18 Ağu 2012

Jonas Brothers İlk Konserini 11 Ekim'de Verecek

5. Stüdyo albümlerinin üzerinde çalışan Jonas Brothers ilk konserlerini ne zaman vereceklerini açıkladılar. İlk konserlerini 11 Ekim 2012 Perşembe günü New York'ta Radio City Music Salonunda verecekler. Biletler şimdiden satışa sunuldu ayrıca kardeşler geçen günlerde “On Air with Ryan Seacrest” programında küçük bir röportaj verdiler;
Yeniden biraraya gelmeye nasıl karar verdiniz ?
Geri dönmenin ve yeni albüm yapmanın zamanı geldiğini biliyorduk. Birlikte yola koyulmanın zamanı gelmişti. Çalmaya hazır hissettiğimiz iyi müzikler yaptık ve hayranlarımızın görmesi için sabırsızlanıyoruz.
Hayranlar New York konserinizde ne tür beklentiler içinde olabilir ?
Sanırım ana konu gösterinin gösteri olması geri kalanı nerdeyse müzikle ilgili ve gösteri de doğallıkların olmasını istiyoruz çanlar, ıslıklar müzikte olmalı ve hayranlarımız için remix müzik yapabilmemiz için yaratıcı olunmalı. Ama aynı zamanda harika bir göserimiz olurken yeni müziğimizi de yaratıcı bir yolla tanıştırmalıyız Harika sahne yapımı, herşey. Sahnelere dönmek bizim için bir kutlama ve bir tür hayranlarımızla parti gibi olacak. 
Daha fazla gösteri de yapacak mısınız ?
Öyle inanıyorum. Bizim için yapabildiğimiz kadar çok gösteri yapmaya çalışacağız. Ama şimdilik bu Amerika'da ki bütün yıl boyunca tek gösterimiz olacak. Bu yüzden Amerika'dan bir çok kişinin gelmesini istiyoruz.

5 yorum:

  1. Açıkcası jonas brothersın şarkılarını one directiondan daha başarılı buluyorum geri dönmeleri iyi olmuş erkekler içinde dinlenmesi uygun çünkü :D

    YanıtlaSil
  2. JonasBrothers ların geri dönmesi mütiş bişey onları çok seviyorum!!1

    YanıtlaSil
  3. Turkiye'de bir konser vermelerini cok istiyorum ki... Bir gun gelecekler, inaniyorum. Olmadi ben giderim :D
    Ama bilet fiyatlari cok pahali sanki..

    YanıtlaSil
  4. aynen çok pahalı gelirse bn giderim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)