıtlaSil
  8. harikasın kristen seni seviyorummuş iyimisiniz arkadaşlar ya bu kızda kendimi satmak istemiyorum demiş önceden ama zaten kendisini sattı rupertle 6 aylık süren bir hata yaptı şu an ne rupert ne de robert var ☺☺☺

    YanıtlaSil
  9. ya kardeşim ne bilion 6 ay olduğunu zaman mı tutdun:D hangi derginin zırvalıklarına inandında geldin budsa bi bok bilmeden millete satıon:D kendinize gelin lan o bi dünya starı.bir çok yıldız uyuşturucusuydu intiharıydı onlarla anıldı ama kimse onlara bu kadar yüklenmedi!nedir bu kristen nefretiniz hakkında çıkan her boka inanma isteğiniz!kız bi hata yaptıysa eğer onu ilgilendirir ve robu.bitti.her okuduğunuzada inanmayın diorum.kristen fanı değilim ama bunları düşünebilme yetisine sahibim.bu magazin olaylarına bir girdinmi çıkış yok!her yazılan haltada inanmayı kesin!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)