9 Ağu 2012

Jennifer Lawrence Yeni Filmi İçin Sıkı Çalışıyor

Jennifer Lawrence 8 Ağustos'da Kaliforniya'da görüntülendi. Daha önce vücuduyla sürekli eleştiri alan 22 yaşındaki oyuncu gişe rekorları kıran 'Açlık Oyunları' filminde rolü için olması gerektiğinden fazla kiloda olunca, kadrodan çıkarılması bile istenmişti. Jennifer bu sefer önlemini önceden aldı ve serinin ikinci filmi 'Ateşi Yakalamak' için ağır diyet ve spora başladı. İşte bu fotoğraflar da başarılı oyuncunun spora giderken çekildi. Anlaşılan ikinci filmde daha fit görünmesi gerekiyor. 

5 yorum:

  1. Jenniferda benim gibi. Ne kadar kilo verse de böyle görünecek. Kemiklerimi iri balık etli mi anlamam ama öyle çok zayıf göremeyiz onu.

    YanıtlaSil
  2. Aslında Jen o kadar da kilolu değil bence. Hem zaten sadece 1. filmde zayıf görünmesi gerekiyodu. 2 filmde Katniss zengin çünkü.

    YanıtlaSil
  3. Kemikleri iri bence,şişman değil yani.:)Ama rol olarak katniss için gerçekten çok iyi.

    YanıtlaSil
  4. Omuzları geniş ve vucüt yapısı armut olduğu için kilolu gibi duruyor.evet ateşi yakalamakta daha sağlıklı görünecek o yüzden daha zayıf görünmesine gerek de yok.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)