28 Ağu 2012

Glee'nin 4.Sezon Tanıtım Fotoğrafları Yayınlandı

Glee 4.sezonuyla 13 Eylül'de ekranlara geri dönüyor! Kısa bir süre önce tüm karakterlerin yer aldığı bir fotoğraf yayınlanmıştı ve şimdi ayrı ayrı tüm karakterlerin fotoğrafları ve sezondan birkaç görüntü daha yayınlandı. İlk fotoğrafta Dianna Agron (Quinn)'ın olmaması dikkatleri çekmişti ve bunun üzerine dizinin yapımcısı Ryan Murphy Quinn ile ilgili değişik şeyler planladıklarını söylemişti. Fakat şimdi yayınlanan fotoğraflarda da Quinn karakterinin olmaması açıkçası yeniden kuşku uyandırdı. Bakalım senaristler yeni sezonda Quinn için neler planlıyorlar?

5 yorum:

  1. Lea'nınki gibi bi ses yok bence umarım mezun olanların çok az görülmesi gibi bi durum olmaz çünkü dizinin izliyicek bişeyi kalmaz öyle olursa

    YanıtlaSil
  2. çok seviyorum glee'yi. 4. sezonu da sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Quinn 4. sezonda var. Senaristi açıkladı. Sadece şuan yeni filminin çekimlerinde olduğu için fotoğraf çekimlerine katılamadı.

    YanıtlaSil
  4. süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    en sevdiğim dizi

    YanıtlaSil
  5. başlasın artık yeni sezon ya çatlicam meraktan :)
    -Selin<3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)