10 Ağu 2012

Kristen Stewart 'Cali' Filminde Oynamaktan Vazgeçti

'Alacakaranlık Efsanesi' filmiyle adını duyuran Kristen Stewart 2013 yılında vizyona girmesi planlanan 'Cali' filminin kadrosundan çıktı. 22 yaşındaki genç oyuncu önceki günlerde yaşadığı aldatma haberleriyle çok zor günler geçirmişti. Alex Pettyfer'inde rol aldığı 'Cali' filminin kadın başrol oyuncusunu 'Amber Heard' üstlenecek. Sizce Kristen Stewart kadrodan çıktı mı çıkarıldı mı ? Bu konuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Sadece Kristen'ın oynamayacağı duyuruldu. 

11 yorum:

  1. çıkmışta olabilir çıkartılmışta olabilir :D

    YanıtlaSil
  2. Bence kendisi çıkmıştır.Çekimlere yakında başlayacaktı ve bu zor döneminde orada olmak istememiş olabilir.

    YanıtlaSil
  3. bence robert ile arası daha kötü olmaması için kendisi çıkmıştır..

    YanıtlaSil
  4. çıkmıştır ya hem benim bilgim tam kesin değil ama o yönetmenin mi ne karısı demiş orda ben vardım hatta kristen ve rob o dergiye dava açmış falan sonra kristen biz alıştıkmı ne öle bişeyler okudum biyerler biyerlerden :D

    YanıtlaSil
  5. Neden çıktı bilmiyorum ama yerine geçecek kişi amber heard ise çok da iyi olmuş! Amber heard her rolün üstesinden çok iyi gelir ve süperötesi de seksi. Alexle iyi bi ikili olurlar bence. Siz ne dersiniz? -öykü

    YanıtlaSil
  6. http://www.mediabistro.com/fishbowlla/files/2012/07/StewartCloseUp.jpg bak fotoda bi kısım var kulağı yok o.O :D

    YanıtlaSil
  7. Yaşasıın Amber Heard ! <3

    YanıtlaSil
  8. cansu o iş bitti artık nerede robsten? el ele bir çıkamadılar kameralara çünkü gerçek. senin dediklerin palavra oldu.

    YanıtlaSil
  9. Eğer o resimlerin HEPSİ(yani 49 resimde) Shop olsaydı robsten bir video çekerdi. Basına çıkardı. Ama nerde ????? Elinizde (ESNO dışında) uydurma haberler var. Yok kristen bunu demiş yok şu.
    Kabullenin artık kristen ALDATTI !

    YanıtlaSil
  10. gazetelerde bile var söylemek istediğim ve yeni öğrendiğim 2 haber var.

    -Kristenin rob u aldattığı yönetmen(adını hatırlayamadım) boşanıyormuş yönetmenin karısı avukatıyla görüşmüş

    -kristenin annesi 2 gün önce sokakta görülmüş. tüm kolu dövme içinde ve erkek gibiymiş aldatma olayını umursamadığını ve olgun erkeklerin kristine daha çok yakıştığını söylemiş

    YanıtlaSil
  11. Of Kristen Stewart ı eleştirmeyi bırakın artık . Sanki kız hergün fanlarım-antilerim hakkımda ne düşünüyorlardır diye takipte ! Kesin şunu artık ! . Herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir sizi değil . !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)