29 Ağu 2012

Joe Jonas'ın Lise Aşkıyla Fotoğrafları Sızdı

Cambio sitesine röportaj veren Mandy isimli bir genç kız lisedeki aşk hayatıyla ilgili soruları cevapladı. Herkes en çok kiminle ciddi bir ilişkisini olduğunu sordu. Mandy de Joe Jonas ile çıktıklarını Joe'nun onun ilk ve ciddi olan tek erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Mandy'nin Joe hakkında ne dediğini okuyalım;
İlk erkek arkadaşım Joe Jonas dı. Ona 7 yaşından beri aşıktım ama Jonas Brothers olmadan çok daha önceydi. En yakın arkadaşımdı beni güldürürdü ve onunla sırlarımı paylaşırdım ona güvenirdim. İnsanlar hep Joe nasıl bir erkek arkadaştı ? diye bana soruyor. Cevabı çok açık; Çok tatlı ve samimi birisi. Beni çok güldürürdü.. Lise aşkları genelde felaket bir ayrılıkla sonuçlanır ama bizimkisi öyle olmadı. İkimizde arkadaş olursak daha iyi olacağımızı farkettik. Lisedeydim ve kariyeri için tur yapması gerekiyordu. Kız arkadaştan çok normal bir arkadaşa ihtiyacı vardı. Bizde arkadaşlığımızı bitirmek istemedik.

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)