4 Ağu 2012

Justin Bieber Sevgilisini Sete Ziyarete Gitti

Yakışıklı şarkıcı Justin Bieber sevgilisi Selena Gomez'i  3 Ağustos Cuma günü Los Angelesdaki Selena'nın yeni filmi olan Feed The Dog setine ziyarete gitti. Selena kariyerinde çok hızlı ilerliyor. Yeni bir proje daha. Başarılar Selena :)

10 yorum:

  1. anlaşılan selena as long as you love me yi daha seyretmeiş.Ya da önemsemiyor.

    YanıtlaSil
  2. Selena ♥♡♥<3

    YanıtlaSil
  3. 5. Resim harika. Adımlar...

    YanıtlaSil
  4. site cok guzel haberler osin tesekkurler fakat birazda teen wolf oyunculari hakkinda haber gorsek? tesekkurler.

    YanıtlaSil
  5. Selena gerçekten kilo almış.Ama yakışmış ona :)

    YanıtlaSil
  6. yha bence Justy ve sELLY AYRILSHIN. Yakıshmıyorlar veeee benim amerikada yashayan quzenim selenayla tanışsh nmuş polish gelmiş selensnın kimliğini istemi ş quzenim ghörmüşh selly 30 yashındaymıssshh!! Ben tabiq duyunca yaralı stayla biqr sarqı yazdım ve itirağf ediyorum As long as you love me benim eserim oww yeah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok afedersinde sen neyin kafasini yasiyosun arkadas ?

      Sil
    2. Problemli ergen seni. Önce yazmayı öğren. Yemin ederim yarısını anlamadım yazdıklarının.

      Sil
    3. Arkadasm bikere problemli bi insan oldugunu hatirlamak istemiyorum ama su konu dikkatimi cekti polis kimligini isterken kuzeninin yaninda olma ihtimali sifir ve baktirtmazlar sen yarali stylaya devam et kocum :) ve as long as you love me arabesk degil buni untma .d ve justinin snin gibi hayranlari oldugu icin utaniyorum ergen !

      Sil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)