9 Ağu 2012

Jordin Sparks 'RedBook' Eylül Sayısında


Jordin Sparks 'RedBook' dergisinin Eylül sayısına kapak oldu. Jordin ne kadar güzel görünüyor değil mi? Haydi şimdi gelin 22 yaşındaki şarkıcının röportajına bir göz atalım;

Sparkle filminde Whitney Houston'u canlandırması;
Benim için çok değişik ve bir o kadar da güzel bir deneyimdi. Whitney'i canlandırırken çok değişik hissettim çünkü filmde normal bir kadını değil büyük bir sanatçıyı canlandırıyordum. Onun duygularını, yaşadıklarını hissetmek zorunda olmak rolümün en zor kısmıydı. Kendi karakterim ve Whitney'in karakteri arasında çok büyük fark var. Filmi izleyecek olanların bu farkı görmemesi benim için çok önemli. 

Nasıl zayıfladı;
Zayıflamanın sihirli bir yolu yok. Diyete veya spora başlarken kendime hep bunu söyledim. Etrafımda zayıf kalmak için hiç yemek yemek yemeyen insanları gördükçe daha çok çalıştım. Spor beni sadece zayıflatmadı, ayrıca huzurumu da yerine getirdi. Şimdi çok daha mutlu ve huzurluyum.

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)