18 Ağu 2012

En Zengin Bayan Disney Oyuncuları

Sanatçıların miraslarına, yıllık kazançlarına yönelik açılmış dünyaca ünlü site CelebrityNetWorth Disney'in bayan oyuncularını mercek altına aldı ve ne kadar  kazançları olduğunu araştırdı. Liste 2007-2012 yılları arası  kayıt edilen verilerden oluşturuldu ve bu verileri göre en zengin Disney yıldızı Miley Cyrus. Açıkçası sürpriz olmayan bir durum çünkü Miley şarkıları, albümleri ve turneleri ile rakiplerinden daha kazançlı. İşte en zengin 10 bayan Disney oyuncusu;

#1 Miley Cyrus $120 milyon
#2 Raven Symone $45 milyon
#3 Hilary Duff $25 milyon
#4 Vanessa Hudgens $5 milyon
#5 Selena Gomez&Ashley Tisdale $4 milyon
#6 Demi Lovato $3 milyon
#7 Emily Osment & Kyla Patt 2.5 milyon
#8 Brenda Song $1.5 milyon
#9 Debby Ryan $925 bin
#10 Bridgit Mendler $550 bin

48 yorum:

  1. Oha o kadar az mı ? İlk üç iyi de diğerleri 5 Milyon ne o kadar az olmaz ki :O Erkeklerin var mı bide :D

    YanıtlaSil
  2. Ne yani Selena 4 milyon dolar mı?! Raven Symone kim allah aşkına :P Vanessa'nın 4. olması bile saçma! Selena kadar filmi bile yok dizisi desen o da yok! Çok saçma olmuş bu liste :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banada cok az geldi ? Turneye cikti filim cekti dizisi vardi album cikti magzasi acildi garip bi durum .

      Sil
  3. aralarında tanımadıklarımm da var ama miley benim idolüm.
    ayrıca o parayı hak ediyor

    YanıtlaSil
  4. Bence mileyinki fazla cunku filmleri cok az albumle kazansa yada diziyle nereye kadar turneye cikti .tas catlasa 80 milyon gibi geliyo ve selena hakkinda konusan arkadasa katiliyorum ayrica bicok seslendirme yapti ve monte carlo,ramona and beezus,WOWP movie ayrica spring breakes ve the getaway filiminden parasini almstir cunku cekimleri coktaaan bitti ve ryan in devri bitti hala nerden kazaniyo anlamadm ve admin bella ve zendayanin nekadar kazandigini arastirabilirmisinzz???

    YanıtlaSil
  5. Selena az kazanmışsa nolmuş
    sanki sizin için kazandı.
    çok saçma konuşuyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanane biz sadece yorum yapiyoruz seni ilgilendirmez

      Sil
  6. Az mı onun dolar olduğunun farkındasınız di mi ? Selenammm<3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonucta turkiyeye gelmiyolar dolar olmasi bisey degistirmiyoki ? Ve gercekten az ayrica selenanin filmleri icerisinde prenses koruma programi ve baska bir kulkedisi masali da var bencede cok az:(

      Sil
  7. Verilen kaynak sitete burda yazılanlarla aynı bilgiler var yani bilgiler doğru

    Ve yine aynı siteye göre Justin Bieber'inde 105 milyon dolar parası varmış...

    YanıtlaSil
  8. Kyla'nın soyadı yanlış olmuş Patt değil Pratt :)

    YanıtlaSil
  9. Raven Symone ve hilary duff geride kaldı.

    YanıtlaSil
  10. ahahaha Miley nin Disneyin 1. olduğunu herkes biliyor zaten. Selena da çok havalanıyordu yazık oldu o kadar havaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selenanin mileyden iyi oldugunu herkes biliyo selenada turneye ciksaydi onunda okadar parasi olurdu ve dizisi mileyden 1 yil sonra bitti ve bircok filmi var birazcik mantigini kullan !

      Sil
  11. #1 Miley Cyrus $120 milyon vaaay #5 Selena Gomez $4 milyon ooops. o.O selenanın Miley yi çekememesinin sebebi ortaya çıktı arkadaşlarr.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asil miley selenayi cekemiyo nickten ayrildiktan sonra internet sitesine oylama koydu nickle kim yakisiyo diye ve selena acik ara onde goturdu ??? Sonra o oylamayi kaldirdi justine sardi ve justin o donemlerde selenayla cok yakindi ayrica demiyle arasi bozulmasi icin herseyi yapti bunu bile bile selena neden onu kiskansin ayricada cok kotu bi ornek surekli cinsellikten soz ediyo ve sigara iciyodu ???

      Sil
  12. selenanın yeni oynadığı filmler disneyin filimleri değil ayrıca bildiğim kadarıyle selena diğer disney oyuncularından daha az para alıyodu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onemli olan para kazanmasi disney yada baska bisey okadar onemli degil

      Sil
  13. günah la selenaya :D o kadar seslendirme yaptı birşeyler yaptı yine de :D siz anca sosyal medyanın şeylerine bakarsınız *-* youtube,face,twittter gibi :D #MileyEmilyVanessaDemiBridgit

    bu arada Bridgit yeni olmasına rağmen listeye girmiş yerim:*

    selena birde 2011de onca hava boşa gitti:( -Sellylover

    YanıtlaSil
  14. size mi kazandılar hahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :) miley 120. Milyon kazandi diye selenaya laf ediyorlar:) boswerin sonucda 120. Milyonu nasil harciycak ? Selenayla yaristirmayin milleti :) hem para konusu disinda hicbidey diyemiyodunuz selenaya sayin smilerler bosa konusmayin sonucta hepsi kazaniyo ve kazandiklari az biseyde degil ?

      Sil
  15. Miley aferin suppersin geç selenayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selenayi cekemeyen smilerler hahaha para olarak gectiyse nolmus selena mileyden daha unlu :) sayin smilerler miley hicbisey yapmiyo sadece oturuyo :) 2012 olsaydi miley sonuncu sirada olurdu bunu unutmayin veee selenayi cekemeyen miley gibi sizde kiza dusman olmayin bende bi smilerim ama miley onu cekemiyo ayrica selena ya bolum basina 30.000 dolar demisler hesap ediyorum 5 yilda 3.6 milyon ediyor ve selendirme magza album fln bence 4 milyonu gecmistir

      Sil
    2. Zaten tek gectigi konu para :) oda eski yillara gore simdi hesaplasalar mileyin ilk 10 na girecegini sanmiyorum .

      Sil
  16. SAlak mısnız be. Selena nerde iyi miley den . asıl Milay nin selenadan daha iyi olduğunu herkes biliyor. ! biraz kötü alışkanlıkları oldu diye böyle yapıyorlar. sanki selenanın olmadı mı= Miley selenadan daha iyi, bunu hayran toplulukları söylemiyor, ''istatistikler'' söylüyor canım.s sonuç ortada. zorltadı jelena vah vah -,-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabikide iyi parasi iyi olan iyi diye bisey yok ! Kotu aliskanilklRai bayagi fazla sacmalamayin ya sel herzaman iyi ve s*ctin turkceye zortlamak ne lan :)??

      Sil
  17. Selena Miley den daha ünlü diyen arkadaşım! hey! umarım okuyosundur; selenanın ünlü olma yarışı justinle çıktıktan sonra başladı ;)
    Justinle çıkmıyor olsaydı şeyine bile takmazlardı emin ol! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadasim justinden onceyi bilmiyosun tabi selenator degilsin dogal bisey bilmemen ama bilmeden konusmayi deneme bnce miley altin plak aldimi hayr bilboard muzik listesinin zirvesine hic oturmadigini biliyomydun kiss and tell ve year whitout rain justinden onceydi bunun justinle alaksi yok justine ihtiyaci yoktu !

      Sil
  18. Yazıklar olsun size! neymiş Nick selenayı seçmiş, yok onunla daha çok yakışıyorlarmış...
    Bana bakın bi siz doğru sonuna kadar selena haklı canım tabi öyle ne yani şimdi Nick Miley yle çıkıyorken gitmiş selenayla nick aldatmış miley i sonuna kadar haklı selena tabi. arkadaşının elinden çek al sevgilisini, sonra da fanların gelsin -ay nickle daha çok ykşıyorlardı, ay miley çekemiyor- desin . şu hayatımda şu ünlüler topluluğunda selena kadar arkadaş satıcı bir insan görmedim şimdi bna burda maval okumayın. selenayı da savunmayın çünkü o kzn savnulcak bi tarafı yok. selena fanları; şimdi defolun gidin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Defolmazsak nolur dovermisin yada hakert mi edersin ? Ay cok korktukkkk:):) burada selenaninda adi geciyo oyuzden burdayiz mileyinize bakmaya gelmedik hem mileyin her dedigine inaniyosunuz ya soyledikleri yalansa ? Nickle coktaaan ayrilmislarsa nerden biliyosun o kitabi tutlmak icin yazdiysa ? Selena mileye saygisindan aciklama bile yapmadi duzgun konus bn bi smilerim ama sizin yuzunuzden utaniyorum ???? ve mileyin demiyi doldurup selenaya kiskirttiginida unutma selene suan taylorla arkadassa mileyin payi buyuk! Ve yukarda yazanlari ters tarafindan anlama selenayla nicki yakistirmayi biz yapmiyoruz miley yapiyo kendi sitesine koydu ve selena %65 le kazandi ben bu durumdan memnun degilm ama miley yuzunden justinle sel in arasi aciliyodu haberin varmi ????

      Sil
  19. selena 2008 de Taylor Lautner'la neden çıktı?? EE çünkü Alacakaranlık 2008 de çıktı. kristen la robert çıkıyorlardı, geriye kim kaldı Taylor lautner. selenacık tabi boş durmadı -.- Siz Taylor Swift le selenanın nasıl çok yakın arkadaş olmasını da bilmiyorsunuzdur:/ ee selenayla Taylor L. ayrılınca bi kaç ay sonra Taylor L. Taylor S. aşkı başladı, nedense selenayla o dönemde bi yakınlaşmaya başladılar Taylor s. neyse hadi bb. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bb mumkunsede gelme ! Arkadasm konuyu ogrenmeden yorum yapma rezil oluyosun :) onlar hep arkadasti sadece biara yakinlastilar ayni miley ve justin gibi ! Cidden korsunuz selenaya laf atiyosunuz ama miley neden nickle cikti yada justinle yakinlasti hic dusunmuyosunuz

      Sil
    2. Ya arkadasim nekadar cahilsin onlar cik-ma-di! Sunu iyice anlayn sadece yakinlStilar hem miley gibi enazndan cinsellikten soz etmiyo yada garip arkadaslari yok bn ilk zamanlarda selenator oldugum halde selanay kizardim ama miley cok degistirdi suana kadar hicbir unlu icin bunu demeedm ama miley parayi bulunca yoldan cikti yok sigara yok su yok bu lol filimini biliyosunuzdur umarim hem selena justine cikmak icin olmedi justin selenaya tam 8 kere cikma teklifi etti !

      Sil
  20. ahaha sonuna kadar katılıyorum selenanın ünlü olmasını sağlayan şey justin bieberle çıkması, siz şimdi diceksiniz ki jelenanın filmleri var yok şarkıları var.s o zaten ünlüydü, haa evet doğru o zaten ünlüydü, ama şimdi burada selenadan bu kadar çok bahsetmemizi sağlayan 'Justin Bieber'. .bu kadar kısa, bu kadar basit, bu kadar net..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hicte degil justin daha unlu degilken mileyden degil selenadan bahsediyolardi miley ozamnlar sadece sarkilari icin dinleniyodu bak disney channel reytinglerine en cok WOWP sonra zac ve cody nin luks yasami sonra hannah montana mantikli ol!

      Sil
  21. Miley son zamanlarda çok boşladı diye selena ondan daha başarılı diyemezsiniz ki. Miley selenadan daha başarılı, oyuncu şarkıcı Kabullenmeyin durun siz anca kendinizi kandırın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayin arkadasm oncelikle cok zekisin :) ustteki anti selena yorumlari sen yazmissin hemde hepsini :) saatler cok yakin iyi degilsn:) ayrica miley selenadan daha iyi olsaydi suan gundemde olurdu ve siz sacini neden kesti saniyosynuz kanser hastalari icin falan hikaye madem 120 milyon kazaniyo bagas yapabilrdi ? Sirf gundeme cikmak icin ve neden daha once liamla nisanlanmadilar kac yildir cikiyolar ? Liam aclik oyunlarinda oynamaya basladi miley de ona deger vermeye basladi ? Sonra daha cok goruntulenmeye basladilar ve nisanlandilar . Hicte teaaduf bi durum degil ayrica nick meslesi hakkinda konustular ? Miley aynen soyle dedi : o konu cook eskide kaldi birlikte send it on u cektik dedi sonra biara justinle yakinlastim dogru ama suan liamla cikiyorum ve selenayala justin mutlular onlari yakiatiriyorum belki cifte dygun bile yapariz dedi.azicik sakin olun ya bi sure sonrada selena twitterina mileyi cok ozledim yazdi onlar cocukken yaptiklari bi hataydi daha 15 yasindaydilar . Benim dusuncem taydemilena tekrar birlessin bence cok iyi arkadas olurlar

      Sil
  22. Aynen ya hep selenayi suclamayi birakin mileyde az degil aclik oyunlarindan sonra fazla yakinlasti liamla ve 15 yasindayken olur boyle seyler onlar kendileri cozum yolu bulurlar siz kendinizi hirpalamayin ayrica hem smilerim hemde selanatorum ama miley gercekten dustu selena onde goturuyo simdi kabullenmyceksiniz ama bu boyle selena cidden calisiyo bence bu kusme olayindada tek suclu selena degil

    YanıtlaSil
  23. --kesinlikle katılıyorum miley de az değil. cinsellikten söz ediyor kıskanç. bakın ben ne selenacıyım ne de mlieyciyim. ikisini de sevmiyorum sadece arada şarkılarını dinliyorum o kadar. miley bu hale geldiyse uyuşturucu yüzünden geldi. selena da az değil ama sürekli miley ye laf edip selenayı üstte tutmaya kimsenin hakkı yok bana miley yi savunmayın hele selenayı hiç savunmayın. ikisi de aynı . selena bildiğin arkadaş seçiyor. miley zaten öyle amman banane ya ikisi de aynı b*k ---

    YanıtlaSil
  24. :: miley yi de sevmiyorum selenayı da. ikisi de aynı. burada bi tarafınızı yırtmayı kesin artık. onların derdinden size ne? miley selenadan daha iyi ee napalım yani. sonuç? miley selena taylor demi bunlar hep iyi arkadaşlardı, araya bir kaç şey girdi araları bozuldu. ama taylorla selena hala çok yakın arkadaşlar, çünkü taylorla selenanın arasına kimse girmedi. çünkü taylor kimseyi kmseye tercih etmedi doldurmadı kışkırtmadı,. sonuç ne hala çok yakın arkadaşlar. şimdi selenayla miley arasında kim haklı kim haksız o bna kalmamış. ne yapayım yani. burada sadece yırtınıyosunz. yaptığınız da çok saçma gerçekten. evet son gaz yırtınmaya devaam.

    YanıtlaSil
  25. selena nickle çıkmamış yakınlaşmış bile olsa sonuçta arkadaşının, en yakın arkadaşının sevgilisini elinden almış oldu insan en yakın dostuna bunu yapmazz miley su anda sacmalıyrsa bunun sorumlularından biri de selena

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hicte degil miley sacmaliyosa para yuzunden burda.selenaya laf atma miley cok garip biri oldu kusura bakmayin ama yoldan cikti ben.bu kizi anlamiyorum eskiden gayet iyiydi ama suan cok kotu aliskanliklari var

      Sil
  26. miley nin kötü alışkanlıkları olduğunu hepimiz biliyoruz. ama bunun sebeplerinden birinin selena olduğunu daha ne kadar inkar ediceksiniz bilmiyorum sevgilisini elinden almaz o onun dotuydu en azından insan kötü zamanında arkadaşının yanında olur selenayı mileyi taylor ve demiyi çok özledik ama buranın böyle olmasından biri de selena mileyi savunmam ki yoldan çıktığını biliyoruz ama buna sebep olanlardan biri selena

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miley nick den ayrildiktan sonra saclarini siyaha boyadi selenanin mileye en buyuk zarari bu olabilir bakin. Ne selenatorum nede smiler ama mileyin sigara icmesinde yada cinsellige ilgi duymasinda selenanin sucu yok! Miley sigaraya 15 yasinda baslamadi ve LOL u kac yil sonra cekti ayrica escinsel arkadaslari var . Ben kesinlikle arkadas olmasina laf etmiyorum ama cinsellik konusunda escinsellerin nasil oldugunu herkes biliyo kusura bakmayin ustelik miley kendisi istiyor selenaya suc atmayin miley yoldan tam anlamiyla cikmak uzere tekrar soyluyorum selenanin en buyuk zarari mileyin saclarini siyah gormemiz ve abartmayin rehabilitasyon merkezine mi gitti ? Hayr kendisi istemese bunlari yapmazdi gercekleri gorun ?

      Sil
  27. ben selena ve tayloru sevmiyorum gıcık gıcıklarr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlarda sana bayilmiyo zaten ! Asil sensin gicik insanlari tanimadan yorum yapma! Ezik duruma dusuyosun

      Sil
  28. Taylorla Selena seni çok seviyordu sanki .
    Taylena<3

    YanıtlaSil
  29. Bence selenayla taylor hiç de gıcık değil. ben ikisini de çok seviyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)